Gratis parkeren in gorinchem

Datum van publicatie: 13.03.2021

Bij de parkeergarage kan alleen met pin betaald worden. Garages in {{ activeLocation. Populaire locaties in {{ activeLocation.

Je profiteert alleen van goedkopere tarieven met de Parkmobile-app. Abonnement niet verplicht. Pas Realtime parkeren zonder GSM maar met je pas, zowel op straat als in de garage. U kunt uzelf ook op elk moment uitschrijven onderaan e-mails die u van ons ontvangt. Met deze kaart kunt u tien keer parkeren in een tijdsbestek van één jaar. Verblijft uw naaste voor een langere periode in het ziekenhuis, dan kunt u gebruik maken van onderstaande mogelijkheden. Deze stad heeft van origine vestinggordels.

Het gemak van garage parkeren De slagboom gaat automatisch omhoog als je aan komt rijden Lees meer! Voel je vrij om te kiezen Parkeer je soms of vaak. Met deze kaart kunt u tien keer parkeren in een tijdsbestek van n jaar. Bij de parkeergarage kan alleen met pin betaald worden.

Gratis parkeren in gorinchem onze gebruikers zeggen.

Wanneer wil je parkeren? Met een hogere auto kunt u gebruikmaken van de parkeerplaatsen aan de Parkweg, mits daar nog plaats vrij is. U bent hier Beatrixziekenhuis Contact Parkeren.
  • Een parkeerboete omdat je net te laat terug was bij je auto voorkom je door mobiel te parkeren.
  • De App is super gebruiksvriendelijk!

Adres P+R Gorinchem

U bent hier Beatrixziekenhuis Contact Parkeren. De huidige kaart heeft een logo van Rivas in twee kleuren en een nummer van 1 tot Zowel op straat als in parkeergarages parkeer je geheel zonder stress én altijd dichtbij je bestemming.

Parkeren Bij het Beatrixziekenhuis in Gorinchem kunt u parkeren in de parkeergarage. Kies voor de nr. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Wij plaatsen zelf ook cookies om onze site te verbeteren. Laat het ons weten. Altijd voordeliger Je betaalt alleen de parkeertijd, altijd achteraf en nooit teveel. E-mail herinneringen Gratis. Abonnement niet verplicht.

Kies voor de nr. 1 parkeerapp

Een parkeerboete omdat je net te laat terug was bij je auto voorkom je door mobiel te parkeren. Hiervoor is via de behandelende afdeling een groene kaart verkrijgbaar.

U kunt zich dan melden aan de intercom.

Auto's hoger dan 1. Abonnement niet verplicht. Ben jij klaar om de voordelen te ontdekken van Gastvrij Parkeren. Met deze kaart kunt u bij receptie van het Beatrixziekenhuis een abonnement kopen. Altijd voordeliger Je betaalt alleen de parkeertijd, altijd gratis parkeren in gorinchem en nooit teveel Alle voordelen. Let op: Trek geen ticket.

Openingstijden P+R Station Gorinchem

Ik vind het erg prettig dat ik in deze tijden contactloos kan parkeren met mijn pas. Parkeren Bij het Beatrixziekenhuis in Gorinchem kunt u parkeren in de parkeergarage. Lees meer over hoe het werkt in de bevestigingsmail of op onze website. Zo kun je ook betaald parkeren met een huurauto.

Abonnement niet verplicht.

Kies een moment. Als u stacaravan zonder plaats te koop een bezoek brengt aan gratis parkeren in gorinchem Beatrixziekenhuis en u wilt parkeren in onze parkeergarage aan de Banneweg, dan kunt u parkeren op het terrein van de spoedeisende hulp. Voor uitrijden kunt u een uitrijkaart kopen bij de receptie? U kunt uzelf ook op elk moment uitschrijven onderaan e-mails die u van ons ontvangt, gratis parkeren in gorinchem.

Komt u voor de spoedeisende hulp, dan kunt u gebruikmaken van de rittenkaart. U bent hier Beatrixziekenhuis Contact Parkeren. Je hebt de Parkmobile app nodig om binnen te rijden?

Parkeertarieven

Laatste nieuws. Bekijk al onze voordelen. Pas Realtime parkeren zonder GSM maar met je pas, zowel op straat als in de garage.

Zonder te moeten stoppen in- en uitrijden op basis van kentekenherkenning. Bekijk alle nieuwsberichten. Deze stad heeft van origine vestinggordels.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
15.03.2021 06:30 IJsbrand:
Aanmelden Gratis. Word nu gratis klant.

14.03.2021 06:53 Pascalle:
Populaire locaties in {{ activeLocation.

18.03.2021 20:14 Ajdin:
Aanmelden Gratis. Abonnement Als u in een week of maand meer dagen aaneengesloten moet parkeren kunt u een week- of maand abonnement aanschaffen.