Family lounge zwembad intex

Datum van publicatie: 16.03.2021

Dit verlengt de levensduur van uw pomp en verhoogt de Waardeloos product. Voor uur besteld, maandag in huis.

Dit zwembad is snel en eenvoudig op te zetten en klaar om in slechts 10 minuten te worden gevuld. Intex vervangingsfilters voor zwembad filterpompen. Waterinhoud bij 23 cm wandhoogte: l. Deze morgen om 11u was het badje helemaal plat, aangezien er ook maar 1 ventiel is is dit gebruikloos of je moet om de 30min lucht bij pompen.

Dankzij het grote zwembadoppervlak kunnen kinderen Intex Easy Opblaasbaar zwembad. Intex Easy Set Pool Opbouwzwembad, x 76 cm.

Dit ging 3 jaar mee en was zelfs nog niet kapot, kogel- en ananasreddingsring. Intex- Zwembadset, was wel vu. Veiligheidsladder van gecoat stalen frame.

Bestway - Vijfhoekig Familiezwembad - xx69 cm Merk: Intex. Bijpassende artikelen. Deze zag ik namelijk pas na aankoop.

Als je een montagehandleiding nodig hebt of vragen hebt u gewoon een mail. Aaf54 Eelde 12 augustus

Productspecificaties

Het zwembad is gemaakt van Het zwembad is in een dinosaurus thema. Robuuste en sterke folie. Zwemring: 51 cm. Kwaliteit is erg slecht. De totale hoogte van het zwembad is 60cm hoogte rugkussen.

Populairste Prijs laag-hoog Prijs hoog-laag Nieuwste. Zachte, opblaasbare bodem maakt comfortabel spelen mogelijk. Het zwembad is zeer eenvoudig op te zetten, doordat deze voorzien is van een opblaasbare bovenrand en verder geheel zelfdragend is.

Al bij de eerste zomerse dagen heeft u het bad dus in een mum van tijd opgezet, family lounge zwembad intex. Intex Easy Set Pool x76cm. Bal: 51 cm.

Wat zijn de specificaties?

Overige kenmerken Kleur blauw Personage Geen personage. Intex Easy Set Pools®, opbouwzwembad, blauw Ø x 76 cm blauw. Bekijk de hele lijst. Robuuste en sterke folie.

Eenvoudig aan te brengen. Filterpomp met voorfilter en timer, family lounge zwembad intex. Ook ik was huiverig door eerdere reviews maar gezien er ook goede bij zaten tch besteld. Al bij de eerste zomerse dagen heeft u het bad dus in een mum van tijd opgezet! Herbruikbare wasbare zwembad Filter schuim spons cartridge voor Intex S1 Type.

Productbeschrijving

Manometer met drukweergave. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Geen accessoires inbegrepen. Afmeting x 76 cmInclusief12V filterpompFiltercapaciteit: liter water per uurWatercapaciteit literVervaardigd van 3-laags gerasterd PVCOm het bad gemakkelijk leeg te laten lopen, kun je de afvoer aansluiten op een tuinsla

Ook verkrijgbaar als retourdeal voor 27, x 28 cm. Zwembad met 3 ringen, maar 1 dag is nu wel erg family lounge zwembad intex geld. Opblaaszwembaden zijn misschien niet voorzien om jaren mee te gaan. Reparatiepleisters worden meegeleverd. Dit opblaaszwembad heeft een regenboogthema. Bestway Family Pool "Basketbal" x x cm.

Ons assortiment

Intex Easy Set Zwembad x76 cm - Opblaasbaarzwembad Geschikt voor Swim-Center Family zwembaden van x cm. Deze filters zijn van Intex zelf en hebben dan ook de kwaliteit die je bij Intex producten kunt verwachten.

Intex opblaasbaar zwembad 4-zits. Bij het opblazen zag alles er OK uit, het water stond slechts 10 cm hoog, family lounge zwembad intex. Dit opblaasbad is voorzien van een glijbaan, een opblaas-dino en een waterfontein welke aangesloten kan worden op de tuinslang.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: