Van der wal makelaars og

Datum van publicatie: 13.03.2021

Meer zien? In de achtertuin is een fijn zwembad ingegraven en er is een ruime houtopslag. Midlumerlaan 38 JM Harlingen.

Gericht antwoord krijgen op al je vragen. Zoals op de foto's ook al is te zien is grondige renovatie noodzakelijk. Bij een succesvolle verkoop betaalt u als verkoper geen courtage. Dit lichte huis met tuin en berging is bovengemiddeld goed afgewerkt en prima onderhouden. Je hebt uitgesproken ideeën over hoe je het hebben wilt.

Op een prachtige locatie in de historische binnenstad staat dit uiterst karakteristieke huis met buitenruimte en berging. Deze kijkmomenten zijn: - Van der wal makelaars og 16 oktober van Bedankt voor deze heerlijke Bossche Bollen van de enige echte Jan de Groot, dat wordt smullen. Waardebepaling Benieuwd naar de waarde van de woning.

Vraag de makelaar   Gericht antwoord krijgen op al je vragen.

Zaltbommel 18 september ·. Halfvrijstaand huis met, garage, tuin, veranda en oprit.
  • In het historische centrum van Zaltbommel bevindt zich dit prachtige woonhuis met garage. De inschrijving sluit op woensdag 28 oktober om
  • Hulp voor toegankelijkheid.

Zoeken in ons aanbod

Dit heerlijke en lichte gezinshuis heeft onder meer zes slaapkamers, een gezellige woonkamer, een woonkeuken en een nette badkamer. Zo kom je Johan tegen bij onder andere bezichtigingen, woningopnames en allerhande kantoorzaken. Inloggen move. Lange Dyk 13 HJ Minnertsga.

Dijkstraat 51 a LT Franeker. Straal Straal 1 km 2 km 5 km 10 km 15 km.

Deze dienst wordt door ons aangeboden in samenwerking met betrouwbare particuliere beleggers. Welkom bij Van der Wal Van der Wal woning- en bedrijfsmakelaars is al meer dan 50 jaar gevestigd in het historische centrum van Zaltbommel. Zaltbommel 8 oktober omvan der wal makelaars og. Dijkstraat 51 a LT Franeker. Halfvrijstaand huis met, veranda en opr. Johan woont in Geldermalsen en heeft door zijn werkverleden een uitstekende kennis van ons werkgebied. Zaltbommel 20 oktober om .

HuizenZoeker facts over Van der Wal Makelaars o.g.

Direct naar. Zaltbommel Berichten. Waardebepaling Benieuwd naar de waarde van de woning? Dit is hoe wij voorlopig omgaan met de crisis.

Kirsten van den Heuvel. Zaltbommel 9 oktober om. Het karakteristieke huis is goed onderhouden, een gezellige woonkamer. Leuke vrijstaande woning met tuin en grote schuur, van der wal makelaars og, op steenworpafstand van recreatieplas De Meent. Dit heerlijke en lichte gezinshuis heeft onder meer zes slaapkamers, maar de afwerking is hier en daar aan de beurt.

De ligging is ideaal ten opzichte van rijkswegen A2 en de A Pieter van der Wal.

Recent aanbod

Spiksplinternieuwe woning met tuin, berging en veranda. Op een prachtige locatie, op steenworp afstand van rivier de Waal en nabij Zaltbommel, staat dit uitdagende klusproject. Ook heeft Zaltbommel een historische binnenstad met verschillende voorzieningen.

Esmée Poot.

Esme Poot. Van der Wal woning- en bedrijfsmakelaars is al meer dan 50 jaar gevestigd in het centrum van Zaltbommel. Het driekamerappartement heeft een eigen parkeerplaats en berging op de begane grond.

De verzorgde achtertuin ligt op het zuiden en heeft houten jaloezie op maat achterom. Makelaar en taxateur o. Donderdagochtend 22 oktober van Er worden twee kijkmomenten georganiseerd waarin de woning wordt opengesteld! Van der Wal Makelaars o. Of juist onuitgesproken wensen, van der wal makelaars og, omdat je twijfelt tussen verbouwen of verhuizen… Van der Wal begrijpt dit en weet hoe je tot verantwoorde beslissingen kunt komen.

Helene van Drunen - Vermeulen.

Meer Makelaars in Nederland

Esmée is onze allrounder. Vrijheid blijheid! Plaats Plaats Zaltbommel. De woning is opmerkelijk qua authenticiteit en ook daarom een buitenkans voor de liefhebber!

Corona het virus raakt iedereen. Bij een succesvolle verkoop betaalt u als verkoper geen courtage. Verkoop direct uw huis!

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: