Hoe moscow jas wassen

Datum van publicatie: 19.11.2020

Zorg dat alle ritsen dicht zijn en doe de jas in de wasmachine. Houd er rekening mee dat het een tijdje kan duren voordat de jas echt droog is. Je laat dan het zeepsop uit de gootsteen lopen.

De buitenstof kan vaal worden het dons kan lang nat blijven en gaan klitten. Ik zet mijn droger op het programma: behoedzaam. Tip: vouw een natte donsjas nooit op, want dan kan de jas minder goed isoleren. Gewatteerde jas enzo Jas bedrukken Gewatteerde jas wassen.

Je winkelmand is nog leeg. Een kleine hoeveelheid zeep is genoeg om hardnekkige vuile plekken weg te werken.

Mijn verlanglijst. De isolerende eigenschap wordt dan afgezwakt. Heb je nog een mooie donsjas thuis. Het maakt wel wat herrie hoe moscow jas wassen Ik laat hem drie rondes draaien in de droger op het speciale programma, dit is onterecht. Let op.

Populair in Geldzaken & Recht

Voordat je begint is het raadzaam het was etiket te lezen. Mijn huurbaas heeft kenbbaar gemaakt de woning waar ik met mijn vriendin 3 jaar woon, te willen verkopen. Informatie of offerte ontvangen? Gebruik absoluut geen normale wasmiddelen. Producten vergelijken.

  • Mail ons op: info hanova. Nu wil het geval dat de buurman niet de eigenaar is van de
  • Maar misschien komt u er met de verkoper uit, dat zou mooi zijn. Bij een jas van 49,95 of 69,96 vind ik het normaal dat er een goed jaar na aankoop niets meer aan een klacht gedaan wordt.

Deze extra droogtijd zorgt er voor dat het dons los van elkaar raakt, volume krijgt en weer evenredig over de jas verspreid wordt. Maar pas op: veel stomerijen maken gebruik van een chemische reiniging.

Hoe was je deze, hoe moscow jas wassen. De klonten met veren worden dan uit elkaar gehaald. Vul een gootsteen met koud water en voeg genoeg donswasmiddel toe.

Stap 2: Na het wassen

Gratis webshop of webshop pagina? Emmanuelle, onze productmanager van de X-light donsjassen helpt je een handje om nog langer te kunnen genieten van je aankoop! Wij wensen u veel geluk bij uw aankoop en hopen u nog eens terug te zien op een van onze andere kleding webshops.

Zorg er ook voor dat je jas niet in de volle zon hangt. Toggle navigation? De tennisballen kloppen de donsvulling steeds los.

Ligt de jas in het water. Brillen Sneeuwbrillen Zonnebrillen Toon alles.

Stap 1: Het wassen van je donsjas

Onthoud dan goed dat deze jas op een andere manier onderhouden moet worden dan de meeste andere jassen. Daarna knijp je het overtollige water uit de jas. Daarna laat je de jas nog eens weken door de gootsteen weer met schoon water te vullen. Ik heb op internet rond gekeken hoe ik het beste te werk kon gaan.

  • Aangeraden wordt om zeker niet heter te wassen dan 40 graden Celsius.
  • Tips en adviezen over wassen van gewatteerde jassen.
  • Wij raden aan speciaal donswasmiddel te gebruiken.
  • Na het wassen heb ik de machine nog keer extra laten  centrifugeren op W, om zo nog wat extra water kwijt te raken.

Na het wassen mag je de donsjas in de droger doen. Laatst toegevoegde artikelen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Ga naar de inhoud Gewatteerde jas enzo Jas bedrukken Gewatteerde hoe moscow jas wassen wassen. Het krimpt dan snel. Een fijnwasprogramma, handwasprogramma of wolwasprogramma voldoet ook. De isolerende eigenschap wordt dan afgezwakt.

Hoe was je een donsjas?

Ik ben niet ingestapt omdat ik Dit kan vaak gewoon in de wasmachine of wasdroger, door de donsjas meerdere keren te laten centrifugeren. Bij een jas van 49,95 of 69,96 vind ik het normaal dat er een goed jaar na aankoop niets meer aan een klacht gedaan wordt.

Het afbladderen is dus absoluut geen normale slijtage.

Over het onderhoud en wassen van uw gewatteerde jas : - Was uw gewatteerde jas of donsjas niet te heet? Het maakt wel wat herrie :- Ik laat hem drie rondes draaien in de droger op het speciale programma, samen bewaakte fietsenstalling arnhem centraal drie tennisballen. Op deze foto gaat de jas de droger in, hoe moscow jas wassen, de jas is niet meteen weer in zijn oude vorm.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
24.11.2020 10:39 Marijke:
Zelf heb ik dit liever niet ivm privacy.

22.11.2020 10:38 Romina:
Vanjas — Donsjas Dames - Slim fit 99,99 40, Over het algemeen heeft dons een erg goede isolatie.

24.11.2020 14:25 Nikhil:
In sommige gevallen zul je lezen dat je de jas professioneel moet laten reinigen. Over het onderhoud en wassen van uw gewatteerde jas :.