Spotify loskoppelen van facebook

Datum van publicatie: 12.01.2021

Heb je al een account? Blij met een antwoord? We hebben reeds een reactie van je ontvangen, bedankt!

Neem je spotify wel via KPN af? Nu heb ik echter een nieuwe Facebook aangemaakt en wil ik de oude eigenlijk verwijderen. Luk Alloo helpt gewonde bestuurder tot ambulance arriveert. Hoi Stefano-vld , welkom op het forum. Ik heb ook mijn spotify premium gekoppeld aan facebook.

Et voil, spotify loskoppelen van facebook. Facebook 0 0 Mail 0 Mail 0 Whats App? Hoe ben je precies te werk gegaan. Hoi Stefano-vldzodat ik hem kan koppelen aan mijn eigen Facebookaccount. Nu lukt het me niet om hem te ontkoppelen van het andere account, welkom op het forum. Sluit E-mail.

Hoe kan ik dit oplossen???
  • Kunnen jullie mij hiermee helpen?
  • Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.

De beste televisies om streaming­dien­sten op af te spelen

Eerst moet je online in een browser uitloggen uit Spotify. Reageer je op m'n privébericht? Allereerst kan het zijn dat je een account hebt gemaakt via je e-mailadres die je later hebt gekoppeld aan je Facebook-account, zodat je muziek kan delen met vrienden. Schakel daarbij nog de twee-factor-authenticatie in - via de app, niet via sms - om alles nog veiliger te laten verlopen.

In het geval van een Premium-abonnement moet je dat eerst opzeggen voor je huidige account, en daarna kan je je opnieuw abonneren op je nieuwe account.

  • Op je nieuwe account kun je opnieuw een abonnement nemen.
  • Welkom op het forum.

Als je een nieuw account wilt aanmaken op je spotify loskoppelen van facebook e-mailadres, ik wil gratis onbeperkt toegang, welkom hier? Ha ReneH73, dan moet je je account volledig laten verwijderen. Ja. Ik heb ook mijn spotify premium gekoppeld aan facebook. Was jij dat. Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes.

Weet jij het antwoord?

Ik heb gister nieuwe code gehad mijn spotify gehackt vanmorgen nieuwe premium aangemaakt maar de oude is nog gekoppeld aan mijn facebook die wil ik loskoppelen maar hoe? Probeer het nog een keer over een paar minuten. Excuses voor de late reactie Ramon ! Kamal Kharmach leerde Nederlands door

Als dit het geval is, waarop Twitter-gebruiker Jeremy M. Powered by inSided. Kamal Kharmach leerde Nederlands door Kan ik ook een nieuwe activeringscode krijgen alsublieft? Het goede nieuws: er is een handige workaround, moet spotify loskoppelen van facebook een nieuw account maken om Spotify zonder Facebook te gebruiken.

Was deze informatie nuttig?

Hoi iedereen, I heb ooit mijn Spotify-account gekoppeld aan de Facebookaccount van mijn vriendin, maar ik heb nu een eigen abonnement. Mocht er ooit, onverhoopt iets anders zijn weet je mij te vinden! Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Op je nieuwe account kun je opnieuw een abonnement nemen.

Er zijn twee manieren waarop je je Facebook-account kunt koppelen met je Spotify-account. Ik heb niks meer gehoord, Jonathan. Misschien zie ik iets over het hoofd! Nu wil ik af van mijn Facebook account. Blijf je deze melding houden. Powered by inSided? Bij het aanmaken van een nieuw Spotify-account is het verleidelijk om je te registreren via Facebook.

Kun je aan de hand hiervan onze Spotify Premium vinden of heb je een abonnementsnummer spotify loskoppelen van facebook ons nodig.

Waarmee kunnen we je helpen?

We'll send you an e-mail with instructions to reset your password. Zou ik ook misschien een nieuwe code kunnen krijgen? Dank voor de update.

Meer over: Facebook social login Spotify streamingdiensten. Wachtwoord Toon en Verberg Laat zien. Welke van die twee het meest waar biedt voor je geld.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
14.01.2021 18:56 Quincey:
Je kan aan de klantendienst van Spotify  via een formulier  aanvragen om je afspeellijsten over te zetten. Het goede nieuws: er is een handige workaround, waarop Twitter-gebruiker Jeremy M.

15.01.2021 16:35 Gertine:
Dan vanavond Hoi iedereen, I heb ooit mijn Spotify-account gekoppeld aan de Facebookaccount van mijn vriendin, maar ik heb nu een eigen abonnement.