Felicitatiekaart geboorte dochter

Datum van publicatie: 18.03.2021

Feliciteer hem of haar met de geboorte door een persoonlijke kaart te sturen. Geboorte dochter confetti. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van naam!

De islam heeft een bekende smeekbede, de dua voor geboorte, die gaat over nieuw leven. Zelfs jaren later is jouw persoonlijke geboorte felicitatie nog niet vergeten. Heeft een goede vriend of vriendin een kindje gekregen? Felicitatie voor de geboorte van een broertje of zusje Grote broer of zus worden is best een beetje spannend! TIP In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen.

Klik hier voor meer informatie of wijzigingen Akkoord! Meer inspiratie nodig voor een hilarische tekst, felicitatiekaart geboorte dochter. Geboorte felicitatie in het Arabisch. Wenskaart momenten. Haal in je geboorte felicitatie dan herinneringen op over de tijd dat jullie nog geen kinderen hadden. Het is feest en iedereen mag het horen, er is een meisje felicitatiekaart geboorte dochter.

Dit heugelijke nieuws wil je natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan.
  • Geboorte dochter muisjes. Bij alle cadeaus krijg je de felicitatiekaart van ons cadeau, want jouw wensen voor dit ieniemienie mensje mogen natuurlijk niet ontbreken.
  • Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter. Word jij binnenkort zelf papa of mama?

Gebruik herinneringen in de geboorte felicitatie

Al missen we je gezelligheid ontzettend! Een klein popje in een wiegje, een kindje zo teer en fijn, een pracht van een dochter, om trots op te zijn! Ik wens jullie heel veel liefde en geluk toe. We hopen dat jullie een fijne kraamtijd mogen hebben en dat alles goed mag gaan. Felicitatie geboorte: een mooie herinnering voor later Zelf ben je misschien al snel vergeten dat je een kaart hebt verstuurd. Wenskaart momenten. Als collega of namens het bedrijf een felicitatiekaartje sturen hoort er natuurlijk ook bij.

Geboorte dochter schommel. Klik hier voor meer informatie of wijzigingen Akkoord! Hip en trendy. Grote broer of zus worden is best een beetje spannend. Als je schrijft wat er in je hoofd zit, felicitatiekaart geboorte dochter.

Fotokaarten

Meer weten? Wenskaart momenten. Dat is natuurlijk reden voor een feestje.

Groetjes! Over ons Contact. Op dit kaartje schrijf je een mooie tekst of gelukswens en de felicitatie met de geboorte. Van harte gefeliciteerd met felicitatiekaart geboorte dochter kleintje! Home Alle wenskaarten Baby Dochter.

Met een van de volgende felicitatie teksten maak je het kaartje helemaal af.

De islam heeft een bekende smeekbede, de dua voor geboorte, die gaat over nieuw leven. Felicitatie geboorte dochter of zoon. Verjaardagskaarten Geslaagd kaarten.

Toon resultaten. Dan is het heel attent om de ouders felicitatiekaart geboorte dochter feliciteren met de geboorte door een geboorte felicitatie kaartje te sturen, felicitatiekaart geboorte dochter. Jouw kaart is dan een leuk aandenken voor de inmiddels groot geworden baby. Bedenk welke namen jullie vroeger hadden bedacht en welke stijl kleding jullie kindjes sowieso zouden dragen.

Gebruik dan een tekst met een knipoog in je geboorte felicitatie. Bekijk onze grappige teksten voor op een geboorte- of felicitatiekaartje. Vader worden is een gunst, vader zijn een hele kunst.

U kent ons van:

Felicitatie geboorte tweeling De geboorte van een tweeling is dubbel feest. Geboorte dochter vogelnestje. Hartelijk gefeliciteerd met de geboorte van jullie tweede kindje.

Felicitatiekaart geboorte dochter momenten. Op dit kaartje schrijf je een mooie tekst of gelukswens en de felicitatie met de geboorte.

Door verder te browsen ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
22.03.2021 23:42 Endy:
Van harte gefeliciteerd met de geboorte van Lucas. Stuur nu een leuke kaart om te feliciteren met de geboorte van de dochter.

23.03.2021 17:03 S:
We wensen jullie heel veel gezellige oppasmiddagen toe. Even geduld s.

19.03.2021 05:39 Sanne:
Wil jij de ouders groots verrassen? Tips en Idee├źn.