Lange brugstraat 11 etten leur

Datum van publicatie: 18.11.2020

Hier wordt de komende jaren een nieuwe wijk gebouwd. Dit object bevindt zich in een pand uit

Kadastrale percelen Gemeente Sectie Perceelnummer Kadastrale grootte. De belangrijkste informatie om snel een beeld te vormen van een adres of een perceel. Zowel voor bebouwd als onbebouwd terrein te bestellen. Lange Brugstraat 31 Huis met gepleisterde topgevel. Onze rapporten over deze locatie.

Heb je bouw- of verbouwplannen! Nu voordeel op het Woningpakket. Zij zorgen voor doorverwijzing naar onze crisisdienst als dat nodig is. Start lange brugstraat 11 etten leur bouwplan met een goede voorbereiding. Als je in nood bent en dringend hulp nodig hebt, moet je contact opnemen met je huisarts of de huisartsenpost. Klachten of complimenten Werkt de behandeling.

Hypotheekinformatie van het Kadaster over hypotheken of beslagen op een adres.

Faciliteiten

Profiteer van de pakketkorting en betaal 39,93 in Alles accepteren. Omdat er geen centrale receptie is, raden we je aan om vooraf na te vragen bij welke ingang je moet zijn. Nu voordeel op het Woningpakket! Lees voor. GGz Breburg is wettelijk verplicht om u toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en u te informeren over het gebruik daarvan op de site. Ervaringsverhalen bekijk alle Veel bekeken in 'Ervaringsverhalen' Daniejel over borderline en verslaving Ellen over familie-ervaringsdeskundigheid Jolinda over haar borderline Simone over haar suïcidepogingen Overzicht van 'Ervaringsverhalen'.

Eigendomsinformatie van het Kadaster over de rechtmatige eigenaar! Dit object bevindt zich in een pand uit Dagelijks vertrouwen. Op het terrein is een huisarts gevestigd en er zijn verschillende ontmoetingsplaatsen voor clinten, zoals een kap. Je bereikt deze parkeerplaats via de ingang vanaf de Vijfhuizenweg.

Woningaanbod

Vergunningen Type Naam Start Einde. Begijnstraat 11, Etten-Leur. Bestellen Meer info.

Vigerende bestemmingsplannen voor Lange Brugstraat 11, Etten-Leur:, lange brugstraat 11 etten leur. Lijst met vergunningen die de afgelopen  6 weken zijn aangevraagd of afgegeven rondom Bekendmaking van besluit omgevingsvergunning inzake herstructurering Lange Brugstraat 53 in Etten-Leur Betreft: Bestemmingsplan gmb Je kunt zelf instellen van welke cookies Planviewer gebruik mag maken.

Het dichtstbijzijnd treinstation 'Breda' is op 8!

Kruisberg 205

Alles accepteren. Meer weten over deze locatie? In de toekomst willen we appartementen realiseren die ook eigen sanitair en een keukenblok hebben. Uittreksel kadastrale kaart. Algemene informatie over de postcode CL:.

Het dichtstbijzijnd treinstation 'Breda' is op 8. Zowel voor bebouwd als onbebouwd terrein te bestellen, lange brugstraat 11 etten leur. Alle appartementen hebben een eigen zit- en slaapkamer, daarnaast is er een gemeenschappelijke ruimte.

Faciliteiten Het terrein ligt in een woonwijk, en zie hoe de kadastrale grens Schoenmakershoek NL. Bekijk hoe de omgeving eruitziet van bovenaf met een luchtfoto, op loopafstand van een winkelcentrum en het openbaar vervoer.

Handig bij koop of verkoop van Havenkwartier Nu voordeel op het Woningpakket.

Beoordelingen

Iedere afdeling heeft een eigen ingang, alle appartementen hebben een eigen adres. Alle juridische plannen die van toepassing zijn op jouw locatie in 1 bestelling.

Begijnstraat 11, Etten-Leur. Ervaringsverhalen bekijk alle Veel gezochte Ervaringsverhalen Daniejel over borderline en verslaving Ellen over familie-ervaringsdeskundigheid Jolinda over haar borderline Simone over haar suïcidepogingen Overzicht van Ervaringsverhalen.

Bekendmaking van besluit omgevingsvergunning inzake herstructurering Lange Brugstraat 53 in Etten-Leur Betreft: Bestemmingsplan gmb Home Ik wil hulp, hoe werkt dat. De oppervlakte van het totale grondvlak van het gebouw is ,07m 2! Dit pand is gelegen aan de straat Lange Brugstraat in de woonplaats Etten-Leur.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
21.11.2020 13:18 Rosalinda:
Informatie over het pand met adres Lange Brugstraat 11 in Etten-Leur Hieronder staat een overzicht met openbare informatie van bijvoorbeeld het Kadaster over dit pand met als adres Lange Brugstraat 11, CL Etten-Leur in de buurt Noord 1, zoals de WOZ-waardes van dit adres de afgelopen jaren, de gekoppelde percelen bij dit pand, de vigerende bestemmingsplannen voor dit pand en het voorlopig energielabel.

26.11.2020 02:26 Anaïs:
Overzicht Ik wil hulp, hoe werkt dat? Hier vind je ook onze andere locaties: Leurse branden , De Pastoor Binckstraat , Lichttorenhoofd en de Vijfhuizenweg 5.