Parkeren de uithof

Datum van publicatie: 09.01.2021

Hier zijn in totaal 28 laadpunten te vinden. Jij bent dus de baas over de parkeertijd.

Gebruikers die doorreizen naar de…. Bij een parkeertijd korter dan 30 minuten betaalt u niets. Koop een U-OV-kaartje bij de automaat. Dan kun je reizen met je eigen ov-chipkaart. U krijgt alleen korting op parkeren als je laatste check-in in het centrumgebied is.

Je kan gewoon verder reizen met je eigen OV-Chipkaart. Geen app?

Locaties Parkeren de uithof Haag De Uithof. Andere handige informatie De maximale doorrijhoogte is 1. Let op: Trek geen ticket. Het starten en afrekenen van het laden gaat via de eigen laadpas. Daarna kun je contact opnemen met de klantenservice van U-OV voor eventuele vergoeding van extra gemaakte kosten.

Adres p+r transferium De Uithof Den Haag

Dan kun je reizen met je eigen ov-chipkaart. Meer informatie over parkeren in het Utrecht Science Park voor medewerkers van de Universiteit Utrecht is te vinden op intranet toegang met solis-id.

Resultaten Alle resultaten. Laadpalen voor elektrische voertuigen zijn te vinden op de volgende locaties:. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. De OV-fiets huur je met een OV-chipkaart met fiets abonnement. Je reist met maximaal 5 personen op één kaartje.

  • Als u deze informatie niet wilt ontvangen, dan kunt u deze knop uitschakelen. Lees meer over hoe het werkt in de bevestigingsmail of op onze website.
  • Er kan dus gevraagd worden om een bewijs hiervan. In het Utrecht Science Park zijn er ook parkeerterreinen waar alleen met een vergunning geparkeerd kan worden.

Ik kan geen OV ticket kopen, wat nu. Parkmobile is voor iedereen en werkt op alle Android en iOS mobiele telefoons. Er kan dus gevraagd worden om een bewijs hiervan.

Parkeren de uithof dan is de kaart geldig voor het OV. Word nu gratis klant.

Adres P+R de Uithof Utrecht

Wanneer wil je parkeren? Geen app? Filters Parkeren op straat. Kruimelpad UU.

Het ov-kaartje is alleen op de dag van aankomst geldig als vervoerbewijs. Dan reis je voordeliger met je eigen OV-chipkaart.

Word nu gratis klant. Er geldt een vergunningsregime waarover informatie kan worden verkregen bij het woonbestuur van het complex of bij de verhuurder SSH Utrecht, parkeren de uithof. Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Parkmobile Benelux B.

Goedkoop parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Reserveer je parkeerplek. Slim parkeren is mobiel parkeren. Laatste nieuws.

De automaat voor het OV-ticket werken niet, hoe kan ik nu parkeren de uithof parkeren en reizen met korting. Het tarief voor het gebruik van deze elektrische oplaadpunten is afhankelijk van je abonnementsvoorwaarden. Er zijn 13 parkeerplaatsen voor gehandicapten. Acties Spaar voor beloningen met de Ik fiets app Test gratis een week een e-bike of speed pedelec Mobiliteitsscan werkgevers Mobiliteitsadvies voor werkgevers USP Campusbike.

Parkeerkaartjes, kleingeld en bankpassen zijn ook nog eens overbodig, parkeren de uithof. Garages in activeLocation. Laadpalen voor elektrische voertuigen zijn te vinden op de volgende locaties:.

Openingstijden P+R de Uithof Utrecht

Het ov-kaartje is alleen op de dag van aankomst geldig als vervoerbewijs. Aanvragen gaat via: pgu. De betaalautomaat voor parkeren werkt niet, hoe krijg ik nu korting op parkeren?

Populaire locaties in activeLocation. Bij een storing kleurt de paal rood. Vanaf deze week gaan ze testrijden van en naar Utrecht….

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: