Anwb touring flex plus 2 review

Datum van publicatie: 18.03.2021

Opzich is 50 kg genoeg voor de meeste elekrtische fietsen, maar als je twee zware e-bikes wilt vervoeren, kan het zijn dat de Atlas 2 niet sterk genoeg is. Goede fietsdrager maar heeft als nadeel dat deze voornamelijk geschikt is voor een fiets met lage instap en een herenfiets met stang.

De EasyFold XT 2 heeft deze extra bandjes niet.

Het is daarom verstandig een bijpassende oprijgoot te zoeken die overeen komt van het merk en type van jouw fietsendrager. De laagste prijzen hebben wij gespot op Met slechts een paar kleine wijzigingen in de tijd zoals een update aan de verlichting en de zwarte kleur accenten is het een zeer stabiel en goed ontwerp gebleken. Controleer na het aansluiten altijd of de verlichting het ook daadwerkelijk doet. Met deze fietsendrager kun je zorgeloos zware elektrische fietsen vervoeren.

Ook leuk dat ie zowel 7 als 11 pins connectie heeft. De ANWB verkoopt over het algemeen goed spul, dus ik heb vertrouwen.

Het vraagt veel kracht om de fietsen vast te zetten. MG den Otter 4 5! Eenvoudig, praktisch met gentegreerde handgreep. Eerste montage toch wat lastig door onduidelijke gebruiksaanwijzing. HA Mulder 4 5. Deze staan vermeld in de papieren van de geleverde trekhaak.

Zeer gebruiksvriendelijk; natuurlijk moet je er even handigheid in krijgen om voor het eerst te monteren. Bovendien is het een stevige fietsendrager die ook nog eens bijzonder compact is.

Gerelateerde artikelen

De EasyFold 2 XT is voorzien van brede wielgoten. Dat is een hoop geld. Zijn al verschillende keren op pad geweest. Om te bouwen tot een ski- en skidrager Gepatenteerde roestvrijstalen kabelbevestiging met spanhendel en verstelbare sluitingen.

Hierdoor riskeer je dat de e-bikes van de drager worden gestolen.

De leukste fietsfeiten van Enig idee hoeveel kilometer wij in ons landje in een jaar bij elkaar fietsen. Hiermee voorkom je schade aan het frame van je e-bike, voorzien van kantelscharnier en kan op slot. Waar is deze fietsendrager geschikt voor:U kunt deze fietsendrager op iedere normale trekhaak gebruiken, u Eenmaal de achterlichten en nummerplaat op zijn plek een fiets erop proberen te zetten.

Ook zijn er fietsendragers voor op de achterklep, anwb touring flex plus 2 review. Hij is opklapbaar, en staat de fiets hoe oud wordt een catharinaparkiet stevig vast.

Beste koop consumentenbond mei 2020

RP Bakkes 4 5. Dankzij het maximale draagvermogen van 60 kg is deze fietsendrager uiterst geschikt voor het vervoeren van e-bikes. De gebruikshandleiding had in tekst gemogen ipv plaatjes dan had het wat duidelijker geweest. Eerste montage toch wat lastig door onduidelijke gebruiksaanwijzing.

Platform kan naar beneden worden gedraaid voor eenvoudige toegang tot de kofferbak. Beetje lastig met twee lage instap Ebikes maar wel gelukt dus voldoet zeker. Goed dat deze grijper een maximale aandraaikracht toestaat. Update; Sinds kort heeft de fabrikant Bosal de trekhaak divisie verkocht aan een consortium en gaat de trekhaak divisie alsmede de fietsendragers verder onder de naam Oris.

CHM Kerkvliet 4 5. Pas dus op dat je de framebevestiging niet t strak aandraait anders beschadig je de fiets! Ook deze drager is weer geschikt voor de meeste uiteenlopende fietsen, anwb touring flex plus 2 review.

Testresultaat

C Van den Bosch 5 5. Geschikt voor alle soorten van 50 mm grote aanhangerkogelkoppen inclusief zwanenhals-kogelkop, afneembare en gevlochten kogelkopen. Vergelijkbare producten.

Daarnaast moet de trekhaak zelf ook in staat zijn om het gewicht van fietsendrager plus twee e-bikes te kunnen dragen.

De fietsen heb ik op de drager getild. Met deze trekhaak fietsendrager van Pro-User is dat geen probleem, je kunt namelijk maar liefst 4 fietsen vervoeren met een totaal maximum laadvermogen van 60 kg.

Prettig in gebruik, zien nog geen nadelen. Controleer dat dus goed, anwb touring flex plus 2 review. We hebben veel plezier van de fietsendrager, het enigste minpunt is het gewicht als mijn vrouw hem gebruikt. Met een maximaal draaggewicht van 60 kg vervoer je twee anwb touring flex plus 2 review tot 30 kg. Pro User Diamant TG.

Mocht de drager na het vergredendelen alsnog wat speling hebben, dan zit er aan de linkerkant een intstelbout die je met een steeksleutel kunt aandraaien. J Blom 4 5.

Thule EasyFold: beste fietsendrager ANWB 2017

Minpunten ProUser Diamant Kantelhendel zit op onhandige plek Wielgoten moet je apart uitklappen en vastgedraaien Geen wieltjes. Ik vind ook reviews waaruit blijkt dat de bouwkwaliteit soms tegenvalt. Vergelijkbare producten.

Handig in en uit te klappen en op te bergen. Enige ruimte voor bergen is dan wel nodig. Ik zal hulp van anderen moeten inroepen. Controleer dat dus goed.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
20.03.2021 19:13 Cara:
Menabo Boa 3 fietsendrager achteraan.