Welke hond past bij mij test pedigree

Datum van publicatie: 09.01.2021

Score uiterlijk geeft aan of het uiterlijk van het ras aan jouw verwachtingen voldoet. Ja Nee. Anja

Daarnaast worden grotere rassen als de Labrador en Golden Retriever veel ingezet als hulp- of begeleidingshond. Doe de test van pedigree, en zie welke hond bij jou zou passen. Maar heb je bijvoorbeeld een kleine tuin, maar wil je toch een grote hond? Tja voor de hand liggend, had ik zelf kunnen bedenken. Menu Home Voeding Wat moet ik mijn hond voeren? Noordse honden, Huskies, Keeshonden, maar ook sommige rassen als de Mexicaanse Naakthonden behoren tot de familie van de Spitsen en Oerhonden.

Deel Deze Pagina Tweet. Lid geworden: 1 sep Berichten: 9. Ze zijn moedig, lieve en trouwe honden bij een lieve baas. Maar aan de andere kant zijn Gezelschapshonden ook enorm trouwe en lieve huisdieren. Op zoek naar een rashond.

Home Een nieuwe hond Hoe vind ik een nieuwe hond? Daarnaast zou een íets minder actieve hond dan de eerste en laatste beter bij me passen. Lid geworden: 24 jan Berichten: 36 Leuk Bevonden: 0.
  • Dus neem deze hond alleen als je bereid bent hem genoeg beweging en mentale stimulans te geven — en veel, heel veel aandacht!
  • Dat komt omdat Terriërs oorspronkelijk gefokt werden om in de grond te wroeten en otters, wezels, dassen, vossen en ratten te vangen. Met genoeg beweging tonen ze zich ideale gezinshonden.

De puppytest

Nu zijn het gemakkelijke, vriendelijke huisdieren. Het kan niet anders dan dat er één bij zit die bij jou past. Het resultaat van deze test is gebaseerd op algemene ras-standaarden en goed gesocialiseerde honden die van hun baasjes voldoende beweging, aandacht en uitdagingen krijgen.

Ze danken hun naam dan ook aan het Latijnse woord 'Terre', dat aarde betekent. Het is ook goed te weten dat we bij onze test zijn uitgegaan van goed gesocialiseerde honden.

  • Ook kun je direct meer informatie over alle rassen vinden. Met genoeg beweging tonen ze zich ideale gezinshonden.
  • Wat verder bijzonder is aan deze kindvriendelijke rassen, is dat ze een zogenaamde 'zachte bek' hebben. Windhonden Van deze gracieuze honden wordt gezegd dat ze tot de oudste rassen van de wereld behoren.

En als ze eenmaal een 'prooi' op hun netvlies hebben, is de exotische en zeer individualistische Afghaanse windhond een uniek en dankbaar huisdier. Mijn werd een Duitse staander, een Labrador of een Windhond aangeraden.

Als u hem de omgeving en de zorg kan bieden die hij nodig heeft, houdt niets ze meer tegen, welke hond past bij mij test pedigree. Lid geworden: 17 jun Berichten: 2. Lid geworden: 29 mei Berichten: 8. Reacties: 10 Weergaven: 7.

Boodschappenlijst

Rare test. In het verleden werden alle honden gehouden als werkhonden. Daarnaast zou een íets minder actieve hond dan de eerste en laatste beter bij me passen.

Bezoek je onze websites dan ga je akkoord met deze  cookies. Deze stuiterende energiebundeltjes zijn gewoonlijk verre van verlegen en hebben er helemaal geen moeite mee om te laten weten wat ze willen.

Vooral om hun voorbeeldige rol in het gezin is de Sennenhond erg geliefd? Lid geworden: 16 jan Berichten: 13 Leuk Bevonden: 0. Er is een vraag over hoe groot de hond mag zijn.

Er is een vraag over hoe groot de hond mag zijn.. Ga dan hierheen. Ik kreeg ook rassen er uit waar ik niet zoveel mee heb

Lid geworden: 4 nov Berichten: Leuk Bevonden: 0. Windhonden Van deze gracieuze honden wordt gezegd dat ze tot de oudste rassen van de wereld behoren. Ik zou hem graag verwennen. Een grote hond? Het resultaat van deze test is gebaseerd op algemene ras-standaarden en goed gesocialiseerde honden die van hun baasjes voldoende beweging, maar toch Echter; die test klopt niet.

Ik koos dus voor zeer gro.

Het beste van Libelle in je mailbox

Plumeau Moderator. Maar omdat ze gefokt zijn om over de velden te dwalen, zullen ze geen zin hebben om de hele dag aan je voeten te liggen. Slechte test.

Lid geworden: 4 aug Berichten: 1. Dat komt waarschijnlijk omdat veel van deze honden van Terrirs afstammen! Je vindt meestal voornamelijk volwassen honden in het asiel, maar soms hebben ze.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
14.01.2021 06:29 Bertha:
Ik wil een hoog niveau met mijn hond behalen als het om trainingen gaat.

14.01.2021 07:32 Elbertha:
Het kiezen van de juiste pup voor jouw gezin is een belangrijke aangelegenheid. Wat verder bijzonder is aan deze kindvriendelijke rassen, is dat ze een zogenaamde 'zachte bek' hebben.