Delen met gezin betaalmethode

Datum van publicatie: 19.11.2020

Dit doe je via de bewerk-knop. Workshops Door Sven Lamers 1 maart 3 min.

Hiermee krijgt het gezinshoofd een melding als een kind een betaalde app wil aanschaffen of een film wil huren in iTunes. Annemiek volgens mij is het niet mogelijk om dit over te zetten, het gezinshoofd dien het gezin op te heffen en daarna kan de ander een nieuwe aanmaken. Volg de instructies op het scherm om de uitnodiging te accepteren. Zorg ervoor dat 'Deel mijn aankopen' is geselecteerd en dat uw accountgegevens kloppen. Grote kans dat je partner al een eigen ID heeft, die je vervolgens gemakkelijk kunt toevoegen op je iPhone of iPad.

Heb je Mojave of ouder? Ik zou graag een saldo willen toewijzen per gezinslid, heb je enig idee hoe ik dit zou kunnen doen?

Echt belachelijk!!. Iig ik, het gezinshoofd. Tik onder 'Gedeelde functies' op delen met gezin betaalmethode van aankopen'. Je sluit dit abonnement af via de Apple Music-instellingen van je account. Controleer uw instellingen voor vitamine a zuur creme kopen belgie met gezin' zodat u zeker weet dat u bent ingelogd met de juiste Apple ID en dat het delen van aankopen is ingeschakeld.

Als je gebruikmaakt van gezinsdeling kan alleen het gezinshoofd de betaalgegevens wijzigen en deze worden door alle leden gebruikt.

Personen uitnodigen om lid te worden van de gezinsgroep

U kunt een nieuwe gezinsgroep beginnen en personen daarvoor uitnodigen, of u kunt lid worden van de gezinsgroep van iemand anders. Wil je dus dat altijd je creditcard wordt gebruikt, dan moet je deze bovenaan plaatsten. Maar let wel, alleen de bovenste wordt gebruikt voor gezinsdeling. Als ik iets wil kopen doe ik dit via een app store tegoedbon. Wat een waardeloos gebeurden dit zeg bah. In deze gids nemen we daarom niet alleen door wat het is, maar ook hoe je de functie instelt en wat de mogelijkheden zijn in vijf hoofdstukken.

Dat klopt.

Publicatiedatum:   18 december Instellingen voor het delen van aankopen controleren Controleer uw instellingen voor 'Delen met gezin' zodat u zeker weet dat u bent ingelogd met de juiste Apple ID en dat het delen van aankopen is ingeschakeld. De gezinsbeheerder is verantwoordelijk voor de aankopen die gezinsleden via de gezinsbetaalmethode doen.

Citaat Als u gezinshoofd bent van een Delen met gezin-groep en aankopen wilt delen met uw gezin, zowel gratis als betaald. Als we verder gezin blijven en iCloud en Apple Music kunnen blijven delen waar ik nog steeds met de creditcard voor betaal …. Ja het is onmogelijk, delen met gezin betaalmethode, delen met gezin betaalmethode lijkt me logisch.

Zo werken gedeelde aankopen

Ik niet wil dat mijn kind de gezinsbetaalmethode kan gebruiken Als je kind jonger is dan achttien jaar en een account heeft dat wordt beheerd met Family Link, kun je aankoopgoedkeuringen instellen om het gebruik van de gezinsbetaalmethode te beperken.

Citaat van: boiing, 19 september - Uitgelicht Koopwijzer Cadeauwijzer Reviews.

Ik zie inderdaad ook geen mogelijkheid om dit in te stellen, betekent dit dat de gezinsbetaalmethode niet voor dat type aankoop kan worden gebruikt. Als de gezinsbetaalmethode niet als optie wordt weergegeven wanneer je een aankoop doet.

Workshops Door Sven Lamers 1 maart 3 min. Geen resultaten gevonden. Tik rechtsonder op de blauwe Verzend-knop. Waarom betaalmethode opgeven om lid van delen-met-gezin-groep te worden, delen met gezin betaalmethode.

Log in voor extra supportopties om uw probleem snel op te lossen. Misschien dat je vanaf iOS 13 via de Siri Opdrachten-app wel een automatisering hiervoor kunt aanmaken. Waarna persoon X persoon Z kan toevoegen aan de groep Zeker omdat X heeft ingesteld op zijn iPad dat alléén het delen van de iCloud storage toe is gestaan binnen de groep.

Over appletips, delen met gezin betaalmethode. Citaat van: GeorgeM, maar bij het accepteren van de laatste Voorwaarden. Mario Kart Tour voor iPhone en iPad.

Workshops Door Koen van Ekeren 6 maart 4 min. Heb je enig idee wat het probleem zou kunnen zijn? Ja Nee! Workshops Door Koen van Ekeren 4 maart 2 min. Bij Y komt delen met gezin betaalmethode doordat diegene ooit iets via de App store heeft gekocht. Ik kan alle stappen probleemloos doorlopen, 17 september - Als ik iets wil kopen doe ik dit hemnes tv kast een app store tegoedbon!

Top-Rated Articles

Citaat Als ouder of voogd kan het gezinshoofd de Apple ID van het kind aanmaken en het kind toevoegen aan de gezinsgroep. Omdat je ook aankopen deelt moeten de app store accounts aan het zelfde land gekoppeld zijn. In de begindagen was dit alleen maar een creditkaart, waardoor veel eigenaren delen met gezin links hebben laten liggen, maar gelukkig kun je de dag van vandaag meerdere betaalmethodes kiezen zodat vrijwel ieder gezin kan gebruikmaken van de optie.

De huidige gezinshoofd moet vervangen worden door iemand anders.

Over ons Contact Adverteren. Toen begon echter het gezeur dat ze niet langer over allerlei apps uiteraard gratis apps kon beschikken, Startersgids. Mijn creditcard is gekoppeld, prima.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
24.11.2020 20:33 Sijtske:
Blijf op de hoogte met de appletips app, Safari push meldingen of volg ons via Twitter , Facebook of Instagram.