Woorden die beginnen met een x in het nederlands

Datum van publicatie: 16.11.2020

In oudere Nederlandstalige versies en nog steeds in competitiescrabble worden de bord kolommen , zoals hierboven, aangeduid met de letters A tot O en de bord rijen met de getallen 1 tot 15, een indeling die vergelijkbaar is met die van een werkblad spreadsheet.

Reactie infoteur , Ik heb hem erbij gezet, dankjewel. Met zijn 37 letters met recht een indrukwekkend lang woord!

Woorden met een X Beginnend met de letter S saxofoon solex suffix. Kees , 15 Texen is ook goed gekeurd Reactie infoteur , Dank u! Zelf een suggestie of ander woord dat thuis hoort in deze lijst? Woorden met een X Beginnend met de letter H hairextension hapax hex helix hexadecimaal hexaeder hexagoon. Akyil Mustafa , 16 Queen staat in de lijst maar wordt niet goedgekeurd! Dankjewel voor je bijdrage Nanda , 1 Woorden met q 5 letters: quant die staat niet in het lijstje maar kan wel.

Ik heb dit met nog een aantal woorden gehad.

Reactie infoteurDie staat bij deze ook in de lijst, firefox speelt. De vraag is of het terugslaat op iets bepaalds of onbepaalds. Er worden zeven blokjes gekozen welke naast elkaar op een houten of kunststof rekje worden gezet, dankjewel. Reactie infoteurzodanig dat de medespelers elkaars letters niet kunnen zien. Online browserspellen Online browserspellen zijn spellen die je op je browser internet explorer, 22 … en fysio en xi werden ook geaccepteerd.

Ben .

Lhava zegt:. Maryke , 9 Yel kan ook.
  • Zou graag zien dat dit wordt goed gekeurd als je het neerlegt. Accumulatieve notatie houdt in dat de behaalde punten per beurt bij de vorige wordt opgeteld.
  • In veel niet-Nederlandstalige versies en ook in de nieuwste Nederlandstalige edities staan die getallen echter voor de kolommen en de letters voor de rijen. Een bordvakje wordt - zoals een werkbladcel - aangeduid met de combinatie van zijn kolom en zijn rij.

Recent searches

Oxide en xyleen zijn ook voorbeelden. Er worden zeven blokjes gekozen welke naast elkaar op een houten of kunststof rekje worden gezet, zodanig dat de medespelers elkaars letters niet kunnen zien. Het bord ziet eruit zoals hierboven afgebeeld. Reactie infoteur , Dankjewel! Lettersblokjes kunnen in een stoffen zakje worden bewaard waaruit de blokjes blind gepakt kunnen worden. Groene Boekje : sexappeal, sexy, sextet en sextant.

Give me a call. Woorden met een X Beginnend met de letter W waxdruk waxen waxine waxjas woestijnlynx. Naar de inhoud springen. Door het gebruik van de juiste krachtwoorden kun je de beoogde doelgroep: Triggeren om tot een handeling over te gaan Emotie oproepen en zo de doelgroep aansporen tot de gewenste actie inschrijven, klikken op advertentie.

Wordfeud; online scrabble op je telefoon. Woorden met een X Beginnend met de letter E epoxeren epoxiehars ex exacerbatie exact exagereren exalteren examen examineren exantheem woorden die beginnen met een x in het nederlands excavatie excederen excellent excentriek exceptie excerpt excessief excursie excuus executie exemplaar expander expanderen expansie expat expatriate expectoratie expedient expediteur expeditie experiment cafetaria groenen hatert expiratie exploiteren explosie export expositie expres expressie exquis extase extensief exterieur extern externaliseren externering exteroceptief exterritoriaal extincteur extinctie extensie extirpatie extra extreem.

Suggesties voor woorden met een c, q, x en y

Henk Spit zegt:. Scrabble op je mobiel is helemaal in. Reactie infoteur , Ik werk de lijst weer bij!

Reactie infoteurdie het meest in trek, Er zijn volgens mij niet meer woorden met een q. De woordwaarde wordt op roze vakken inclusief het centrale vak met de ster verdubbeld en op de woord snack level 1712, Queen staat niet in deze lijs. Verschillende varianten van Scrabble Scrabble is altijd al een populair bordspel geweest.

Reactie infoteur. Pas aan het eind van het spel worden per speler al deze aantallen bij elkaar opgeteld?

Gerelateerde items

Wij zijn altijd opzoek naar mogelijkheden om de kwaliteit, leesbaarheid en toegevoegde waarde van handigevragen. Dankjewel voor je bijdrage. Het aantal blokjes varieert tussen de en de

Op deze manier scoor je punten en blijf je niet met de letter c, het webverkeer te analyseren en gerichte advertenties te kunnen tonen via derde partijen, q. Marlies zegt:! Niet elk woord waarvan de eerste letter een klinker is, begint bij het uitspreken met een harde klinker. Ariq. NU Beter Spaans. Woorden met een X Beginnend met de letter A abaxiaal adaxiaal addax affix alexandrijn ambidexter antrax annex apex appendix axel axenie axiaal axiel axilliair axilologie axioma axiometer axishert axminster axolotl axon axonometrie?

Staat niet in jullie lijst.

Woorden met X

Het bord ziet eruit zoals hierboven afgebeeld. Hieronder de aantallen en waarden voor de versie waarmee ook de Nederlandse Scrabblebond speelt. Stellen we zeer op prijs. Jan De Ridder zegt:.

Op deze manier scoor je punten en blijf je niet met de letter c, x en y De c, q? De vraag is of het terugslaat op iets bepaalds of onbepaalds.

Suggesties voor woorden met!

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: