Tandarts van den berg dordrecht

Datum van publicatie: 20.11.2020

Stap over en ontvang nu een gratis healthcheck bij. We vertellen het je graag Lees meer over ZorgKiezer. Vergelijk en sluit af Zorgverzekering vergelijken Zorgverzekering Zorgpremies Goedkoopste zorgverzekering Vergoedingen Meer weten?

Waarom overstappen via ZorgKiezer. Kies ook voor de beste tandarts in Dordrecht Welkom bij tandartsengroepspraktijk Dental Clinics: uw tandarts in Dordrecht! Voor onze moderne praktijk in de binnenstad van Dordrecht zijn wij op zoek naar een full time of part time tandartsassistent e.

Informatie Van Tandartspraktijk H. Naast algemene tandheelkunde kunt hier ook op verwijzing terecht voor behandelingen op het gebied van implantologie, endodontologie en mondhygiëne. Al ruim 30 jaar zijn we gevestigd in een monumentaal pand in de binnenstad van Dordrecht. Wij zijn een enthousiast en jong team bestaande uit twee tandartsen, drie mondhygiënistes en zes tandartsassistentes.

Vergelijk en sluit af Zorgverzekering vergelijken Zorgverzekering Zorgpremies Goedkoopste zorgverzekering Vergoedingen Meer weten. Complete mondzorg voor het hele gezin                                               Onze twee praktijken in Dordrecht richten zich naast algemene tandheelkunde ook op verschillende tandheelkundige specialismen en aandachtsgebieden, zoals mondhygine en het voorkomen van tandvleesproblemen.

Bij ons staat aandacht voor uw gebit voorop, tandarts van den berg dordrecht. Wie is ZorgKiezer. Actueel Nieuws Blog In de media. Fysiotherapeut Alle fysiotherapeuten vergelijken Zoek een fysiotherapeut Vergoeding fysiotherapie Meer informatie.

Social Tell a friend! Ziekenhuis Alle ziekenhuizen vergelijken Vergelijk op behandeling Vergelijk op specialisme Alle verpleeg-en verzorghuizen Wachttijden Ziekenhuistarieven Meer informatie.
  • Waarom overstappen via ZorgKiezer.
  • Openingstijden Van Tandartspraktijk H. Contactgegevens Tim Stolwijk

Beoordelingen

Zorgverzekering Zorgverzekering Zorgverzekering vergelijken Ziekenhuis contracten Toon contracten ». Een goede mondgezondheid is belangrijk, ook voor uw algehele gezondheid.

Waar kun je ons vinden ZorgKiezer. Tandartsassistent e gezocht voor onze gezellige praktijk in Dordrecht Reageer op deze vacature. Vergelijk Tandarts vergelijken Tandartstarieven Zoek een tandarts Beoordeel je tandarts Tandartsverzekering Meer weten? Overstapgarantie Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd.

  • Ziekenhuis Ziekenhuis vergelijken Toon contracten voor Toon contracten ». Fysiotherapeut Alle fysiotherapeuten vergelijken Zoek een fysiotherapeut Vergoeding fysiotherapie Meer informatie.
  • Welkom bij tandartsengroepspraktijk Dental Clinics: uw tandarts in Dordrecht!

U kunt kosteloos informatie wijzigen en aanvullen via uw beheerpagina. Wij zijn een enthousiast en jong team bestaande uit twee tandartsen, drie mondhyginistes en zes tandartsassistentes. Ziekenhuis Ziekenhuis vergelijken Toon contracten voor Toon contracten. We zijn een jong en enthousiast team bestaande uit twee tandartsen, maar ook de kennis up-to-date te houden. Een goede mondgezondheid is belangrijk, tandarts van den berg dordrecht, ook voor uw algehele gezondheid. Daarnaast volgen onze tandartsen zeer regelmatig post academisch onderwijs om niet alleen de apparatuur, vier mondhyginisten en zes assistentes.

Openingstijden

Beoordelingen De gemiddelde beoordeling van Tandartspraktijk H. Beheren Bent u werkzaam bij deze tandartspraktijk? Wij staan dagelijks voor u klaar om samen met u te werken aan een gezonde mond en een stralende lach, waar u uw leven lang plezier van heeft.

Het team werkt nauw samen om uw mond gezond te houden en richt zich onder andere op Periodiek Mondonderzoek, preventie en mondhygiëne.

Wat wij bieden -Een leuk en gezellig team, tandarts van den berg dordrecht. De gemiddelde beoordeling van Tandartspraktijk H. Ziekenhuis Ziekenhuis vergelijken Toon contracten voor Toon contracten. Zo neem je contact met ons op. Fysiotherapeut Alle fysiotherapeuten vergelijken Zoek een fysiotherapeut Vergoeding fysiotherapie Meer informatie.

Over de specialist

Tandartsassistent e gezocht voor onze gezellige praktijk in Dordrecht Reageer op deze vacature. Algemene informatie Beste ziekenhuizen Wachttijden Verpleeg- en verzorghuizen Infectiepercentages Risicovolle operaties. Overstappen zorgverzekering Wijzigingen zorgverzekering Beoordelingen van klanten Korting op je zorgverzekering. Naast algemene tandheelkunde kunt hier ook op verwijzing terecht voor behandelingen op het gebied van implantologie, endodontologie en mondhygiëne.

Voor onze moderne praktijk in de binnenstad van Dordrecht zijn wij op zoek naar een full time of part time tandartsassistent e.

U betaalt dus nooit meer dan nodig is. Beoordelingen De gemiddelde beoordeling van Tandartspraktijk H, tandarts van den berg dordrecht. Ben jij of wil jij de allround tandartsassistent e worden die wij zoeken dan zien wij graag je motivatiebrief met CV tegemoet. De gemiddelde beoordeling van Tandartspraktijk H! Een gezonde mond Een goede mondgezondheid is belangrijk, ook voor uw algehele gezondheid.

Fysio Fysiotherapeut vergelijken. De paro preventie-assistenten en mondhyginisten hebben extra kennis op het gebied van preventie en mondgezondheid en helpen u graag verder. Het team werkt nauw samen om uw mond gezond te houden en tandarts van den berg dordrecht zich onder andere op Periodiek Mondonderzoek, preventie en mondhygine.

Blijf op de hoogte.

Specialisten

Social Tell a friend! Complete mondzorg voor het hele gezin                                               Onze twee praktijken in Dordrecht richten zich naast algemene tandheelkunde ook op verschillende tandheelkundige specialismen en aandachtsgebieden, zoals mondhygiëne en het voorkomen van tandvleesproblemen. Terug naar het overzicht.

Complete mondzorg voor het hele gezin                                               Onze twee praktijken in Dordrecht richten zich naast algemene tandheelkunde ook op verschillende tandheelkundige specialismen en aandachtsgebieden, endodontologie en mondhygine.

Naast algemene tandheelkunde kunt hier ook op verwijzing terecht voor behandelingen op het gebied van implantologie, zoals mondhygine en het voorkomen van tandvleesproblemen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
22.11.2020 12:17 Agnieszka:
Functie eisen -Werkervaring als tandartsassistente of een voltooide opleiding tot tandartsassistente. Functieomschrijving: Full time allround tandartsassistent e die naast "standaard" stoelassistent verrichtingen de volgende behandelingen zelfstandig uitvoert: -Supragingivaal tandsteen verwijderen, -Röntgenfoto's maken, -Preventie: Poetsinstructies aan zowel kinderen als volwassenen.

21.11.2020 12:17 Patrik:
Stap over en ontvang nu een gratis healthcheck bij.