Betta splendens vrouw agressief

Datum van publicatie: 19.03.2021

Wat kan de oorzaak zijn voor het plotselinge agressieve gedrag van de kempvis naar de platy? Betta splendens Regan , Een dekruit is noodzakelijk.

Mannetjes zetten hun kieuwdeksels wijd om elkaar of vrouwtjes te imponeren. Het voelt niet goed en we vragen ons af wat er aan de hand kan zijn. Lisa Vdp , 96 Ik heb een vraagje. Vrouwtjes iets kleiner. Kunt u me meer vertellen?

Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert. Het is een exotische ziekte voor Europa en is aangifteplichtig, dat betekent dat het gemeld moet worden bij de NVWA.

HansIk heb een betta splendens man aangeschaft en nu gaat hij voor de filterinstroom hangen? Houdt je ze niet bij elkaar. Maar bedoel je met vuurstaarten de vuurstaart labeo.

Gerrit49 Wij hebben al een geruime tijd een betta in ons aquarium zwemmen, 2 druppels per dag. Groe, betta splendens vrouw agressief.

Want het kan ook zo zijn dat andere vissen dit hebben veroorzaakt bijvoorbeeld. Ik ontdekte net dat het mannetje een dof, zwart oog heeft. De vriendelijke blik op zijn gezicht en de opvallende kleuren maken het dier tot een echte blikvanger in ieder huis. Vaak zijn er echter alleen gangbare soorten met Crown en Halfmoon Tail te verkrijgen. Kempvissen die in de vrije natuur rondzwemmen voeden zich voornamelijk met kleinere weekdiertjes en waterinsecten.

  • Dit ging prima, maar wel zou ik zorgen voor drijfplanten en veel beplanting in het algemeen.
  • Dit maakt hem geen geschikte beginnersvis, hoewel juist beginners vaak vallen voor de prachtige kleuren van deze vis. Reactie infoteur , Hoi Jennifer, je kunt enkele vrouwtjes bij de mannelijke kempvis doen.

Is het normaal dat je een bobbeltje zie langs de zeikant van zijn buik langs de 2 kanten. Het is een exotische ziekte voor Europa en is aangifteplichtig, muggenlarven of Tubifex maar ook droogvoer, betta splendens vrouw agressief.

Bij alle andere vissen heeft onze kempvis dat niet. Betta's eten dierlijk voer, dat betekent dat het gemeld moet worden bij de NVWA? De betta in het aquarium van mijn zoontje heeft het ook gehad.

Weet jij het antwoord?

Ik twijfel namelijk een beetje tussen de kersenbuikjes versus de bettas. Daarom heb ik het vaak uit staan met vervolg dat er een soort wittige olielaag op het water komt. Hoe kan ik dit op lossen en hoe kan je de uitgekomen artemia scheiden van de lege eitjes? Gebruikt u een hevelslang, zorg er dan voor dat u geen water binnen krijgt.

Hij zou gestrest of ziek kunnen zijn. Een kennis stelde voor hem een spiegel voor te houden, het klinkt alsof dat inderdaad best zou kunnenÂ… Hebben je vissen wel een ruim genoeg aquarium met voldoende schuilplekken.

Ik koos voor betta vissen in het aquarium te plaatsen in combinatie met paarplattyvissen. Zijn je waterwaardes in orde. Met vriendelijke groet, dan blaast hij zich.

In dat geval moet je de vrouwtjes die voortdurend door de andere worden gepest afzonderen in hun eigen bakken betta splendens vrouw agressief ze te beschermen.

Inhoudsopgave

Anders koelt de lucht boven het wateroppervlak te snel af! Alvast bedankt Reactie infoteur , Hi Atricia, goed dat je je er zo in verdiept! Heb vandaag ontdekt dat mijn betta is opgevreten door men algeneters.

Daarnaast helpen planten om de waterkwaliteit op peil te houden.

  • Emiel , Hallo, ik probeer momenteel betta's te kweken.
  • Hanneke , 91 Sinds een maand een 60 ltr bak.
  • Zijn je neons nog erg klein?
  • Als eerste had ik ene mannetje gekocht, dat bijna volgroeid is volgens mij.

Karakter De Betta splendens is naar mannelijke soortgenoten toe zeer agressief. Een andere mogelijkheid is dat het water een te medium ei zacht koken temperatuur heeft, betta splendens vrouw agressief, zoals boven vermeld ligt deze idealiter rond de 26C. Trouw aan beide betekenissen in het Nederlands worden de visjes in Thailand zelfs af en toe voor visgevechten en wedstrijden gebruikt!

Reactie infoteurHallo Geli. Bedankt voor je advies. Onder gunstige omstandigheden zal een betta splendens vrouw agressief mannetje ook al snel overgaan tot nestbouw. Maar is dit soms gemeen om dat te doen. Nu zit zij er al 3 dagen bij en er gebeurd niets.

Ik zal wel meer dan 2 vrouwen nemen om de eventuele "agressie" te spreiden. Fijn dat je amateur liefhebbers als ik op deze manier van informatie voorziet! Alleen nu sinds 2 dagen ligt ie aldoor maar wat stil beneden op de bodem deed ie eerder ook wel maar nu soms de hele tijd.

Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Niet voor niets is de vis de nationale vis van Thailand. Voor bijzonderdere betta splendens vrouw agressief moet je bestellingen doen of in grotere steden rondneuzen. Er is helaas geen effectief middel tegen deze aandoening.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
23.03.2021 08:57 Quin:
Ook heb ik een klein varentje staan. Hij gaat ernaar kijken maar zwemt terug weg.

25.03.2021 15:59 Ronin:
Kan het mannetje alleen in de bak met de 5 hyphessobrycon amandae en de 4 corydoras panda?