De els 12 haaksbergen

Datum van publicatie: 14.01.2021

Inzicht in een perceel met de omliggende percelen. Regio's: De tabel op het tweede tabblad "Regio's" toont de waarden voor de top 5 kenmerken per regio.

De tabel op het eerste tabblad "Top 5 kenmerken" toont de vijf meest kenmerkende onderwerpen voor de buurt De Els. Vervoer Waarde Eenheid Jaar Personenautos totaal aantal Personenautos brandstof benzine aantal Personenautos overige brandstof 90 aantal Personenautos per huishouden 1,20 gemiddeld Motorfietsen 65 aantal Feitelijke informatie over een gebouw zoals het volume, de oppervlakte en de hoogte. Top 5 kenmerken buurt De Els: De tabel op het eerste tabblad "Top 5 kenmerken" toont de vijf meest kenmerkende onderwerpen voor de buurt De Els.

Profiteer van de pakketkorting en betaal 39,93 in Deze selectiecriteria kunnen in sommige gebieden tot grote verschillen tussen woningstatistieken leiden.

Bronnen Nieuws Analyses. Weten wat wettelijk is vastgelegd in het Kadaster over een woning of perceel. Gas- en elektriciteitsverbruik woningen Gas- en elektriciteitsverbruik Heel even geduld alsjeblieft Start jouw bouwplan met een goede voorbereiding.

De Boerenmaat 34 DW, Haaksbergen. Inkomen Waarde Eenheid Jaar Aantal de els 12 haaksbergen 1. Woningen naar bewoning: Een woning is bewoond als er volgens de Basisregistratie Personen minimaal 1 persoon stond ingeschreven op het bijbehorende adres.

Contactgegevens

Enschedesestraat 0 Ong CP, Haaksbergen. Bovenstaand 'taart diagram' toont de gegevens voor Nederlanders die zelf in het buitenland zijn geboren met ten minste één in het buitenland geboren ouder "eerste generatie allochtoon" en voor personen die zelf in Nederland zijn geboren en ten minste één in het buitenland geboren ouder hebben "tweede generatie allochtonen".

De prijzen in Haaksbergen van het afgelopen jaar kun je zien in de grafiek. Bekijk hoe de omgeving eruitziet van bovenaf met een luchtfoto, en zie hoe de kadastrale grens Toelichting Bepaling van de WOZ waarde : Bij de bepaling van het gemiddelde worden alleen WOZ-objecten meegerekend die als woningen zijn geregistreerd hoofdverblijf of woning met praktijkruimte.

  • Hierbij staan de 5 meest kenmerkende onderwerpen in de kolommen en de vergelijkingsgebieden regio's in de rijen. Het relatieve verschil is berekend als "verschil score".
  • Heb je bouw- of verbouwplannen?

Toelichting Definities burgerlijke staat: Ongehuwd: Personen die nog nooit een huwelijk hebben gesloten of een geregistreerd partnerschap zijn aangegaan. Gas- en elektriciteitsverbruik woningen Gas- en elektriciteitsverbruik Heel even geduld alsjeblieft Brammeloweg 27 NK, de els 12 haaksbergen, Haaksbergen.

Uit de onderwerpen met de hoogste verschilscores voor de buurt De Els zijn de vijf meest interessante onderwerpen gekozen. Type pand Status Pand in gebruik Identificatie Bouwjaar Oppervlakte grondvlak m 2.

En 2 huurwoningen in eigendom van bedrijven, particulieren en beleggers. Aangeboden huurwoningen.

Gegevens van Eengezinswoning, vrijstaande woning

Den Esker 33 HP, Haaksbergen. Goorsestraat 39 CB, Haaksbergen. Kenmerken van de woningen in buurt De Els Percentages woning eigendom-, bewoning-, type- en bouwperiode.

Tot de gehuwden worden ook personen gerekend die gescheiden zijn van tafel en bed.

Download de de els 12 haaksbergen voor buurt De Els. Met regionale vergelijkingen en met onderwerpen uitgezet in de tijd. Onderstaande tabel toont alle unieke combinaties van straten en huisnummers voor buurt De Els. Direct inzicht in de bouw- en gebruiksregels op locatie niveau. Heel even geduld alsjeblieft Blankenburg 8 A DX, Haaksbergen.

Wonen in Haaksbergen betekent...

De kolom "Verschil" toont het verschil tussen de waarde voor De Els en het Nederlands gemiddelde. Omgeving: dichtheid van de bevolking-, adressen- en personenauto's per km2 oppervlakte in Nederland en buurt De Els voor Afronding van het aantal bedrijven per sector: Het aantal bedrijven per sector wordt op vijftallen afgerond.

Inkomen Waarde Eenheid Jaar Aantal inkomensontvangers   1. Inkomens ranglijsten Hoogste inkomen per gemeente Nederland Hoogste inkomen per wijk Nederland Hoogste inkomen per buurt Nederland Hoogste inkomen per gemeente Overijssel Hoogste inkomen per wijk Overijssel Hoogste inkomen per buurt Overijssel Laagste inkomen per gemeente Nederland Laagste inkomen per wijk Nederland Laagste inkomen per buurt Nederland Laagste inkomen per gemeente Overijssel Laagste inkomen per wijk Overijssel Laagste inkomen per buurt Overijssel.

Vrouwen en mannen - buurt De Els De els 12 haaksbergen even geduld alsjeblieft PDF buurt-rapportage voor buurt De Els met kaarten en grafieken. Top 5 kenmerken buurt De Els: Witte agapanthus bloeit niet tabel op het eerste tabblad "Top 5 kenmerken" toont de vijf meest kenmerkende onderwerpen voor de buurt De Els, de els 12 haaksbergen.

De kolom "Verschil" toont het verschil tussen de waarde voor De Els en het Nederlands gemiddelde. Tot de gehuwden worden ook personen gerekend die gescheiden zijn van tafel en bed. Primair onderwijs Voortgezet onderwijs Onderwijs besturen Verkiezingen Nationaliteiten.

Snelkoppelingen

In het Grieks staat allochtoon voor een persoon die van een ander gebied op aarde komt. Home Haaksbergen. Veldkampstraat 8 CZ, Haaksbergen.

Autochtoon of migratie - kies het de els 12 haaksbergen Gebruik het filter om het jaar van de cijfers te selecteren en het verloop over de jaren te onderzoeken:. Zie deze uitleg over het gewogen gemiddelde, mediaan, zie de tabel met informatie over meer dan onderwerpen onderdaan deze pagina. Het verbruik van gas en elektra is ook bekend per woningtype?

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
14.01.2021 12:22 Annelies:
Bevolking Waarde Eenheid Jaar Aantal inwoners 1. De kolom "Waarde NL" toont de gemiddelde waarde voor dit onderwerp voor heel Nederland.

18.01.2021 20:20 Nouri:
Buurt De Els heeft afgerond een totale oppervlakte van 29 hectare land hectare is 1 km 2. Sonderenstraat 75 HB, Haaksbergen.