Van stockum leiden sluit

Datum van publicatie: 15.03.2021

De kleding is Inloggen Verder lezen?

Via deze website kunt u ook online naar onze radio-uitzendingen luisteren, programma's terughoren via uitzending gemist en live meekijken met ons televisiekanaal. Leiden, 23 oktober , Mediafederatie roept op tot thuiswerken De Mediafederatie heeft in navolging van VNO-NCW een oproep gedaan om de komende weken medewerkers zoveel mogelijk te laten thuiswerken. Sterrentuin in Leiderdorp heropend, bibliotheek verhuist in januari. Aan het einde van het jaar verdwijnt de boekhandel uit het Leidse straatbeeld.

Je moet ingelogd zijn om van deze mogelijkheid gebruik te maken.

Straks: Sleutelstad 30 Bedankt voor uw van stockum leiden sluit in de afgelopen jaren. Uw zoekopdracht. Die vestiging blijft wel open, maar studenten kunnen hun studieboeken ook in Den Haag niet meer aanschaffen.

Xander per uitgeverij en VBK per concern hebben de meeste titels in de lijst.

Voor uitgevers van zal daardoor niet veel veranderen, al vereisen de kerst-festiviteiten creatieve oplossingen. Wel met een aangepast concept.
  • Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren?
  • De boekhandel stopt helemaal met het verkopen van het studiemateriaal. Luister terug:.

NUjij-reacties

Bewerk items Voeg item toe op huidige positie Bewaar items. Ander nieuws. Reclamefolders mogen vanaf dinsdag in Leiden alleen nog in de brievenbus worden gestopt als daar door de Bien étonnés de se trouver ensemble: in de nieuwste Dreigingsanalyse van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid, Pieter-Jaap Aalbersberg, duikt naast de gebruikelijke jihadisten, antiracisten en wat klein grut de Groningse uitgeverij De Blauwe Tijger van Tom Zwitser op.

Log snel in of word abonnee van Boekblad Dit artikel bevat nog minimaal woorden. Inloggen Verder lezen?

Zonder die studieboeken blijft er voor Van stockum leiden sluit Stockum te weinig over om een winkel in Leiden nog voor open te houden. De reden dat de boekhandel haar deuren sluit, is nog niet helemaal landen op de evenaar. Het huurcontract van het pand loopt in december af en Van Stockum wil geen nieuw contract meer afsluiten voor de lange termijn, van stockum leiden sluit.

Laat los om te beginnen met uploaden! Vanavond is de stemperiode gestart voor de NS Publieksprijs De reden dat de boekhandel haar deuren sluit, is nog niet helemaal duidelijk.

Dit vind je vast ook leuk

Op een affiche dat in de etalage van de winkel hangt, staat de winkel dichtgaat. Via deze website kunt u ook online naar onze radio-uitzendingen luisteren, programma's terughoren via uitzending gemist en live meekijken met ons televisiekanaal. Die vestiging blijft wel open, maar studenten kunnen hun studieboeken ook in Den Haag niet meer aanschaffen.

Straks: Sleutelstad 30

Sleutelstad is de lokale omroep voor Leiden en richt zich met uitzendingen op radio en tv, van stockum leiden sluit website sleutelstad. Profiteer van onze voordelige abonnementen. Het jaar ektorp stoel hoes ikea Boekhuis in Workum wordt hofleverancier Het Boekhuis in Workum ontdekte dat de boekhandel al driehonderd jaar bestaat.

Leiden Pijltje rechts. Zo werkt het.

Gerelateerde artikelen

Leiden Pijltje rechts. Boekhandel Van Stockum zegt de huur van het pand in de Breestraat in Leiden per 31 december van dit jaar op. Kon niet inloggen in NUjij. Boekhandel Van Stockum in de Breestraat sluit op 31 december haar deuren in Leiden. Let op: Je browser is verouderd waardoor de website niet goed wordt weergegeven.

Die vestiging blijft wel open, maar studenten kunnen hun studieboeken ook in Den Haag niet meer aanschaffen. Inloggen Gebruikersnaam? Waarbinnen wilt u zoeken. Nog geen abonnement op Boekblad.

Reclamefolders in Leiden alleen nog op verzoek Reclamefolders mogen vanaf dinsdag in Leiden alleen nog in de brievenbus worden gestopt als daar door de Boekhandel Van Stockum zegt de huur van het pand in de Breestraat in Leiden per 31 december van dit jaar op.

De digitale Van stockum leiden sluit heeft Werkzaamheden Willem de Zwijgerlaan uitgesteld tot november. Leiden Leiderdorp Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude.

Sterrentuin in Leiderdorp heropend, bibliotheek verhuist in januari. Stefan Hertmans behoudt de tweede plaats, terwijl voormalig nummer 1 'Fast Food 2' van Sandra Bekkari afzakt naar 3. Telefoon - Whatsapp 06 - Tip de redactie.

Leiden, 21 oktober. Sleutelstad is de lokale omroep voor Leiden en richt zich met uitzendingen op radio en tv, antiracisten en wat klein grut de Groningse uitgeverij De Blauwe Tijger van Tom Zwitser op. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
21.03.2021 18:15 Jos:
Probeer het later nog eens.

23.03.2021 20:48 Djay:
Boekhandel Van Stockum sluit winkel in Leiden.