Hoe krijg ik mijn bovenbenen dunner

Datum van publicatie: 15.03.2021

Ik sport heel veel in de sportschool, alleen het wil niks helpen, de bovenbenen en knieën worden alleen maar dikker. Welke oefeningen moet ik dan doen om snel resultaat te krijgen?

Vroeger maakte ik mij nooit druk om mijn lichaam, ik was er niet veel mee bezig en ik had gewoon een mooi slank lichaam. Ik heb het idee dat het komt door het voetballen, maar dit weet ik niet zeker.

Hallo ik ben een meisje van 16 jaar, ik heb vroeger op tennis gezeten maar ben daar vanaf gedaan. Maar met mijn knie kan ik dus niet veel. Sommige mensen hebben een onderlichaam dat zwaarder is, terwijl bij andere mensen het bovenlichaam zwaarder is. Niet iedereen is het erover uit: moet je nou wel of geen krachttraining doen als je dunnere benen wilt? Andere bekeken ook:.

Emily Hallo! Hoe kan ik sporten zonder dat ik dikke benen krijg. Dus in plaats van 3 keer 30 minuten steps, maar niet dikker. Hoe krijg je slanke benen. Het is echter niet verstandig om te hard van stapel te lopen? Zo worden je spieren wel sterker, 2 keer 45 minuten en een keer lekker buiten wandelen voor de ontspanning.

Dan is de crosstrainer in de sportschool een goed alternatief. Het zijn allemaal compound oefeningen.
  • Ik hoop dat iemand mij hiermee kan helpen, want ik zit er echt heel erg mee.
  • Er staan illustraties bij, waardoor je een duidelijk beeld krijgt van de exacte houding, beweging en uitvoering van iedere beenspieroefening!

2. Dunnere benen door hardlopen

Zorg voor voldoende uitdaging, zowel qua tempo als qua lengte van het hardlooprondje. Het zou natuurlijk fijn zijn als je gericht kunt werken aan dunnere boven benen. Houd de benen tegen elkaar aan. Dat is de grootste winst. Spierweefsel is hard des te meer als je je beenspieren aanspant en kun je niet zomaar indrukken. Wat kan ik het best doen? Zorg dus dat je mentaal de juiste houding aanneemt en realistische doelen voor ogen houdt.

  • Hardlopen is de ideale manier om af te vallen en om je benen en kuiten te hervormen.
  • Veel artsen raden mannen aan om dagelijks 10 tot 12 glazen water te drinken, wat ongeveer 2,5 tot 3 liter water is.

De airsquat, ook wel de overhemd dubbele kraag van alle fitness oefeningen genoemd! Train je hele lichaam en niet alleen je benen. Het maakt wel degelijk een verschil als je steeds een klein beetje afvalt. Deutsch: Schnell schlanke Beine bekommen. Zouden mijn benen alsnog dunner kunnen worden.

En ik eet ook helemaal niet veel, dus daar kan het ook zeker niet aan liggen…. Mijn bovenbenen zijn aan de dikke kant. Je kunt van de wortels en de bladeren een aftreksel maken. Na het inloggen kun je dat sluiten en naar deze pagina terugkeren.

Dit is echter niet waar. Hallo, Ik ben een meisje van 16 en heb vrij dikke bovenbenen terwijl me enkels heel dun zijn, hoe krijg ik mijn bovenbenen dunner. Sterker nog: je zult je voortaan verheugen op je sportavondjes en er een berg energie aan overhouden. Houd de benen tegen elkaar aan! Elke week afstanden met een kilometer uitbreiden… Wekelijks 0,5 tot 1 kilo gewicht erbij… Dagelijks de weerstanden ietwat ophogen… Iedere dag enkele reps toevoegen… En steeds een paar minuten langer volhouden.

Wil jij 2 kilo per week afvallen?

Op den duur gaat het mis en houd je er een eetstoornis aan over! Kunt u me helpen? Pak je benen aan met andere oefeningen. Omdat dit minder inspannend is, kun je verwachten om tussen de en calorieën per uur te verbranden, afhankelijk van je gewicht. Ik ben dezelfde lengte en weeg bijna evenveel, mijn benen zijn vrij dun, maar ik heb nog steeds een buikje en wat dikkere in verhouding bovenarmen.

Om deze spieren te trainen moet je ze juist stevig prikkelen! Tips en waarschuwingen. Mager vlees is absoluut GEEN dikmaker. Maak gebruik van hellingshoeken voor dunnere benen Hellingshoeken zijn ideaal als je dikke bovenbenen hebt.

Buig je knien, druk je heupen naar achteren en houd je borst naar voren. In de praktijk betekent dat meerdere keren per week aan cardio en krachttraining doen? De resultaten zullen niet vanzelf komen.

1. De sportschool is je beste vriend voor slanke benen

Kimberly · Ik doe nu al een tijdje aan sporten, en ik meet steeds mijn been omvang. Dit zal al veel doen voor je gewicht maar vooral voor je gezondheid. Français: avoir des jambes plus fines rapidement.

Anouk Hallo, afhankelijk van je gewicht. Omdat dit minder inspannend is, Ik ben een meisje van 15 jaar en centimeter. Vergeet niet dat je niet alleen bij je benen afvalt.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
16.03.2021 21:41 Marceline:
Ik sport wel graag. Je moet namelijk onthouden dat vetverbranding evenredig plaatsvindt.

24.03.2021 23:39 Santosh:
Of laten ze dikker lijken.