Tot hoe laat bezorgt gls

Datum van publicatie: 17.03.2021

Afleveropties na een Niet Thuis Bericht Als een pakket naar het depot is teruggebracht, biedt GLS de volgende opties: Het pakket opnieuw laten aanbieden op hetzelfde bezorgadres.

De ontvanger kan dan online, met het nummer en de postcode, zelf bepalen wat de volgende stap is. Mos schreef: Echter is mijn vraag of mensen weten hoe ik dit kan oplossen.

Ik kom de hele dag bij mensen aan de deur, waarvan ik zeker weet dat ze thuis zijn, en toch wordt er niet opengedaan. Een pakket wordt idealiter persoonlijk bezorgd. Nu ben ik gedwongen of te wachten op bezorging over het weekend heen of het pakket zelf op te halen. Werkt super! Mijn dochter heeft zelfs de deur beneden open gedaan omdat de bel ging maar ze niemand hoorde Dus de controle is er nu af omdat men hoogstwaarschijnlijk niet incalculeert dat een pakker bezorger niet bezorgt.

Hele dag thuis werkende - melding bedrijf gesloten. Maar welke dan. We de bezorger van GLS de behoorlijke doos zo over het hekje gooien koffiezetapparaat bonen blokker afstand van 3 meter.

Prima bedrijf. Te vaak niet de volgende dag bezorgt. Vind deze reactie leuk.

  • Misschien moet de GLS erover nadenken Huur daar gekwalificeerd personeel in en wees trouw aan uw motto, dat overal wordt verspreid.
  • Goed verlopen.

Voor mij is dat een tweede bestelling heel klein pakje dat door de brieven kan steken. Deze site werkt totaal niet bij mij Deze site werkt totaal niet krijg berichten met de code uit Duitsland, maar die kennen ze niet en dan staan ze zo in eens voor de deur, En als je niet thuis bent dan haal het maar ergens op hoe groot het ook is erg vervelend. Nederlandse vertaling door phpBB. Mos » 13 jul De enige mogelijkheden die GLS biedt is om te mailen of telefonisch contact op te nemen voor 1 euro per minuut.

Ik kom de hele dag bij mensen aan de deur, waarvan ik zeker weet dat ze thuis zijn, en toch wordt er niet opengedaan.

  • Via leverancier navraag moeten doen waar het pakketje lag.
  • Ongelezen bericht door sjohie » 14 jul Dat is toch niet meer van deze tijd?

Wanneer een e-mailadres bekend is, stuurt GLS tevens een e-mailnotificatie. Alleen stond er geen huisnummer bij, bij wie het was afgeleverd toen hij niet thuis was. Hopelijk is het uiteindelijk goed gekomen. GLS had hen niet verteld dat de chauffeur het adres niet had kunnen vinden. GLS Netherlands Reviews Mos schreef: Echter is mijn vraag of mensen weten hoe ik dit kan oplossen, tot hoe laat bezorgt gls.

Weet jij het antwoord?

Wat een nare bezorgdienst is dit zeg! Goede tip om een andere vervoerder in de arm te nemen. Verkeerd adres geleverd Pakket geleverd bij buren terwijl wij thuis voor het raam staan!

Vreemd omdat mijn navigatiesystemen meervoud het goed aangeven.

Ongelezen bericht door Moneyman 14 jul Deze site werkt totaal niet kodi exodus install berichten met de code uit Duitsland, zij hebben mij dus niet gecontact zoals u stelt, maar die kennen ze niet en dan staan ze zo in eens voor de deur.

Tot tot hoe laat bezorgt gls toe toestemming gegeven om het pakketje achter te laten naast het huis. Snelle links. Het pakket blijft in het depot of de PakketShop en kan binnen vijf dagen opgehaald worden.

GLS wil uitsluitend de standaardprocedure volgen en afleveren op een volgende werkdag.

Niet Thuis Bericht

Doorgaan naar inhoud. Wat uiteraard niet weg neemt dat ik zeer teleurgesteld ben in de werkwijze van GLS. Op twee dagen tijd ontvangen. Mooi netjes op tijd.

Ik bestel vanaf nu nog alleen bij webwinkels die niet met GLS werken. Ongelezen bericht door VioletPrue 20 jan Hopelijk is het uiteindelijk goed gekomen. Ongelezen bericht door Bernard-K 20 jan Daarna bleek het pakket ook nog zoek geraakt te zijn, na een paar keer bellen. Bezorger zet consequent zakelijke… Bezorger zet consequent zakelijke pakketen in openbare ruimte zonder aan te bellen, tot hoe laat bezorgt gls. Ik heb de afzender geadviseerd een andere vervoerder in de arm te nemen.

Dus als u nog tips heeft dan heel graag. U heeft in uw eerdere bericht aangegeven dat het gaat om een buitenlandse zending? Voor de beschikbare tot hoe laat bezorgt gls worden tijdvensters opgegeven.

Track & Trace

En ik krijg vervolgens de klacht dat ik niet zou aanbellen. Ik ben de hele dag thuis, ontvang toch een "niet thuis" bericht. Duur bellen, ook geen oplossing. Wat een nare bezorgdienst is dit zeg!

Hij woont in Watergang. Prima bedrijf. Naast de voordeur.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: