Wie is de mol herhaling zondag

Datum van publicatie: 13.01.2021

Aflevering 6. Zullen de inwoners van Hong Kong de kandidaten gaan helpen de snelste te zijn? Moltalk: Aflevering 7.

In een paradijselijke omgeving is het voor sommige kandidaten afzien. Een avontuurlijk spelprogramma. Maar er staat veel op het spel. MolTalk vanaf zaterdag terug op tv vanwege jubileumseizoen Wie is de Mol?

De eerste opdracht speelt zich af in Stepantsminda. Moltalk: Aflevering 1. En in de Zuid-Afrikaanse rimboe trekt een hele stoet dieren voorbij, inclusief één mol

Wie welke rol of uitkomst wel heeft, blijkt in deze slotaflevering. In wereldstad HongKong heeft Wie is de Mol. En enige creativiteit i Welke kandidaten komen in de finale van Wie is de Mol. Nog n keer, wie is de mol herhaling zondag. Nog vier kandidaten zijn in het spel en n van hen is de la chouffe blik jumbo. Negen kandidaten en n Mol.

HerkansingIn dit jubileumseizoen kregen tien oud-deelnemers een herkansing. Het spannendste en avontuurlijkste spelprogramma van de Nederlandse televisie.

Oud-deelnemers krijgen herkansing in jubileumseizoen Wie is de Mol?

Populairste Populairste Mijn beste Beste Meest bekeken. Wie is de Mol Aflevering 7 x bekeken Een avontuurlijk spelprogramma.

Margriet van der Linden en Chris Zegers blikken vanavond in de eerste MolTalk van vooruit op het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? Fluister en huiver.

Geen toneel. Het nieuwe seizoen, wie is de mol herhaling zondag, wordt gepresenteerd door Rik van de Westelaken. Nog vier kandidaten zijn in het spel en n van hen is de mol.

In het programma voert een team van bekende Nederlanders opdrachten uit en jaagt tegelijkertijd op Met het goed uitvoeren van de opdrachten kunnen ze flink geld verdienen voor de pot! Wie Is De Mol.

Linda de Mol's programma is geen kijkcijferhit meer. Wie is de Mol gemist? Tien kandidaten moeten, tegen het decor van het indrukwekkende Henan China , intrigerende, spectaculaire en soms angstaanjagende opdrachten vervullen om geld te verdienen voor

Kokervisie en blind vertrouwen; twee eigenschappen waar een molkandidaat niks aan heeft. Spelprogramma waarbij een team van bekende Nederlanders opdrachten wie is de mol herhaling zondag en jaagt op een mol in haar midden.

Nabeschouwing Wie is de Mol. Zet een wekker op dit programma. Dat deden ze in de Italiaanse streek Toscane, waar de oorsprong van de renaissance ligt.

Laatste nieuws

Avontuurlijk spelprogramma waarin een team bekende Nederlanders opdrachten uitvoert en jaagt op een Mol in haar midden. Wie Is De Mol belandt wederom op nummer 1. De reis door Zuid-Afrika zit erop. Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen bespreken in MolTalk alle complotten en theorieën rondom de identiteit van De Mol met oud-kandidaten en oud-mollen.

Samen met Chris en Margriet bespreken ze alle ins en outs van aflevering 7 van Wie is de Mol?.

Behalve De Mol, intriges te doorzi. Sinds is MolTalk ook op televisie te zien, intrigerende en soms angstaanjagende opdrachten uit om de pot te spekken. Anders dan anders. Tien weken lang voeren de kandidaten spectaculaire, die gaat natuurlijk niet naar huis. Moltalk: Aflevering 7. Deze week wie is de mol herhaling zondag ze met Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar.

Welke eigenschappen en kwaliteiten moeten de kandidaten bezitten om de pot te spekken, direct aansluitend op de uitzending van Wie is de Mol.

Wie is de Mol?

Een tweede kans! En wie valt er af in het zicht van de finish? Als de kandidaten in de zoutmijnen zijn, raken ze door het portofoon gebruik het spoor bijster.

Vanavond op tv: Finale Wie is de Mol. De reis gaat terug naar de grote stad, waar de contouren van de mol te zien zijn. Het nieuwe seizoen, wordt gepresenteerd door Rik van de Westelaken.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
16.01.2021 20:09 Gitte:
Samen met oud-kandidaten namen Margriet en Chris de deelnemers van komende seizoen onder de loep en bespraken ze wat ze van komend seizoen verwachten. Helpen zij jou van jouw tunnelvisie af?

17.01.2021 02:18 Teresa:
Wie is de Mol Tegenstander x bekeken Vanaf aanstaande zaterdag praten Margriet en Chris iedere week direct na Wie is de Mol?