Bloem maken van papier

Datum van publicatie: 19.03.2021

Knutselen met ijsjes — 12 lekkere, eh… leuke knutselideeën voor in de zomer 12 juli En je bloem is klaar! Maar je kunt de bloemen natuurlijk het hele jaar door knutselen.

Als je midden relatief klein is, kun je ook overwegen om eerst de bloemblaadjes aan elkaar te lijmen voordat je het midden vastlijmt voor extra versteviging. Toen de verf droog was, heb ik er een wattenschijfje omheen gelijmd.

Herfstbladeren vouwen — Super simpel én vrolijk 10 oktober Om deze kleine bloem te maken, heb je enkel wat zijdepapier nodig, een beetje draad en wat afplakband. Blauwe druifjes zijn altijd super schattige bloempjes, dus leek het me leuk om die ook te knutselen. Om ze te maken, knip je uit een geel blaadje de bloem en maak je van een wc-rol de geel-oranje trompet.

Je kunt deze bloem aankleden door bloemblaadjes aan de buitenkant toe te voegen. Over ons Categorien? Dan vouw je ze dubbel en lijmt de zijkanten aan elkaar vast. Aan dit artikel hebben 13 mensen bijgedragen, waarvan een aantal anoniem. Als je wilt dat de bloem dynamischer lijkt, bloem maken van papier, zorg er dan voor dat elk stuk papier in een andere kleur is. Maak de bloemblaadjes vast aan de stengel!

Maak een zijdepapieren bloem. Zin om nog meer te  knutselen? Je hebt er alleen een paar groene rietjes en wat wettenschijfjes voor nodig waaruit je een bloem knipt en die lijm je samen op stevig papier.

De printversie van Kerstman 4 is er!

Een privé berichtje sturen mag natuurlijk ook altijd! Je vouwt het vloeipapier een paar keer dubbel en knipt er blaadjes uit. Ga jij ook één van deze bloemen knutselen? Ja Nee. Was dit artikel nuttig? Voor de bloemblaadjes knip je 1,5 pijpenrager in zes even grote stukken.

  • Teken 2 rondingen op de uiteindes en knip deze uit — Let op dat de ronding begint bij de open kant anders klopt je bloem niet.
  • Die vouw je precies in het midden dubbel en lijm je met de zijkanten aan elkaar vast.

Maak zelf vrolijke papieren bloemen met deze simpele stap all inclusive corfu 2021 stap tutorial! In dit artikel: Een eenvoudige papieren bloem, bloem maken van papier. Dan vouw je ze dubbel en lijm je de uiteindes aan elkaar vast zodat er een waaier ontstaat. Dit bloementuintje heeft nog wat water nodig om tot bloei te komen. Maak een ronde papieren bloem. Cookies maken wikiHow beter.

Papieren bloemen maken

Van zonnebloemen wordt ik altijd vrolijk. Met dit vrolijke bosje narcissen haal je de lente in huis. Nog geen account? Als je de afgeplakte blik niet mooi vindt, kun je zelfs het plakband verven in een kleur die bij je bloem past, zodat het een mooi geheel vormt.

Dit is volgens mij wel een klassieker; een narcis knutselen met een wc rol. Deze mooie bloem is de hekkensluiter van dit rijtje knutselideen. Knip bloemblaadjes uit ontwerppapier. Maak een zijdepapieren bloem. Stap 5 Vouw de blaadjes in elkaar en zorg dat de kleine netjes in bloem maken van papier midden zit van de groten. Paardenbloemen hebben ook altijd iets magisch.

Wiebel bloemen knutselen

Deze leuke margrietjes maak je door de uiteindes van 8 vlechtstroken in het midden van de strook vast te plakken. Dit is voor het middelste deel van de bloem. Deze bloemenwaaier is ook erg leuk om te knutselen en in huis neer te zetten. Deze tulpen vouwen is namelijk super simpel en je kunt ze daarna neerzetten.

Als je klaar bent, omdat je ze nog gaat vouwen, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Ze mogen wat langer zijn dan normaal, terwijl je de uiteinden aan de onderkant verzamelt om een afgeronde top te creren.

Kleur of verf de satprikker groen en schuif deze door de dichtgevouwen achterkant van de bloem heen. Door gebruik te maken van onze website, waarbij je de grote bloem onder de kleine bloem steekt, bloem maken van papier.

Je kunt zelfs een driedimensionaal midden creren door een stukje zijdepapier in een bal te watteren en een tweede er omheen te wikkelen. Je kunt ook overwegen om zijdepapier voor de bloem maken van papier te gebruiken of een mix van zijdepapier met echte bloemblaadjes. Dit kan een geweldige aanvulling zijn utm coordinates convert je huis of kantoor.

Tips en waarschuwingen. Je maakt het tuintje door een half papieren bordje op een ander bordje te plakken aan de rand, bloem maken van papier.

Deze hyacinten waren eerder een tip voor Moederdag op ons blog.

Wat je nodig hebt:

Deze gele ruiker maak je door twee rechthoekige stroken geel papier zigzag op te vouwen. Deze bloem maak je door een papieren beker om de centimeter in te knippen en open te vouwen. Gebruikersportaal Verras me!

Doe dit voor beide kanten en ook bij het kleine blad. Stap 3 Vouw nu naar de andere kant telkens halverwege tussen twee vouwen in. Kies een floraal parfum om ervoor te zorgen dat de papieren bloemen als echte bloemen ruiken.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
27.03.2021 07:22 Juultje:
Methode 3 van

19.03.2021 15:38 Giedo:
Wil je nog meer  inspiratie volg me dan op  Instagram  en  Facebook! Als je midden relatief klein is, kun je ook overwegen om eerst de bloemblaadjes aan elkaar te lijmen voordat je het midden vastlijmt voor extra versteviging.