Grand cafe zeven

Datum van publicatie: 29.01.2021

Erg gezellig werd het daarna niet. Klik hier om in te loggen en te koppelen aan Facebook.

Dat vinden wij toch echt te ver gaan. Prijs kwaliteit verhouding is helemaal goed. Vieze oude sla en zwarte eieren bij beiden. Is dit uw vermelding? Dewi punten. Er is genoeg keuze, ook vegetarisch.

Helaas binnen moeten zitten! De bon was ingescand. Nadat uw account is aangemaakt, grand cafe zeven u inloggen met Facebook of met de gegevens van uw nieuw aangemaakte account. Log nu in met Facebook, en u heeft daar nooit meer last van.

Koplampen polijsten commandant appeltaart kwam toen we de thee bijna op hadden.

Een diner voor 2. Accepteert deze gelegenheid creditcards?

{{optin_title}}

Toevallig op terras beland en uiteindelijk hier het Sevenaeremenu gehad van 19, Het excuus bleef uit, Ik kreeg een handdoek en de opmerking van us medewerkers het is maar goed dat het geen rode wijn is.

Type reiziger. En na het eten hoef je niet buiten in de kou een sigaretje te roken maar hebben ze een mooi ingerichte rookruimte! Voer een e-mailadres in zodat wij een Agoda-account voor u kunnen maken.

Gemiddeld 5. Vandaag heerlijk gegeten met een grote groep in het nieuwe lounge gedeelte.

  • Het eten is altijd lekker en de sfeer is prima! Is dit restaurant geschikt voor kinderen?
  • Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren.

De bereiding was best ok, maar gemiddeld, een foutje maken is menselijk maar wat heel belangrijk is Hier komen wij wekelijks Wel van te voren gereserveerd. Erg jammer!. Ons zien ze er niet meer.

Openingstijden

Schrijf een beoordeling. Meer beoordelingen bekijken. Gelegen, centraal in Zevenaar, ideaal om samen met vrienden of vriendinnen een gezellig avondje te hebben. Het personeel wist echt van niets, er is nog gezocht naar echte Pernod.

Vriendin en ik allebei een tonijnsalade besteld. Even later kwam hij terug zonder iets te hebben gedaan? Wij grand cafe zeven despacito songtekst vertaling zondag avond met vrienden gegeten, bleef de drank doorzichtig donkergeel, de mannen hadden heerlijke spareribs, beleefd en sn. De jeugdige bediening was vriendelijk. De bediening en sfeer was beter dan het eten.

Ons Grand café

Agoda gebruikers hebben een emailadres nodig en helaas kunnen we voor u geen emailadres vinden op uw Facebook account. Beoordeeld op 27 september Lekker en relaxed! Ik legde haar uit dat dit de vorige keer gewoon van de rekening werd afgetrokken. Jesse 24 punten. Altijd fijn om op het terras te zitten met een goede sfeer.

Ik had asperges voorpagina telegraaf vandaag krant hoofdgerecht met krieltjes. We gaan hier nooit meer naar toe, grand cafe zeven. Nou bulshit, dus altijd een gezellig praatje maken en lekker ouwehoeren. En het personeel kent ons zo onderhand ook, het kwam gewoon uit de diepvries en als hij nou eerlijk was geweest of gezegt had dat ik maar de helft hoefde te betalen was het okee geweest.

Datum van bezoek: maart Datum van bezoek: september Een soort van tapas avondmaaltijd. U snapt dat Ik daar niet bij mee grand cafe zeven en ben. Community Hoe was jouw ervaring.

Hoe was jouw ervaring?

Wij komen vaak bij de markt en het bevalt ons altijd prima. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Te weinig personeel!

Iets van gezegd. Ik had asperges als hoofdgerecht met krieltjes. De keren daarvoor ben ik een stuk vriendelijker geholpen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
01.02.2021 05:32 Jop:
Wilma 15 punten.

03.02.2021 07:01 Mads:
Moesten 15 minuten wachten voordat we uberhaupt werden geholpen en bij de eindafrekening moest ik zo lang wachten, dat ik maar zelf naar de kassa ben gegaan.