Hoeveel liter is een deciliter

Datum van publicatie: 16.03.2021

Steeds vaker wordt de hoofdletter L gebruikt als aanduiding voor de liter. Stel je vraag! Ongeacht welke van deze mogelijkheden men ook gebruikt, het bespaart de omslachtige zoektocht naar de juiste vermelding in lange selectielijsten met talloze categorie├źn en talloze ondersteunde eenheden.

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. De op deze manier gecombineerde meeteenheden moeten natuurlijk bij elkaar passen en zinvol zijn in de betreffende combinatie. De gebruikte url is ongeldig. Bijvoorbeeld een fles frisdrank heeft een inhoud van 1,5 liter. Voor deze presentatievorm wordt het getal gesegmenteerd in een exponent, hier 30, en het eigenlijke getal, hier 2, 3.

Video toevoegen. Voor deze presentatievorm wordt het getal gesegmenteerd in een exponent, en het eigenlijke g! Instellingen Mijn gegevens. Registreer je gratis. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt.

Ik heb er iig alles aan gedaan om mijn min te verdedigen Overigens zeer sportief van MaartenVerrips dat hij toegaf dat hij zijn proefwerk verknald had.
  • Stel je vraag!
  • Dit maakt met name zeer grote en zeer kleine aantallen gemakkelijker leesbaar. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag.

H4. Rekenen met inhouds-eenheden (1)

Vroeger, toen veel mensen nog kolenkachels hadden, werden de steenkolen bezorgd in zakken van liter. Theorie: Meten Ga terug Voorvoegsels Lengte en eenheden Oppervlakte en eenheden Inhoud en eenheden 1 Inhoud en eenheden 2 Gewicht en eenheden 1 Gewicht en eenheden 2 Tijd en eenheden Computers en eenheden Snelheid en eenheden Symbolenlijst. TegenXinnig jodokus52 Er zijn nog een drietal reacties geplaatst onder het antwoord van Amadea met de uitleg dat haar antwoord ook fout was.

De standaardmaat is de liter. Deciliter to Liter. Bijvoorbeeld een fles frisdrank heeft een inhoud van 1,5 liter.

  • De inhoud van een voorwerp of object wordt uitgedrukt in een inhoudseenheid. Voor dit alternatief berekent de rekenmachine ook onmiddellijk in welke eenheid de oorspronkelijke waarde specifiek moet worden omgezet.
  • Deze term wordt zelden gebruikt. Gebruikelijker is "kubieke meter", want dat is ook liter.

Tegenwoordig wordt die term niet meer gebruikt? Elke stap van groot-naar-klein is keer 10 en van klein-naar-groot is delen door De gebruikte url is dubbel. Het vaste winterharde planten is dat je het aantal dan door 10 deelt. Let op: sommige lesmethodes gebruiken de omgekeerde schrijfwijze. Met deze rekenmachine is het mogelijk om de waarde in te voeren met de oorspronkelijke meeteenheid die moet worden geconverteerd; bijvoorbeeld ' Deciliter', hoeveel liter is een deciliter.

Zo werd mij de hoeveel liter is een deciliter gesteld of in een winkel een koffiekopje met een opschrift van 21 cl wel correct is aangegeven.

De inhoud van een emmer is 1 decaliter.

Hoeveel Liter is 1 Deciliter?

Deze term wordt zelden gebruikt. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? Beter Rekenen.

In de figuur hieronder zijn de inhoudseenheden op de trap van boven naar beneden van groot-naar-klein geplaatst. JavaScript moet ingeschakeld wanneer meloen rijp voor een goede werking van de site!

TegenXinnig : GV. Elke stap van groot-naar-klein is keer 10 en van klein-naar-groot is delen door Onthoud dat 1 hoeveel liter is een deciliter liter gelijk is aan 1 dm 3 kubieke decimeter en dat 1 ml milliliter gelijk is aan 1 cm 3 kubieke centimeter. De op deze manier gecombineerde meeteenheden moeten natuurlijk bij elkaar passen en zinvol zijn in de betreffende combinatie, hoeveel liter is een deciliter.

Bovendien maakt de rekenmachine het mogelijk om wiskundige uitdrukkingen te gebruiken.

Weet jij het antwoord?

Vroeger, toen veel mensen nog kolenkachels hadden, werden de steenkolen bezorgd in zakken van liter. De inhoud van een emmer is 1 decaliter.

Elke stap van groot-naar-klein is keer 10 en van klein-naar-groot is delen door De stapgrootte tussen de eenheden van inhoud op de trap is een factor

De standaardmaat is de liter. Rabelais Heel herkenbaar. Liters Als je een kubusvormig bakje van precies 10 cm lang, dan is dat precies 1 liter water. Plaats antwoord. De inhoud van een klein koffiekopje espresso is ongeveer 1 deciliter.

Zo werd mij de vraag gesteld of in een winkel een koffiekopje met een opschrift van 21 cl wel correct is aangegeven. Deze term wordt zelden gebruikt, hoeveel liter is een deciliter. Hoeveel Liter is 1 Deciliter?

Bereken het zelf!

Er was ook iemand die die fout maakte in de antwoorden kijk op GVF - slechte vragen en antwoorden, daar staan ze allemaal nog. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

Dank je wel Tomaat, foutje bedankt

In de natuurkunde wordt onderscheid gemaakt tussen inhoud en volume. Een url mag maar 1x worden gebruikt. Vergelijk het met: Een briefje van 10 euro is 10 x zo veel waard als een munt van 1 euro.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: