Wat valt onder inventaris caravan

Datum van publicatie: 13.01.2021

Bekijk onze veelgestelde vragen. Schade aan je caravan of problemen onderweg zijn al vervelend genoeg. Kosten van een noodreparatie.

Staat uw stacaravan in het buitenland? Die kan eisen dat er een wielklem op de caravan zit. Polis­voorwaarden Bekijk de voorwaarden. U hebt recht op transport van de teruggevonden caravan naar het dichtstbijzijnde reparatiebedrijf.

Daken die hagelvast zijn, bestaan nog niet.

Daarnaast dient u de schade zo snel mogelijk bij ons te melden. Wat u van huis meeneemt kleding, camera. Blijft u in Nederland wat valt onder inventaris caravan gaat u liever naar Frankrijk of Spanje. Zijn er dekkingsbeperkingen. Koop je een nieuwe caravan en is je caravan in de eerste 5 jaar 'total loss'. In ieder geval is een goede reisverzekering zeer aan te raden.

Spullen in de caravan kunt u aanvullend verzekeren.
  • Het gaat dan om schade die is ontstaan door onder andere:.
  • Wanneer begint en eindigt de dekking? Caravanverzekering U beleeft in uw vrije tijd veel plezier aan uw huis op wielen.

Voordelen module Inventaris

We vergoeden geen schade door opzet of bij rijden zonder rijbewijs. Wat u van huis meeneemt kleding, camera, radio valt weer onder de reisverzekering.

Bron: Kampeer en Caravan Kampioen. Schade aan uw caravan kan ontstaan zonder dat iemand daaraan schuldig is. Wij vergoeden ook de noodzakelijke kosten om de caravan te bergen. Goed om te weten: je caravan is total loss als de reparatiekosten hoger zijn dan het verschil tussen de nieuwwaarde en de dagwaarde, direct na de gebeurtenis.

Lees meer Extra informatie De nieuwwaarde is de waarde van een nieuwe, vergelijkbare caravan.

Met het informatiedocument kunt u onze Caravanverzekering makkelijk vergelijken. Deze beschermt u daarom graag met een goede caravanverzekering. Tot de caravan behoren vaak zaken als een voortent of luifel, een stabilisator, levensmiddelen en sportartikelen verstaan wij niet onder inventaris.

Veelgestelde vragen. Onder andere kleding.

Uw caravan, accessoires en inventaris zijn verzekerd

Net als bij een zorgverzekering eigenlijk. Verhuur van uw toercaravan is niet verzekerd. Aan een caravanverzekering zit vaak standaard een eigen risico vast.

Voordelen module Inventaris Verzekerd bij schade en diefstal Meubels in de voortent verzekerd TV verzekerd voor diefstal. Op het moment dat u daar met uw schade naartoe gaat, krijgt u korting op uw eigen risico. Die staan in de voorwaarden van de verzekeraar. Cookies Wanneer u onze website bezoekt, plaatsen we cookies, wat valt onder inventaris caravan. Documenten Lees alles over de caravanverzekering in de polisvoorwaarden pdf. Botsing door uitwijken voor loslopende dieren.

We vergoeden onder andere slepen, vervoer naar huis bij een ongeluk of ziekte en noodreparaties.

Informatiedocument over het verzekeringsproduct

Heb je geen recht op de nieuwwaarderegeling? Bijvoorbeeld voor een vervangend vakantieverblijf? Of door een aanrijding.

In geval van twijfel kun je dit controleren bij het SCM. Schade aan uw caravan. Ja, wat valt onder inventaris caravan, dit heeft te maken met de schadevergoeding bij totaal verlies total loss! Dat geldt niet voor de module Inventaris! De schade aan de caravan zelf is niet verzekerd. Je loopt dus een risico als je de caravan de dag voor vertrek al belaadt met de spullen die meegaan op vakantie.

Polisvoorwaarden Bekijk de voorwaarden.

Caravanverzekering

De nieuwwaarde is de waarde van een nieuwe, vergelijkbare caravan. Bosbrand op vakantie. Dan is je caravan 'total los'. Kosten van een nieuw kentekenbewijs of een nieuwe kentekenplaat.

Lees meer Extra informatie Onder andere kleding, levensmiddelen en sportartikelen verstaan wij niet onder inventaris! Wanneer begint en eindigt de dekking. Zo zit het.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
17.01.2021 12:52 Robrecht:
Zo zijn de spullen uit huis, die je onderweg vaak bij je hebt, ook verzekerd. Vaak is er de keuze uit verschillende termijnen, bijvoorbeeld van 3, 5 of 10 jaar.

16.01.2021 02:07 Catalina:
Heb je geen recht op de nieuwwaarderegeling? Onweer, een wolkbreuk of hagelstenen zo groot als pingpongballen.

16.01.2021 15:55 Tabe:
Toch prettig als je dan verzekerd bent voor de schade.