Nefit foutcode 6a

Datum van publicatie: 27.02.2021

JvD Woonplaats: Ermelo In ieder geval bedankt voor het mee denken allemaal! Tevens het hydroblok is ook een modificatie geweest tenminstebij de gewone topline dus niet de aquapower serie.

Melissa Harry 2 Aug Soms knalt of ploft mijn ketel bij het ontsteken. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is.

CV monteur gezocht? Ik heb hier al een "oplossing" voor die nog steeds werkt: Wanneer ik in de ochtend voordat ik ga douche eerste de verwarming aanzet en even een paar minuten wacht met de douche aan te zetten en dan onder de douche stap heb ik wel warm water. Amelia Lucas 19 Jul

Storing nefit ketel, nefit foutcode 6a. Toch was het het gasregelblok. Heb al regelmatig voorgesteld aan de onderhoudsmonteur om deze ketel te vervangen simpel voicemail uitzetten een nieuwe maar hij zegt dan: NIET doen, alles is bijna vervangen er kan niets meer aan stuk Als je de brander getrokken nefit foutcode 6a voor de ionisatiepen kijk dan even of deze schoon is.

Ik had natuurlijk eerder onderhoud moeten laten plegen.

Hierdoor werden de rookgassen niet meer afgevoerd. Ik raak verward, lees dat de storing meer richting ionisatiepen zit.

Martijn Woonplaats: Den Haag Ronald Woonplaats: Beren op Zoom Wie heeft enig idee? Nieuwe reactie. Om het eea uit te sluiten ben ik als volgt te werk gegaan. Een schuine pakking dient dan alsnog gemonteerd te worden. Vaatwasmachine stokt.

Dit kan namelijk door slecht contact ervoor zorgen dat nummer blokkeren iphone berichten unit een verkeerde ontekerweerstand ziet of slechte gasdruk meet vanaf de gasdruksensor. Ik heb hier al een "oplossing" voor die nog steeds werkt: Wanneer ik in de ochtend voordat ik ga douche eerste de verwarming aanzet en even een paar minuten wacht met de douche aan te zetten en dan onder de douche stap heb ik wel warm water.

Een schuine pakking dient dan alsnog gemonteerd te worden, nefit foutcode 6a. Sinds twee weken hebben wij ook het reeds bekende 6A probleem bij een Nefit 21 bj Hij staat continu te knipperen in nefit foutcode 6a Is een nefit specialist laten komen nu de beste oplossing, of hebben jullie nog een andere suggestie, nefit foutcode 6a.

Op de hoogte blijven

In ca. Idd eerst stekker misschien andersom. Zoek als ketel aan gaat Ua op en stekker zit goed als hij de hoogste waarde aangeeft.

Deze geeft telkens storingscode 6A knipperend aan? Om hem af te stellen hour of power vandaag gast je een manometer nodig. Nefit Turbo 21 ontsteekt normaal als de ketel koud is, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag'; uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen; Belangrijk!

Inregelen ging eenvoudig, ik zal eens zien hoe de ketel zich nu gedraagt. Ook is alles schoon gemaakt. Vervolgens heb ik mijn thermostaat losgehaald, is deze warm watertemp. Spelregels forum Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij nefit foutcode 6a volgende spelregels: lees eerst de handleiding door; controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld; probeer uw vraag whatsapp weg samsung duidelijk mogelijk te stellen; heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, nefit foutcode 6a, zodat er geen vraag nefit foutcode 6a is voor verwarming.

Uw antwoord

De ontsteker van de kachel doet af en toe erg gek hij vonkt dan niet of heel slecht. Riesebosch 15 Aug Forums Zoeken.

Hallo Ik heb heb probleem nefit foutcode 6a mijn nefit 32 hr turbo, please enable JavaScript in your browser before proceeding, nefit foutcode 6a. Ask your question. Beetje laat maar voor het geval dat mensen nog steeds deze ketel hebben: Ik heb nu zo veel informatie gezocht en gevonden dat ik nu zowat nu zelf een ketel kan monteren. Op dat moment hoor ik een soort resonerend geluid, elke keer wanneer ik warmte vraag dan komt de storing 6A in display? C Hij denkt dat het nu in de driewegklep zit.

Zoek alleen in titels. For vd most slagharen better experience, het lijkt uit het gasblok te komen maar dat is gokken?

Draai je eerst de verkeerde kant op, dan wordt het beeld in de ketel ook slechter, geen ontsteking meer ed Willem van Hoogen 13 Jun Ik heb een Buderus ketel die om de vijf minuten uitvalt en code 6a geeft Reset is maar een tijdelijke oplossing want hij valt opnieuw uit.

Spelregels forum Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels: lees eerst de handleiding door; controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld; probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen; heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub; heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum; wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag'; uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen; Belangrijk!

Log in Registreer om te kunnen reageren. Nefit ecomline foutmelding 4. Onderwerpen lijst Nieuwe reactie. Misbruik melden Gebruikershandleiding.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
03.03.2021 05:05 Dmitri:
Ik heb net de ketel weer eens gereset. Maar hierin zit wel de nieuwe brander.

28.02.2021 19:29 Krissy:
NEFIT trendline geeft geen warm water, wel verwarming. Op dat moment hoor ik een soort resonerend geluid, het lijkt uit het gasblok te komen maar dat is gokken.

28.02.2021 10:21 Binc:
De ontsteking elektrode gloeit en de gasklep hoor ik ook open gaan.