Paviljoen de wilgenplas maarssen

Datum van publicatie: 19.03.2021

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Ok Privacy policy.

Het team van Paviljoen de Wilgenplas staat klaar voor u! En dat je voldoende eten en drinken hebt? Feestavond Heeft u iets te vieren? Bij Paviljoen de Wilgenplas is er alle gelegenheid om dit te doen met een Big band of een dj geheel in stijl met feestelijke aankleding.

Kom bij ons langs Graag nodigen wij u uit om een impressie te komen op doen! Ko van Oostrum advies, Kockengen.

Bij Paviljoen De Wilgenplas is alles mogelijk. Warenhuis Bisonspoor bv, Maarssen, paviljoen de wilgenplas maarssen. Koeriersbedrijf CVM, Maarssen. Bouthoorn tele training, Vinkeveen. Neem contact op met ons en we zullen samen kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Onze arrangementen.

Buffet Wij verzorgen de meest diverse vers gemaakte buffetten voor u. R Kriege Bestratingen, Kockengen.
  • Check Check Double Check, Nieuwesluis.
  • Het is de service van Rosco Catering dat de barbecue en het serviesgoed worden gereinigd. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief

Artet vastgoed onderhoud , Vinkeveen. Het houdt mensen alert en actief, breekt de sleur van alledag en zorgt voor een groter sociaal netwerk en nieuwe vriendschappen. Your recruitment matters, Maarssen. Bart de Koning Ontwerp, Nieuwer ter Aa. De medewerkers en de clienten van De Vechtstreek zijn deze deelnemers enorm dankbaar en blij dat ze nu in ieder geval tot zijn geholpen.

Onbezorgd barbecueën. U kunt denken aan een overheerlijk Italiaans buffet of misschien juist in de wintermaanden wel een oer Hollands stamppotten buffet.

  • En wil je zeker weten dat het smaakt én dat je nergens omkijken naar hebt?
  • Heeft u iets te vieren? Onbezorgd barbecueën.

Kwaliteit en produkten uit de streek!. Van een babyshower, high tea tot complete huwelijksdag, Nieuwesluis. Er zijn voldoende audiovisuele middelen aanwezig. Van high tea tot een compleet verzorgd bruiloftsfeest. Check Check Double Check, Breukelen.

Bekijk ook eens deze projecten

Jachthaven de Toekomst , Breukelen. Bezorgen, ophalen is in de prijs inbegrepen. High tea. Zodra u bij ons binnen stapt, voelt u zich direct thuis.

Kwaliteit en produkten uit de streek!. Gezellig met elkaar bijpraten tijdens een goed verzorgde High Tea met diverse hartige en zoete traktaties.

Dat is onbezorgd genieten, paviljoen de wilgenplas maarssen. Neem contact op met ons en we zullen samen kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wilt u uw jubileum, bruiloft of babyborrel vieren met een feestelijke receptie? Een personeelsfeest op de planning of gewoon gezellig barbecueën met het bedrijf en relaties? Jachthaven Ruimzicht, Breukelen.

Autoservice van Tricht, Kockengen. Na het barbecuen kunt u alles vuil achterlaten? Voor zakelijke en particuliere evenementen. Totaal ontzorging, Breukelen. Aluminium Service Breukelen bvBreukelen. Volg ons op paviljoen de wilgenplas maarssen media Blijf op de hoogte van onze nieuwtjes en aanbiedingen. Van Vredendaalheb je plannen voor een Barbetjoe voor een grote groep.

Contact ons

Zodra u bij ons binnen stapt, voelt u zich direct thuis. Vraag hier je offerte aan. Neem contact op met ons en we zullen samen kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Graag nodigen wij u uit om een impressie te komen op doen. Gezellig met elkaar bijpraten tijdens een goed verzorgde High Tea met diverse hartige en zoete traktaties. Ko van Oostrum advies, Kockengen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
23.03.2021 23:07 Obed:
Heeft u afwijkende wensen of wilt u een offerte neem dan contact op met onze sales afdeling op nummer of stuur een email naar sales rosco-catering.

28.03.2021 06:51 Lorijn:
OVER barbetjoe. Alles geregeld, onbezorgd genieten.