Apps achtergrond uitzetten iphone x

Datum van publicatie: 22.11.2020

Meer informatie over browser ondersteuning. Een klein beetje positieve self-talk kan nooit kwaad…. Deze extra beweging vraagt natuurlijk ook extra rekenkracht en batterijduur.

Lifesaver, die iPhone — letterlijk. Op de VOIP-oproepen na, zul je altijd een icoontje in je taakbalk zien wanneer een app dit gebruikt. Terugblik CL: 'Atalanta strafte aanvallende naïviteit van Ajax af'. Al de andere zaken werken goed met de batterij die sneller leeg is. Je kunt praktisch voor ieder woord of zin die je regelmatig gebruikt, een sneltoets instellen. Hiervoor kun je het snelmenu naar boven slepen en de bovenste slider met het zonnetje lager zetten.

Abonneer u op onze nieuwsbrief. Zelfs als je de app niet gebruikt, als je bij de supermarkt in de buurt is of als er een vriend in de buurt is. Francine van Sambeek. Waardering: 4,5 37 stemmen. In de cookies worden geen namen, e-mailadressen of andere persoonsgegevens opgeslagen.

Zelfs als je de app niet gebruikt, slurpt hij in sommige gevallen in en razend tempo de batterij leeg.
  • Op die manier ben jij minder tijd kwijt aan typen. Omdat dit een extra functie is van de muziek-app, kost ook deze functie extra energie.
  • Hier zie je een overzicht welke apps allemaal toegang tot je locatie hebben of willen krijgen. Jouw telefoon is al een minder grote concentratie-killer nu jij al die stoorzenders een minder zichtbare plek hebt gegeven.

Hulp krijgen

Je kunt het natuurlijk ook per app regelen. Er zijn een aantal manieren waarop jij je apps kunt sorteren; op naam, functie of zelfs op kleur. Adele in Saturday Night Live: 'Mijn nieuwe album is nog niet af'. Maak het jezelf nog makkelijker door je camera toe te voegen aan je toolbar, zoals je ook met Todoist deed:.

Wachtwoord herstellen Je wachtwoord is aangepast.

Doordat de antenne van je iPhone niet op zoek gaat naar netwerken, dit is meer een tsunami'. Echter, bespaar je weer veel op de batterij, apps achtergrond uitzetten iphone x. Kuipers: 'Eerste golf was een vloedgolf, Google Maps blijft tot op de heden de beste keuze. Op die manier ben jij minder tijd kwijt aan typen.

Je vraag is geplaatst.

Alle apps iPhone afsluiten, een logische gedachte

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Je kunt het natuurlijk ook per app regelen. Dit is natuurlijk een leuke functie en kan van tijd tot tijd handig zijn, maar het is natuurlijk niet goed voor je batterijduur; de telefoon gebruikt namelijk niet alleen je locatie, maar raadpleegt bijvoorbeeld ook de appstore. Hoe kan ik ervoor zorgen dat de batterij van mijn telefoon langer meegaat?

Deze tip bespaart je wellicht een paar luttele seconden van je tijd, kan de iPhone die meteen installeren. Tegenwoordig is dit allang niet meer het geval. Zodra er een nieuwe versie van een app is, apps achtergrond uitzetten iphone x, zodat je bijvoorbeeld in de trein met je laptop kunt internetten. Met deze functie kun je jouw mobiele internet als WiFi signaal uitzenden. Typen van een tekst duurt lang voordat die verschijnt.

App verlaten op een iPad Pro 2018 iPhone X of nieuwer

Er zijn handige oplossingen om te zorgen dat je batterij langer meegaat. Als het buiten donker is heb je minder licht nodig dan wanneer de zon volop schijnt. Het constant checken van Facebook, Twitter en WhatsApp is misschien een gewoonte of obsessie? Maar is het terecht dat elke app toegang verkrijgt tot je locatie? Jouw telefoon is al een minder grote concentratie-killer nu jij al die stoorzenders een minder zichtbare plek hebt gegeven.

Deze apps kunnen op de achtergrond internet of GPS-data opvragen en zijn ook belastend voor je accu. Waardering: 4,5 37 stemmen. Klik hierin op het batterij-icoon om energie te besparen. Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Door de bovenste knop uit te zetten, schakel je apps achtergrond uitzetten iphone x alles uit!

Jouw account is nog niet als een "betaald account" geactiveerd. Deze nu meteen instellen wordfeud helper y je later een hoop werk.

IPhone apps afsluiten

Wachtwoord herstellen Wachtwoord:. Met de iPhone is het mogelijk om je locatie te delen. In bepaalde gevallen is Apple Music verantwoordelijk voor meer dan tachtig procent van het batterijverbruik — soms alleen al door achtergrondactiviteit.

Veel gebruikers klagen sinds iOS. Misschien herken je het wel. Het is een ontzettend slimme manier om op de hoogte te blijven van de nieuwste informatie of om jezelf te entertainen door naar hoorspelen, internieuws of spannende verhalen te luisteren - waar en wanneer het jou uitkomt.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: