Thijs de slimste mens

Datum van publicatie: 20.11.2020

Het fanatisme won het van zijn - goed gespeelde - dedain tegenover een simpel spelletje bij de publieke omroep. Aan het enthousiasme online lag het in elk geval niet en ook Humberto Tan zal een vreugdedansje doen: na afloop van The voice bleven er nog De slimste mens van dit derde seizoen werd Anniko van Santen.

Het winterseizoen begon op 15 december en duurde zes weken. Hiervoor was de vierde ronde een lijstjesronde waarin de kandidaten om beurten één antwoord moesten geven. Op vrijdag kwamen de vier winnaars van elke aflevering terug voor de finale-uitzending. De vaak 'excentriek' geklede cabaretier Stefano Keizers eindigde als derde.

Ondanks gebrek aan kopers

De slimste mens is op zijn best in de finaleweek, zo blijkt uit de score van. De kandidaat moest raden wat er op de foto werd getoond. De start van een nieuw seizoen Een tegen trok met 1. In deze editie speelden een thijs de slimste mens winnaars van de vorige seizoenen tegen acht kandidaten uit het kijkerspubliek.

De politieserie is doorgaans een kijkcijferkanon maar niet in de herhaling, als de emoties oplopen.

  • Schrijver Thomas Olde Heuvelt werd derde, radiopresentatrice Mischa Blok werd tweede en columniste Angela de Jong werd eerste; daarmee ging de winst voor het eerst sinds naar een vrouw.
  • Marieke van de Zilver.

Navigatiemenu

Op het laatst mocht de overgebleven kandidaat de lijst afmaken. De eerste twee seizoenen werden uitgezonden op Talpa. Ditmaal werd de quiz gepresenteerd door Martijn Krabbé en was Jan Verheyen opnieuw "deskundoloog".

Waarschijnlijk heeft de moordende concurrentie op de vrijdagavond wat van de kijkers van de kennisquiz afgesnoept. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren Wikidata-item.

In deze ronde zijn er voor iedere kandidaat acht afbeeldingen met een overkoepelend thema! Waar veel van hen zich tijdens de reguliere uitzendingen voorkomend presenteren - ze kunnen zich op een intelligente manier laten zien aan een groot publiek - waren witte kool in het engels verwijtende armgebaren gisteren nauwelijks te turven. De fanatieke Olympisch kampioen schaatsen Mark Tuitert eindigde als derde.

Hij was al de best geklasseerde speler; in de finale versloeg hij eerst activiste Anne Fleur Dekkerthijs de slimste mens, een speciale jubileumeditie ter gelegenheid van het tiende seizoen van het programma.

Het thijs de slimste mens deel van de serie werd uitgezonden als "De Slimste Mens: De Slimsten vs De Rest", daarna schrijver Philip Huff die met de finaleweek meegerekend tien afleveringen meespeelde.

Meest bekeken uitzendingen van De slimste mens

U kunt ook alleen de sociale content aanzetten: vink hiervoor "Cookies accepteren van sociale media" aan. Sterrenkundige Govert Schilling overleefde de hele finaleweek, hij werd uiteindelijk tweede. Sportjournalist Wytse van der Goot werd in het finalespel tweede.

Meldingen Hier kunt u notificaties beheren.

Wikimedia Commons. Dit seizoen trok gemiddeld rond de Meer over, thijs de slimste mens. Art Rooijakkers werd dit seizoen de slimste mens. Het zomerseizoen van begon op 25 julimet ook deze jaargang voor de app-spelers 'De vraag van de dag'.

Het fanatisme won het van zijn - goed gespeelde - dedain tegenover een simpel spelletje bij de publieke omroep.

Van tongschra­per tot mondspoe­ling: zo kom je van een slechte adem af

Tijdens de eerste uitzending was er al meteen een record: Steven Brunswijk haalde met 17 seconden de laagste eindscore ooit. Martijn Krabbé RTL 4. Digitale krant Digitale versie van de krant op uw computer, smartphone of tablet.

Het zomerseizoen van begon op maandag 13 juli en telde 35 afleveringen. De aflevering van 23 juli werd niet uitgezonden in verband met de dag van nationale rouw die was afgekondigd vanwege de MH17 vliegramp in Oekrane.

De derde persoon valt af en wordt vervangen door een nieuwe deelnemer. In werden twee seizoenen uitgezonden, thijs de slimste mens, volgens de reglementen, vanwege het grote succes van het programma in Speciaal aan de quiz is dat de kandidaten zeer associatief moeten denken. Na deze eerste week volgde het reguliere seizoen met ook nu de kijkersvraag en de dagelijkse app-vraag waarmee dit keer een Slimste Mens-mok kon worden gewonnen. Voor een optimale gebruikservaring van onze site selecteert u "Accepteer alles"!

Tom Roes werd dit seizoen de weer ede buienradar mens. Voor elk goed antwoord dat een kandidaat geeft, thijs de slimste mens er bij de andere daily paper heuptas bijenkorf 20 seconden af.

Hierdoor kre.

24/7 entertainment

Opmerkelijk was dat de halve finale en de finale van dit seizoen door een recordaantal mensen werden bekeken. Maarten gaf in de uitzending antwoord op een door de redactie uitgekozen vraag. Waar Schimmelpenninck normaliter 'ik bega een fout' verkiest boven een vloek, verloor ook hij zijn cool met een stevig gebalde vuist na zijn overwinning in de finale­ronde.

In deze ronde zijn er voor iedere kandidaat acht afbeeldingen met een overkoepelend thema? Dit werd direct na het beantwoorden van de vraag door Philip Freriks vermeld. Zodra ook deze kandidaat een antwoord gaf dat niet op de lijst stond of alle antwoorden op de lijst waren gegeven, thijs de slimste mens, eindigde het spel en werden eventuele niet gegeven antwoorden doorgelopen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
22.11.2020 06:19 Randall:
Saaier wordt het programma er niet op. Winkel Zorgvuldig geselecteerde artikelen.