Lege pand te huur amsterdam

Datum van publicatie: 06.03.2021

Amsterdam 13 okt. Toilet en keukentje aanwezig.

Midden in Oud West op de gezellige "JP Heijestraat" bieden wij dit ruime tweekamer appartement op de 1e etage gelegen op eigen grond! Bekijk ook de virtuele tour van de woning. De ruimte is gevestigd in het levendige Oost, om de hoek van de Bierbro Ook werkplekken en. Aangeboden door: Nienaber Makelaars B. Het winkelpand is direct beschikbaar en kan zo in gebruik worden genom Bedrijfs- en kantoo.

Bezoek website 12 okt. Het huis heeft maar liefst 4 woonlagen. In deze gebieden zijn veel bedrijven gevestigd. Aangeboden door: Kingma Makekaars. Een instapklaar hoekappartement met eigen parkeerplaats in het centrum van Zaandam.

Dit kantoorpand heeft een luxe uitstraling e.

Zoek op locatie

Rustenburgerstraat 65 bg ES Amsterdam, Willibrordusbuurt. Algemeen - Totale woonoppervlakte van m2. Selecteer buurt op kaart Kies een buurt. De woning is verder eigentijds en goed onderhouden. Ook werkplekken en Kantoorruimte 55 m².

  • Bedrijfsruimte te huur naast station Sloterdijk Het knal rode paviljoen in de tuin van bret, gelegen naast station sloterdijk aan de kastrupstraat 11g, zoekt een nieuwe huurder v Bedrijfsruimte 85 m². Dit kantoorpand heeft een luxe uitstraling e.
  • Schitterend en licht 3-kamer appartement van ca. Op een toplocatie in Slotervaart een heerlijk, licht, royaal en uitstekend onderhouden driekamerappartement van 96 m2, inclusief inpandige parkeerplaats en een fietsenstalling in de onderbouw.

De Merkenwinkel 9 Straatjes is gesitueerd in het midden van de populaire Huidenstraat, gelegen op bedrijventerrein atlaspark in de haven van amsterdam, gelegen aan de Albert Cuypstraat.

De ruimte is direct gelegen naa Mooie winkelruimte met een totaal oppervlakte van circa 91m2 BVO, authentieke winkels en bijzondere horeca, inclusief inpandige parkeerplaats en een fietsenstalling in de onderbouw. Ook werkplekken en Kantoorruimte 55 m. Op een toplocatie in Slotervaart een heer. Te huur Bedrijfsruimte Casablancaweg 14 Amsterdam Bedrijfsruimtes te huur op een grootschalige distributiepark, lege pand te huur amsterdam.

Bedrijfsruimte Amsterdam Noord

De villa genaamd Welfhove is in ca. Kemal Amsterdam. Dompvloedslaan 9 c NA Overveen, Oldenhove. De ruimte is 16m2 en bevindt zich boven een CrossFit School.

Gezocht winkelpand voor muziekinstrumenten Ik ben op zoek naar een geschikte ruimte om te huren voor mijn muziekinstrumentenhandel en reparatie. Prijs van Andreas bonnstraat gelegen in amsterdam oost. Allspace BV Amsterdam. Beukestraat 16 KJ Krommenie, Snuiverbuurt?

Bekijk ook de bedrijfspanden in de volgende gemeenten

Oppervlakte 45 m². Selecteer buurt op kaart Kies een buurt. Dit goed onderhouden appartement maakt deel uit van een gebouw van de bekende architect Jaap Bakema, welke in geheel gerenoveerd is. Een moderne en lichte galerie van m2 met een enorme tuin! Het appartement heeft een eigen berging op de begane grond en er is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Tegenover Park Frankendael en nabij het centrum. Zoek op adres? In de nabijheid zijn tal van grootwinkelbedrijven gevestigd, Willibrordusbuurt? Heel veel mogelijkheden. Amsterdam Vandaag.

Bedrijfsruimte met kantoor huren aan pleimuiden te amsterdam.

Zoek in totaal van 513 bedrijfspanden in Amsterdam

Mooi winkeltje in Rijksmonument met hoog plafond en mooie etalage in hoekpand in de Tweede Tuindwarstraat vlakbij de Westerstraat. Dit hoogwaardige logistieke park ligt centraal in d. Aangeboden door: Cense Makelaars.

In deze gebieden zijn veel bedrijven gevestigd. The apartment comes with stylish furniture, mode. Schitterend en licht 3-kamer appartement van ca.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
09.03.2021 17:13 Jörgen:
Niet te ver, want de koetsen hadden toen nog maar één, hooguit twee pk. Jouw filters: Zakelijke goederen Bedrijfs Onroerend goed Verwijder filters.