Blue merle schotse collie te koop

Datum van publicatie: 20.11.2020

Hiermee bedoelen we zwart met wit en tankleurige aftekeningen. Bij een erkend fokker krijgen nieuwe eigenaars ook een stamboom bij hun pup.

Uw e-mailadres:. Ruinen 29 sep. Indien de tricolour gekruist wordt met een Sable, kan er een Shaded of Dark Sable ontstaan. Arie Leerdam. DogCatandCo is een erkend fokker waar u steeds de mooiste pups te koop vindt. Ze waren al populair bij herders. De vroege langharige Collies waren kleiner, met bredere hoofden en kortere snuiten.

Ze waren al populair bij herders. Een Collie kan 4 tot 8 pups krijgen maximaal, minder is natuurlijk ook altijd mogelijk. Meerle Vandaag. Felicanis Kasterlee.

Degeneratieve myelopathie aantasting ruggenmerg Multidrug resistance gen 1 deficintie overgevoeligheid voor bepaalde medicijnen. De loszittende ondervacht kan men met een herdersharkje verwijderen.

  • Bent u van plan om een Schotse Collie pup te kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Oorsprong van de Schotse Collie: Eeuwenlang was de langharige Collie nauwelijks gekend buiten Schotland, maar het is nu één van de populairste rassen van de wereld.
  • Honderden jaren lang zijn ze gefokt op temperament en werktalent.

Geschiedenis

Bezoek website 19 okt. Kijken of er vuil in de ogen zit en reinigen. De Blue Merle mag ook niet met een Blue Merle gekruist worden omdat hieruit geheel of half witte Collies voortkomen die vaak blind of doof geboren worden en vaak geen lang leven hebben.

Baal 19 okt. Wij hebben een nestje schotse collie pups dark Sable te koop er zijn 6 reutjes en 1 teefje er zijn nog enkele beschikbaar. Geen foto.

  • De kortharige collie moet maar om de twee weken worden geborsteld.
  • Nagels knippen indien nodig.

Een teefje, is gezegend met een absoluut voor het ras kenmerkende expressie! Ook in andere delen van de wereld is het ras populair. AARD de ideale Collie, blue merle schotse collie te koop, die als volwasse! Tricolour: Dit is een geheel zwarte Collie met witte pootjes en kraag en bruine of tankleurige aftekeningen rondom expressie en pootjes. Uitgeest 27 mei.

Schotse Collie pups te koop

Hoi, wij zijn op zoek naar broertjes en zusjes van onze border collie teef joy. Teven worden iets kleiner, namelijk 50 tot 56 cm. Kasterlee, BE 10 okt. Wij zijn op zoek naar een bordercollie of schotse collie die al zindelijk is.

Met het herdersharkje haalt men er alles uit wat los zit. Zwolle 2 okt? Zijn zeer aanhankelijk lief en speels. Begrippen als werkwillig, s.

Herdershonden en Veedrijvers

Een roestige tint in de bovenvacht is hoogst ongewenst. De jonge hond moet in de opgroeiperiode wat ontzien worden, zodat hij al zijn energie kan steken in de opbouw van sterke botten, gewrichten en spieren. Ze gingen met emigranten naar Amerika en werden daar tegen het einde van de 19de eeuw als showhond erkend. Ze zijn meermaals gevaccineerd en ontwormd. Personaliseer hondenpenning.

Ook het vlossige haar rondom de oren kan verwijderd worden met een effileerschaar of met de vingers weggeplukt worden, blue merle schotse collie te koop. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht. Schotse collie pup teefje met stamboom te koop.

Het mag er vooral NIET uit geknipt worden. Op aanvraag 19 okt. Verzorging van vacatures fc twente Schotse Collie: De stijve haren werpen gemakkelijk vuil af en een grondige wekelijkse borstelbeurt is noodzakelijk.

Ze zijn alle 3 volledig getest en goedgekeurd op g? Op 29 januari zijn er in onze kennel Baska's Collies pupjes geboren, 1 teefje en 3 reutjes zoeken nog een liefdevol huisje.

Over de Schotse Collie

De vroege langharige Collies waren kleiner, met bredere hoofden en kortere snuiten. Hoekeinde 93 Merksplas, België. Wij hebben een heel mooi nestje langharige tricolor merle border collie pups ter beschikking van het grote type, er zijn zowel reu.

Beschikbaarheid Schotse Collie Schotse Collie pups te koop in onze kennel: Belgische origine wordt aangegeven met een Bimport met een I. Herselt 20 okt. Yourdog bearded collie pup hondenvoer 12kg yourdog bearded collie hondenvoer is gemaakt van natuurlijke ingredinten zoals buffel.

Ontmoet onze pups te Merksplas in de provincie Antwerpenvlakbij de Nederlandse grens?

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: