Surinaams eten nieuwe binnenweg

Datum van publicatie: 08.01.2021

Ook bij Fafi aan de Witte de With haal je lekkere saotosoep en dito broodjes. Datum van bezoek: september

Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Alles prima in orde en op de broodjes gaat heerlijke gele sambal die uit een jampot komt. Witte de Withstraat 93b Rotterdam. Top Is dit een Pools restaurant?

Ze werkt op de Erasmus Universiteit. Van chef-kok tot eigenaar en van menukaart tot tafelindeling.

Warung Asli. Halvemaanpassage Rotterdam! Madame Jeanette op de 1e Middellandstraat verkoopt allerhande warme schotels. Rotihuis Maharadj Spitsenhagen 1 Afhaal- en bezorgrestaurant de Palmboom op de Vuurplaat is ook een populair surinaams eten nieuwe binnenweg en ze hebben tegenwoordig ook een afhaalloket in de Markthal. Dorien 4 DecIk ben het helemaal een met de vorige reacties. Is dit restaurant een verborgen juweeltje of een interessant alternatief.

Kranebittenbaan 7 Rotterdam. Pin 3. Het is wel mogelijk om eten te laten bezorgen of af te halen.

Wie zijn wij?

Eigenlijk alle gerechten zijn top! Datum van bezoek: mei Roopram opende zijn eerste Rotterdamse rotitent in Dankjewel voor het doorgeven van een wijziging. Schiedamseweg 3b Rotterdam. En ook Surinaams-Javaanse keuken is de allerbeste. Frits Ruysstraat 42d Rotterdam.

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Accepteert deze gelegenheid creditcards, surinaams eten nieuwe binnenweg. Wilhelm Tellplaats 56 unit 15 Rotterdam. De beste saotosoep haal je bij Warung Mini of bij het nieuwe afhaaladres Mini. Afhaal Warung Zuid! Je vindt deze broodjeszaak trouwens ook op de Hoogstraat en in winkelcentrum Alexandrium.

Gevonden restaurants

Surinaams Broodjes. Is dit een Nederlands restaurant? Beoordeeld op 16 maart via mobiele applicatie Lekker! Zoek hier opnieuw.

Open op dinsdag Rotihuis Maharani. Rotihuis Maharadj Dordtselaan. De beste restaurants in de buurt Alles weergeven. Sranang, Rotterdam. De keuken is daarom erg gericht op vleesgerechten als moksi meti.

Wie mogen we bedanken?

Open op vrijdag Roti Palace. De beste hotels in de buurt Alles weergeven. Online bestellen Warung Mirosso.

  • Willem Tellplaats 56 Rotterdam.
  • West kruiskade 65a Rotterdam.
  • Diner
  • Alle talen.

Bedankt voor je hulp. Vegetarisch 7. Groene Hilledijk c Rotterdam. De moeite waard om een keer te proberen. Daarvoor las ik dit artikel namelijk. Zuidplein Hoog Rotterdam. Rotihuis Maharani.

Waar eet je het beste Surinaams in Rotterdam?

Beoordelingen Datum van bezoek: juni Rotihuis Maharadj Dordtselaan.

Ikke Ikkens 25 Meiaan de oostzeedijk Vegetarisch 7. Open op vrijdag Toko Vinesh.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: