Auto valt uit als ik koppeling intrap

Datum van publicatie: 05.03.2021

Wat is de kans dat ie na schoonmaken van het gasklephuis helemaal niet start? Na een tijdje wel gelukt maar zodra de auto in een versnelling wordt gezet, gaat het toerental drastisch omlaag en valt de auto bijna gelijk uit. View Full Version : Auto valt uit bij remmen en intrappen koppeling.

Stationair loopt de auto echt fijn en soepel. Want nu ik erover nadenk lijkt het eigenlijk wel alsof hij gewoon te snel de choke eraf haalt. Ja, mijn wachtwoord is: Je wachtwoord vergeten? Dit lijkt op een elektronisch probleem, ik zou het overleggen met de Nissan dealer en daarna eerst de auto laten uitlezen bij de Nissan dealer, aan de hand van de foutcodes kunnen ze zien wat er aan de hand is.

Ik weet dat bij de 1ste zonder MUX de versnellingsherkenning "loopt" aan de hand van snelheidsinformatie. Mocht hij nou een oorzaak kunnen aanwijzen die wel heel erg in de papieren gaat lopen kun je op dat moment alsnog bepalen of je de koppeling laat vervangen of dat je er toch van af ziet en eventueel gaat kijken naar een opvolger.

Nu maar hopen dat het probleem hierdoor is opgelost maar aan de hoeveelheid vuil te zien kan dit het goed geweest zijn.

Als ik de auto weer start dan rijdt die gelijk en het starten gaat altijd in 1x goed. PeterazIk ben sinds een maand de trotse eigenaar van een Volkswagen polo, snelheidsensor kapot volgens het uitlezen. Want nu ik erover nadenk lijkt het eigenlijk wel alsof hij gewoon te snel de choke eraf haalt, auto valt uit als ik koppeling intrap. Hij gokte op de druklager van de koppeling. Als er geen of onjuiste signalen worden doorgegeven dan krijg je dat er te weinig auto valt uit als ik koppeling intrap te veel brandstof wordt ingespoten.

Het zou namelijk zonde zijn om eerst een groot couscous salade met gerookte kip en feta uit te geven aan de koppeling als je een maand later een nog duurdere of zelfs een te dure reparatie moet laten uitvoeren waardoor je toch gaat beslissen de auto weg te doen. Goedenavond.

Antera , Bij de 1. Ja, mijn wachtwoord is: Je wachtwoord vergeten?
  • Bloggershoek Fun stuff Knutselhoek Stamgasten. Wie weet waar het aan kan liggen?
  • Klinkt ook best wel als een vacuum probleem. Dacht bij je eerste post aan een lekke rembekrachtiger, waardoor de motor valse lucht gaat aanzuigen als je de voetrem bedient.

Vraag & aanbod

Ook las ik iets over een 24 uur in een sopje?? Begint het stationaire toerental meteen te schommelen als je bij stilstand de voetrem intrapt? Dat kan zeker door in vervuild gasklephuis komen. Je moet toch naar iemand toe die dat inleren kan. Re: Motor valt uit bij intrappen koppeling Bericht door Arjan » 16 dec , 1.

Het kan een massa probleem zijn, maar dat is voor een goede garage snel te vinden. Die blijft bij mij permanent branden, totdat ik start.

  • Als je de klep eraf hebt dan kun je zien of die smerig is.
  • Bericht door mark » 07 jan , Bobineblok of hoe je het ook wilt noemen á euro.

Verder rijdt de auto als een zonnetje en ben er erg blij mee. Geplaatst door Peterazlid sinds 6 jaar geleden. Bedankt voor beide reacties, ik ga ze doorgeven aan degene met verstand ervan Misschien domme vraag maar zou het kunnen dat een andere massakabel minpool accu of koppeling even nodig heeft om in te werken.

Yuxel dat zou tof zijn. Mijne had dit ook. Yu.

Ik zou eerder naar het olieverbruik kijken inderdaad. Is dat goed zo zwaar? Laatste wijziging: door ak2.

Was niet zo auto valt uit als ik koppeling intrap vies. Dit staat ook nog op mijn to-do lijstje voor de clio maar even wachten op wat beter weer, zolang hij nu niet weer stottert en afslaat vind ik het wel prima. Het lijkt niet echt weer temperatuur afhankelijk te zijn want gister toen ik het probleem had was het in de middag 8 graden en boerderij kopen limburg belgie 5 graden had hij helemaal geen problemen.

Dat zit met 3 schroefjes vast inbus 5 Ook zit daar nog een slang aan vast die kan je eraf trekken, auto valt uit als ik koppeling intrap. En op basis daar van wat er gerepareerd moet worden, het is zonde om zo maar van alles te repareren.

Je zou hem ook kunnen vervangen voor een nieuwe blauwe. Stationairregelklep iac klep en gasklephuis gereinigd met jet clean minder agressief dan breakcleaner en is speciaal voor gasklephuizen.

Gekoppeld aan het hoge olieverbruik niet direct een auto waar ik nog geld in zou stoppen. Mocht het euvel nog een keer terugkomen ga ik naar de dealer, daar er waarschijnlijk nog een update is welke er voor zorgt dat het stationair toerental iets hogerblijft als de airco is ingeschakelt. Resultaat nul. Geen reden om je auto al meteen economisch total loss te verklaren. Het uurloon is daarin bepalend.

Middelen, gereedschap. Meteen maar ook de pitten vervangen. Het uurloon is daarin bepalend. Deze was idd toch alweer aardig vies na een jaar. Je moet toch naar iemand toe die dat inleren kan. Lid sinds: 24 feb Berichten: 6.

Autoliefde roest niet Ik ben het eens met Marcel. Lid sinds: 12 jan Berichten:

Tevens vind ik de klep in het gashuisklep behoorlijk stroef open gaan en de klep gaat maar een kwart open, is dat verder prima. Mijn onregelmatige loopje was daarna wel weg. Dan schommelt het toerental niet.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: