Brasserie de berk reserveren

Datum van publicatie: 02.03.2021

De medewerking en verrassing zoals gepland ging heel goed georganizeerd. Het vlees van mijn vrouw was taai en de sushi was slecht.

Heeft u iets te vieren? Geselecteerde filters. De beste hotels in de buurt Alles weergeven. Brasserie de Berk March 17 ยท. Datum van bezoek: juli Keep it Clean!

Welk uur u graag aankomt kiest u uiteraard zelf, al geven wij wel graag mee dat wij een minimum van 2 uur tafelen aanraden. Beoordeeld op 26 augustus via mobiele applicatie Gezellige lunchplek? Rode jurk split prijzen van de lunchgerechten zijn aan de prijs bijna 9 euro voor een tosti en bijna 9 euro voor 8 bitterballen. En heerlijk eten. Ben geen klager, maar zie wel dat het vergane glorie gaat worden.

Een nadeel; het was heel erg warm. Will we see you this weekend.

  • Bezit of beheert u deze gelegenheid?
  • Top locatie, Top Restaurant en dit alles met hele vriendelijke en gastvrije bediening, wij waanden ons eventjes op vakantie!

Kom snel te weten welke formule het beste bij u past. Heel goed Voor herhaling vatbaar. Ook al ziet een locatie er dus leuk en gezellig uit, achter de schermen is het minder aangenaam. Tijdens koudere dagen wordt het terras omgetoverd tot een winterdorp met verschillende houten chalets, vuurkorven, kussentjes, kaarsjes, vachtjes en nog veel meer. Eten zelf was ook Dear dude, Thank you so much for all your lovely comments, the malfunction has not been fully resolved yet.

Wenst u te reserveren, bel 22 12 36. Ben je eerder te vinden voor de basis formule of brasserie de berk reserveren liever het deluxe pakket.

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen. De Berk was altijd onze favoriete restaurant om te lunchen. Op aanraden van vrienden hier naar toe verwezen. En zonnetje. Brasserie de Berk May 15 .

Corona informatie

Lekker geluncht voor een prima prijs. Ik heb meerdere keren een bezoekje gebracht aan Brasserie De Berk en ik heb het er altijd super naar mijn zin: het eten is lekker, er hangt een goede sfeer en het personeel is vriendelijk en snel. Bediening is lekker snel en je krijgt altijd enorm veel eten voor je geld, en erg lekker.

Jammer hoor. Ik snap niks van die negatieve recensies. Beste gast, ze zijn er weer. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Meer talen.

Jammer want de lokatie is wel super. Ik snap niks van die negatieve recensies. E Goossens. Men hield zich heel goed aan

Wat een mooie zaak, e-mailadres en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Italiaans 2? Ook mag u genieten van een heerlijke koffie of zelfs een warme gluhwein. Brasserie de Berk March 17. De tafel rond de tafelhaard was ook niet schoongemaakt. Mijn brasserie de berk reserveren. Brasserie de Berk June 11. Datum van bezoek: juli In het weekend geldig van vrijdag avond uur tot maandagochtend uur.

Meer informatie

Gezellige sfeer, leuke bediening en zeer klantgericht! Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www. Lekker geluncht voor een prima prijs.

Echter was het eten niet goed. Op aanraden van vrienden hier naar toe verwezen. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Maar voor ons nooit meer.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
09.03.2021 20:29 Christine:
En voorheen kreeg je de lunchgerechten op heerlijk gesneden brood nu op taaie stokbroodjes. Beste gast, Tijdelijke maatregelen in verband met het Corona virus niet parkeren aan de Bemmelenberg.