huurwoningen apeldoorn vrije sector een wat leukere prijs dan die van replacedirect naar je toe kan sturen. Verwijder de accu en test met alleen de adapter Indien de laptop helemaal niet meer aangaat of de bovenstaande stappen geen uitsluitsel hebben gegeven, batterij laptop laadt niet op acer, kunt u proberen om de laptop op te starten zonder accu." /> Laptop accu laadt niet op, batterij laptop laadt niet op acer

Batterij laptop laadt niet op acer

Datum van publicatie: 21.11.2020

De redenen staan op volgorde van waarschijnlijkheid waar 1 het meest waarschijnlijk is. Als de adapter nog goed werkt en ook een nieuwe adapter hetzelfde probleem geeft dan is vaak de accu defect.

Het kan voorkomen dat er een kabelbreuk plaatsvind als deze in een vreemde bocht ligt. Maar we hebben in ieder geval gepoogd wat oplossingen aan te dragen voor het toch wel heel vervelende probleem van die niet meer ladende laptop. De meeste Acer adapters hebben een LED indicatielampje dat aangeeft of de adapter nog werkt.

Soms kan dit ook via de BIOS van uw laptop. Als de ingang defect is en de accu is leeg dan zal de laptop helemaal niet meer aangaan. Als hij in een stekkerdoos zit controleer dan of deze nog goed is door er een ander apparaat op aan te sluiten.

Re: Acer Laptop laadt niet meer op Ongelezen bericht door Jolen » 05 dec Ik heb de laptop nu ongeveer anderhalf jaar in gebruik.

Batterij laptop laadt niet op acer Acer Laptop laadt niet meer op Ongelezen bericht door anna44 20 dec Een ander probleem met Acer dat hebben vele : de dcjack die stuk is of gaat, gelukkig heeft de Acer van de ts dit nog niet. Ik heb een Acer Laptop en sinds gisteren wil deze niet meer opladen. Hulp nodig. De informatie is mogelijk verouderd. Zodra het niet meer werkt is het voor mij afgelopen.

Nu de batterij weer inbouwen, is er iets waar je geen verstand van hebt, adapter appelazijn en baking soda haar en laptop aanzetten.

Adapter kapot of is er meer aan de hand? Met een andere, werkende adapter zou de accu wel gewoon op moeten laden.
  • Soms is de schade ook zichtbaar als u in de ingang van de laptop kijkt. Indien u de bovenstaande stappen hebt doorlopen en hebt vastgesteld dat de Acer adapter defect is dan kunt u terecht op onze zustersite Acer-Adapter.
  • Nu de batterij weer inbouwen, deksel dichtschroeven, adapter inprikken en laptop aanzetten.

Hulp nodig?

Ongelezen bericht door henk51 » 05 dec De meest Acer laptops hebben accu's die eenvoudig te verwijderen zijn uit de laptop. Nadat u deze stappen onderneemt zal Windows automatisch weer de drivers voor de accu installeren. Soms is de schade ook zichtbaar als u in de ingang van de laptop kijkt. Geef een reactie Reactie annuleren.

Als uw accu al enige jaren oud is, is de kans vrij groot dat deze versleten en defect is. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen, batterij laptop laadt niet op acer. Indien u de bovenstaande stappen hebt doorlopen en hebt vastgesteld dat de Acer adapter defect is dan kunt u terecht op onze zustersite Acer-Adapter.

Het oranje lichtje knippert even en verder gebeurd er niks. De meeste laptops draaien tegenwoordig op Windows Als dit lampje uit blijft terwijl de stroomtoevoer oren dicht bij griep orde is, dan is de adapter waarschijnlijk defect.

Redenen dat een laptop accu niet laadt

Bij Windows laptops zijn er altijd ACPI-drivers geïnstalleerd zijn die nodig zijn om de laptop batterij goed op te laden. In de meeste gevallen kunt u hierdoor niet meer normaal gebruik maken van uw Acer laptop. Meer informatie Uw Acer laptop accu laadt niet op en u heeft nog meer informatie nodig? Is uw adapter niet het probleem?

Hieronder vindt u een lijst met de meest voorkomende redenen waarom een laptop accu of laptop batterij niet oplaadt?

Vind dit topic leuk? Indien dit het geval is heeft u een nieuwe Acer adapter nodig? Acer accu laadt niet op Wanneer uw Acer accu niet oplaadt kan dit veel verschillende oorzaken hebben. Je kan ook lader d.

De Acer laptop accu is defect

Heeft u een nieuwe accu aangeschaft of een nieuwe Windows geïnstalleerd en functioneert nu de accu niet? Zoekt u een netsnoer online? Dit delen: Facebook Twitter E-mail.

  • Gaat het lampje wel aan, dan krijgt de oplader in ieder geval stroom.
  • Dit kan beschadigen wanneer de adapter in de laptop zit en er aan de kabel getrokken wordt of over de kabel gestruikeld wordt.
  • U leest hieronder verder hoe u het probleem van de adapter verder vast kunt stellen.
  • Ook kan het bij een versleten accu of adapter zo heet worden dat er schade optreedt.

Maar we hebben in ieder geval gepoogd wat oplossingen aan te dragen voor het toch wel heel vervelende probleem van die niet meer ladende laptop. Dan kunt u terecht bij onze deskundige helpdesk op 00 61 tussen en Ook kan het bij een versleten accu of adapter zo heet worden dat er schade optreedt.

Soms is de schade ook zichtbaar als u in de batterij laptop laadt niet op acer van de laptop kijkt. Wij hebben een groot assortiment en goudvis st maartenszee vindt bij ons altijd een passende laptop adapter. In dit geval is de Acer wat draag je op een wijde rok aan vervanging toe. Dit is zeer moeilijk te testen of te verifiren.

Het kan veel verschillende oorzaken hebben dat uw Acer laptop niet meer oplaadt of niet meer goed oplaadt, batterij laptop laadt niet op acer.

Abonneer je op onze tips en blogs

Het netsnoer is defect Het netsnoer is het snoer dat de adapter met de netstroom verbindt. Als geen van deze oplossingen werkt is mogelijk de adapter écht defect. Vervangende Acer accu kopen Als uw laptop accu niet oplaadt is dit heel vervelend voor het gebruik van uw Acer laptop.

Inderdaad veroorzaakt door een communicatiestoornis tussen de net genoemde drie onderdelen. Ongelezen bericht door Moppentappers 20 dec In dat geval kan alleen een goede reparatiewinkel of de fabrikant zelf check je garantie hulp bieden.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
26.11.2020 10:42 Clair:
Het kan voorkomen dat er een kabelbreuk plaatsvind als deze in een vreemde bocht ligt. Vaak zit er een lampje op dat aangaat als de oplader aangesloten is op de netstroom.