West europa landen en hoofdsteden oefenen

Datum van publicatie: 16.11.2020

World Atlas. Zeer gevarieerde kaartleer -mogelijkheden.

Alle vragen beantwoord, niet opgeslagen - NL, cito, all types S2. Je kunt heel Europa oefenen of een deel van Europa. World Atlas. Landen van Europa - Online klas. In de klas Je oefent nu: Europa Ga terug en kies opnieuw.

Opnieuw beginnen of Herhaal fouten of Oefen iets anders. Als je lang wacht met het antwoord krijg je vanzelf steeds meer hints. Eigen Instellingen. Ook het weer in Europa is erg verschillend verdeeld.

Europese landen met de hoofdsteden - Op Maat - Eduware.

Het is toegestaan om dit plein op te nemen op jouw website als dit van nut is voor de mensen die op je website komen.
  • In Nederland hebben we een gematigd zee- klimaat. Wil je doorgaan waar je was gebleven of liever opnieuw beginnen?
  • Wil je doorgaan waar je was gebleven of liever opnieuw beginnen? Nog één onbeantwoorde vraag, 89 goed, 10 fout - NL, cito, all types S5.

Oost-Europa topografie - Brujon. Verenigd Koninkrijk - Engeland - Brujon. Onder de kaart vind je veel meer kaarten om aan te klikken per land of regio. Het hoogste punt ligt in Rusland, op de berg de Elbroes. Ken jij de hoofdsteden? Oefen ook of je alle EU landen kent.

Balkanlanden topgrafie - Brujon.

  • Nog één onbeantwoorde vraag, 89 goed, 10 fout - NL, cito, all types S5.
  • Een moment geduld alsjeblieft, we plaatsen jouw resultaat nu op facebook. Alle vragen beantwoord, al opgeslagen - NL, cito, all types S3.

Zoomen Bij elke vraag wordt de kaart iets uitgezoomd, zodat je een idee krijgt van de regio. Je hebt eerder geoefend met de Topotrainer maar de resultaten daarvan zijn nog niet opgeslagen. Opnieuw beginnen of Herhaal fouten of Oefen iets anders. Je hebt eerder geoefend met de Topotrainer en je resultaat is opgeslagen. Welkom nieuwe Europeanen.

Welkom bij TopoMania Europa!

Landen en hoofdsteden oefenen - zelfcorrectie. Er zijn 3 kaarten om te oefenen en je kunt zelf instellen hoe je wilt oefenen. In Europa komen veel verschillende berggebieden voor. Heel Europa.

Vlieg met de helikopter over de hoofdsteden - Akorum. Landen en hoofdsteden oefenen - zelfcorrectie. Het Spel Met het TopoMania spel kan je alvast beginnen met het leren van de landen en hoofdsteden van Europa. Waarnemingen van de satelliet. Europese landen met de hoofdsteden - Op Maat - Eduware.

Zorg Bedankt!

Hierboven staan verschillende gebieden van Europa waarmee je kan oefenen. Geen paniek, wanneer je de Topotrainer opnieuw bezoekt wordt opnieuw geprobeerd deze resultaten op te slaan. Kaarten van de desbetreffende landen van Europa om online mee te oefenen en zelf te testen.

Europa Oefenen of als tijdrace in verschillende moeilijkheidsgraden. Test je kennis.

Bezig met het opslaan van je resultaat. Landen van Europa. Natuur De natuur in Europa is heel verschillend. Zie ook het Plein Europa met topografie oefenkaarten. Eigen Instellingen. Topografie oefenen van Verenigd Koninkrijk. Landen en hoofdsteden in Europa oefenen met behulp van kaarten van Europa.

Navigatiemenu

Om jouw resultaten op te slaan moet je hieronder inloggen met jouw account. Welkom nieuwe Europeanen. Europese landen met de hoofdsteden - Op Maat - Eduware. Klimaat Ook het weer in Europa is erg verschillend verdeeld.

Blijft dit probleem voorkomen, klik dan op de knop 'feedback' links in het scherm en vermeld het volgende:! Ik snap het Toon dit bericht altijd als ik de Topotrainer open. Duitsland - Lizardpoint.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: