Hdmi poort werkt niet acer

Datum van publicatie: 09.01.2021

Het loont dus om in ieder geval twee kabels geprobeerd te hebben voordat je het opgeeft. Klik met de rechtermuisknop op het uitvoerapparaat dat met de HDMI-kabel is aangesloten, en selecteer vervolgens Ontkoppelde apparaten tonen.

Weet iemand misschien hoe ik dit probleem kan oplossen Mvg Luca Ackema Reageer. Panasonic GZ W klankprobleem? In het bovenstaande voorbeeld kom je dus bij Asus terecht.

Na 6 jaar werkt de kabel plotseling niet meer. Op de PC rechtsklikt u op het bureaublad en selecteert u Eigenschappen. Deze software is speciaal ontworpen om met alle verborgen problemen van uw pc om te gaan.

Verder zijn alle stuurprogramma's ook volledig bijgewerkt.

Om uit te sluiten dat de tv of het scherm kapot zijn kun je simpelweg de hdmi kabel op een ander scherm aansluiten. Het is een misvatting dat een HDMI-kabel van euro een beter beeld geeft dan een kabel van 10 euro. Sluit deze sidebar. Als Systeemherstel is ingeschakeld, zie onderstaande afbeeldingen:, hdmi poort werkt niet acer. In dit artikel geven we een aantal eenvoudige manieren om te achterhalen waar het probleem zit.

  • J schreef:. Kan iemand mij misschien helpen?
  • Maar het probleem is als ik geen adapter er tussen heb bijvoorbeeld van vga naar hdmi dan is alles heel sloom en als ik dan een spel ga spelen loopt alles heel sloom en duurt alles heel lang en mijn ping is dan ook heel laag rond de

Stap 2: Selecteer HDMI-geluidsuitvoer als het standaardaudioapparaat

Werkt deze bij een ander scherm wel dan kan het zijn dat het scherm waarbij het niet werkt kapot is. Nadat ik het had aangesloten op mijn ps3 kwam er geen beeld. Hier worden twee monitoren weergegeven. Complementary Content. Wacht een paar seconden voor je de Playstation weer aanzet.

  • Adrian Cojocaru schreef:. Een HDMI kabel hoort langer mee te gaan dan een paar maanden.
  • Veel van de bovenstaande oplossingen zijn ook van toepassing op een Playstation, zoals het testen van een andere HDMI-kabel of de kabel op een ander scherm aansluiten.

Je kunt natuurlijk de receiver ook op tv aansluiten als deze een digitale audio out heeft. J schreef:. Veel andere apparaten kunnen ook geupdate worden.

Als bovenstaande manieren je nog steeds geen antwoord geven op de vraag waar het probleem zit kun je proberen het proces van het sturen van beeld richting de tv te vereenvoudigen, hdmi poort werkt niet acer. Koppel deze dan los en sluit de bron direct op de tv aan?

Vond u dit antwoord nuttig?

Home cinema systemen en firmware-updates Hoe kun je je home cinema systeem het beste aansluiten? Als je zuinig met je kabel omgaat zal deze vaak dus jaren mee kunnen. Maak je gebruik van een receiver, home cinema set of soundbar die tussen de bron en de tv staat?

Schakel JavaScript in jouw browser in voordat je doorgaat voor een betere ervaring. Weet je hier zo ook een antwoord op. In het venster Schermeigenschappen klikt u op het tabblad Instellingen.

L schreef:. Als deze niet juist werkt kan dit ervoor zorgen dat er geen beeld doorgestuurd en weergegeven wordt.

Sommige Behulpzaam Inhoud!

Selecteer welk account u wilt aanmaken. Bedankt, Patrick. Hallo, ik heb een samsung homecinema set met 1x hdmi out, en 2x hdmi in. Gerelateerde Artikelen:.

Kan iemand mij aub helpen. Vanaf de spitter gaat het beeld naar de tv. Volg de instructies op het scherm en breng de wijzigingen aan die door de probleemoplosser worden voorgesteld. Ik heb een samsung LE32R32B tv. Homecinema Informatiegids Tips archief Koopadvies. Sessie is verlopen, hdmi poort werkt niet acer.

Het kan zijn als je windows update laat zoeken naar updates dat je drivers vind voor je GForce, dit zal dan staan bij optionele updates.

Antwoorden die anderen nuttig vonden

Bovenaan Onderaan. John van IJsseldijk. In de onderstaande video krijg je uitleg hoe je het geluid kunt maken wanneer je een Macbook hebt. Het is een misvatting dat een HDMI-kabel van euro een beter beeld geeft dan een kabel van 10 euro.

Review: Philips Fidelio X3 hoofdtelefoon - de terugkeer van Fidelio? Selecteer het apparaat waarvoor u problemen wilt oplossen en klik op Volgende. Selecteer het uitvoerapparaat dat is aangesloten met de HDMI-kabel, en klik vervolgens op Als standaard instellen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: