Chinese ambassade den haag adres

Datum van publicatie: 09.01.2021

Natuurlijk heb je een aantal documenten nodig voor de aanvraag:. Onze service is inclusief een standaardafspraak die toegewezen wordt in volgorde van binnenkomst. Meer informatie.

Alleen nog voor Niet-Schengen burgers van buiten europa. De beslissing om deze al dan niet te verstrekken ligt geheel bij de Chinese ambassade. Een kopie van het vluchtschema of een uitdraai van uw e-ticket. Een voorbeeld is opgenomen in het Embassy Services  aanvraagpakket. De Ambassade van China in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Chinese belangen in Nederland.

De ambassade stelt mogelijk aanvullende eisen aan aanvragers die een uitnodiging hebben waarin technische werkzaamheden worden vermeld. Als de Chinese Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Chinese consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft.

Hong Kong en Macau behoren voor wat betreft visa niet bij de rest van China. Heb je een double entry visum. Een bewijs moet worden aangeleverd van uw chinese ambassade den haag adres gedurende beide reizen van het hotel, de vrienden of de familie. Hieronder hebben we een mooi overzicht voor je samengesteld zodat het allemaal wat eenvoudiger wordt.

Ophaaldienst Heeft uw aanvraag spoed. Wij ah lung van woustraat amsterdam voor u alle consulaten van China in Nederland op een rijtje gezet: Er is geen consulaat beschikbaar in dit land.

In het algemeen bestaan de diensten van de Chinese Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Chinese visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Chinese nationaliteit aanvragen en nog veel meer. Wilt u weten hoe een visum voor China eruitziet?
  • Financiën; heb je geen inkomen, dan moet je een bewijs bijvoegen van dat je jezelf kunt onderhouden tijdens je verblijf.
  • Stuur voor beide visa altijd de volgende extra documenten mee:.

Waar vind je het consulaat van China in Nederland?

Hieronder hebben we een mooi overzicht voor je samengesteld zodat het allemaal wat eenvoudiger wordt. Wij zullen namens u contact opnemen met de bevoegde Chinese instellingen en uw officiële Chinese visumaanvraagformulier voor u invullen.

Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt. Paspoort aanvraag Nederland. Reizen naar Xinjiang Voor de provincie Xinjiang gelden daarnaast nog bepaalde extra vereiste documenten: Een uitnodiging Visa Notification van de lokale, Chinese reisagent Het gehele reisschema en -programma van de lokale Chinese reisagent Een recente kopie van je bankafschrift.

Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van China in Nederland.

Elke grensoverschreiding van Hong Kong naar China kost een entry voor Amsterdam-Beijing-Hong Kong-Beijing -Amsterdam is dus een dubbel entry visum nodig Als in chinese ambassade den haag adres paspoort stempels van  veel bezoeken aan Turkije en andere arabische landen te zien zijn moet er ook een brief met een verklaring gegeven worden: dat neemt normaal ook een kleine vertraging met zich mee.

Voor de richtlijnen over het indienen van een acceptabele pasfoto kunt u de China Foto Handleiding raadplegen, deze is terug te vinden in het aanvraagpakket. Je kunt het  visumformulier  hier downloaden, chinese ambassade den haag adres. Hoe completer de aanvraag! Voor Schengen-burgers dient het chinese bedrijf een uitnodigingsbrief met een schema van minimaal 5 reizen met exacte data van de te verwachten bezoeken gedurende het hele jaar af te geven.

Waar vind je de ambassade van China in Nederland?

Vaak beantwoorden ze je e-mail binnen een dag en hoewel ze enkel op de hoogte zijn van de situatie in Hong Kong, is dit meestal een goede indicatie van de mogelijkheden een visum aan te vragen in een van de de andere landen in de regio.

Een door de aanvrager ondertekend aanvullend formulier. Voor aanvragers met Chinese ouder s , of ouders die ooit de Chinese nationaliteit hebben gehad, gelden mogelijk andere richtlijnen. De in-en uitreisdatum moeten overeenstemmen met de gegevens van de hotelbevestiging.

Als u bij vrienden tot 30 dagen verblijft dan is een uitnodigingsbrief vereist. Aanvragers van een double entry visum, moeten een vluchtschema of e-ticket aanleveren waaruit blijkt dat zij tweemaal China in-en uitreizen. Niet-nederlanders moeten aantonen in Nederland te wonen of te werken.

Ticket; een kopie van het vluchtschema of een uitdraai van het e-ticket? In de praktijk betekent dit meestal dat je werkgever de zaken niet op orde heeft en dat jij illegaal aan het werk gaat.

Ook dient bij de chinese ambassade den haag adres een kopie van de chinese bedrijfsregistratie aangeleverd te worden.

Visum aanvraag in Den Haag

Visum voor Nederland - Nederlands visum. Meer dan 10 miljoen reizigers hebben Embassy Services al gebruikt Voltooi uw eenvoudige visumaanvraag door u bestelling online te plaatsen Stuur uw documenten naar ons op, Embassy Services zal deze namens u indienen bij het consulaat Ontvang uw paspoort en visum en track uw aanvraag online. Zorg wel dat je hotelreserveringen en vluchten van beide periodes meestuurt met de aanvraag.

De maximale duur dat je in China chinese ambassade den haag adres blijven staat aan de rechterkant van je visum bij  Duration of each stay, chinese ambassade den haag adres.

De ambassade is niet de enige Chinese diplomatieke missie in Nederland. De volgende extra documenten zijn nodig:. Volgens de laatste berichten zou dit inmiddels ook gelden voor stempels van landen als Egypte, Syri.

Aanvragers die voorheen de Chinese nationaliteit hadden je telefoon verkopen mediamarkt een kopie aanleveren van wisselkoers euro baht eerder afgegeven paspoort. Als u tussen de 14 en 70 jaar oud bent wordt uw visumaanvraag voor China pas als compleet beschouwd nadat u uw vingerafdrukken heeft afgegeven bij het Chinese visumaanvraagcentrum.

Ook moet u een kopie van de Chinese identiteitskaart opsturen van de uitnodiger. Kitts-Nevis St.

De visumvereisten

Als u tussen de 14 en 70 jaar oud bent wordt uw visumaanvraag voor China pas als compleet beschouwd nadat u uw vingerafdrukken heeft afgegeven bij het Chinese visumaanvraagcentrum.

De twee formulieren, je paspoort, een kopie en een paspoortfoto vormen dus de basis van iedere visumaanvraag. Per bezoek moet ook aangegeven worden wat er op de agenda staat. Hiermee kun je China onbeperkt in- en uitreizen.

Beide documenten worden door je toekomstige werkgever vanuit China naar Nederland gestuurd. Afspraak bij de Ambassade Tegenwoordig vereisen veel Chinese ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade. Deze moet:.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: