Wordfeud werkt niet

Datum van publicatie: 18.11.2020

Na update van Wordfeud kan ik de gespeelde spellen niet meer verwijderen. Protocol reach end of buffer; dubbel klik op home button en alles verwijderen! Het gaat om versie 1.

Ik heb wordfeud opnieuw op mn desire s geinstalleerd maar nu pakt hij mijn wachtwoord niet meer en als ik dan vraag om mij mn wachtwoord toe te sturen mag ik volgens mij jaren wachten. Opnieuw geinstalleerd. Letters van mijn wordfeud op mijn tablet blijven sommige  vaststaan. Neem contact op met de ontwikkelaar van de app Als u een probleem ondervindt met een Apple app, neemt u  contact op met Apple Support.

Daarna weer zwart scherm.

New password Submit. Baal dat ik de update heb gedaan. Monica Wordfeud werkt niet zegt:. Sinds vandaag werkt Wordfeud niet meer. Routekaart elfstedentocht zwemmen zegt:. Ik krijg wel op de iPad de melding dat iemand gespeeld heeft maar als ik het open moet ik inloggen maar kan niet inloggen.

Help wat nu?
  • Wat moet ik doen?
  • Mijn wordfeud geeft zwart beeld en ik kan niks meer doen.

Is dit een storing? Krijg steeds onderstaande melding als ik mijn wachtwoord wil wijzigen?? Windows 10X: besturingssysteem voor opvouwbare apparaten uitgelegd. Ik heb een iPhone 4s. Yvonne zegt:.

  • Ik kreeg dezelfde meldingen als hierboven en protocol full buffer en kon toen niks meer doen.
  • Shirley zegt:.

Die selecteer je dan. Joy zegt:. Ron Siemons zegt:. En voor Tessa en Anneke. Herco zegt:?

Nadine zegt:. Iemand een idee? Ik heb nu al mijn 3 emailadressen al geprobeerd maar zonder resultaat.

Ja Nee. Speel met samsung galaxy y, tot gisteravond geen problemen mee. Nu heb ik de nieuwste versie geupdated maar werkte mijn Wordfeud niet meer? Weer opnieuw installeren etc, wordfeud werkt niet. Windows 10 Oktober Update is nu te downloaden.

Account Options

Waardeloze app geworden en leuk is ver te zoeken. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Jacq zegt:. Misschien ben ik de enigste met dit probleem…. Char zegt:.

Tevens meteen problemen met tablet, met vriendelijke groet, blijft die melding terugkomen. Oppo Reno hoge kinderkorting all inclusive Series vanaf nu verkrijgbaar in Nederland. We horen graag van u, zelfde verhaal als hierboven vermeld inloggen. Smartphones en tablets: terugblik op en wordfeud werkt niet op. En als ik op OK druk! Wie kan hierover iets zeggen, wordfeud werkt niet.

De beste tips voor privacy op je smartphone. Banananouk zegt:. Hier kun je alle Play Store en Wordfeud processen handmatig proberen te stoppen.

Vrageninfo

Open de App Store en download de app opnieuw. En als alles goed gaat heb je dan Android versie 4. Eric Wouters zegt:.

Ik krijg ineens geen meldingen en geluiden meer als er iemand een woord vij wordteut heeft gelegd, iemand een idee. Ik krijg het niet voor elkaar. Guusje zegt:.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
23.11.2020 12:01 Finley:
Gaat het updaten van Wordfeud vanzelf of krijg je daar een pop-up van in je telefoon?

21.11.2020 06:38 Graciela:
En als ik op OK druk, blijft die melding terugkomen. Schakel 'Toon app op Apple Watch' uit en wacht tot de app is verdwenen uit het beginscherm van de Watch.

21.11.2020 10:34 Jaden:
Het moeten invoeren van een wachtwoord en het omhoogkomen van reeds verwijderde chatberichten schijnt alleen een probleem te zijn bij mensen die onlangs hun Wordfeud hebben geupdate.