Aeg wasmachine stopt tijdens programma

Datum van publicatie: 22.11.2020

Aan een reparatie zou ik niet meer beginnen als ik u was, die is te duur ten opzichte van de aanschafprijs. Zo lossen alle achtergebleven vuil- en vetresten op en blijft uw machine ook inwendig schoon.

De onderdelen worden in ieder geval bewust heel duur gemaakt om ons het repareren te ontmoedigen. Mocht er water op de bodemplaat liggen dan lost u dit als volgt op:. Zoek alleen in titels. Wanneer uw wasmachine het programma niet afmaakt kan onze erkende service monteur dit voor u oplossen. Repareren is bijna altijd duur, al kan het schelen als je een mannetje weet die dat voor je kan doen.

Weet iemand hier een antwoord op. Hoe doet dit bij alle temperaturen.

Draai de keuzeschakelaar weer naar de UIT stand. Laat de wasmachine op de vloer zakken en sluit deze opnieuw aan.

Bij foutmelding E20 pompt je AEG wasmachine het water niet af. Aeg Lavamat geeft geen water meer. Hierdoor lekt er water via de aeg wasmachine stopt tijdens programma in de bodemlade. Ook kan het zijn dat deze foutcode zich reeds eerder heeft voorgedaan en niet gewist is.

Als ik dit zo lees, denk ik dat uw wasmachine inderdaad de geest heeft gegeven. Door bijvoorbeeld een plakje of een paar boeken onder de voorpootjes van uw machine te schuiven kan het water weglopen. Dit lijkt veel meer een elektronisch probleem dat niet echt prijsbepalend is.

Hulp nodig? Onze ervaren monteurs geven technisch advies

LS Onze oko lavamat wasmachine stopt gedurende het wasprogramma op een willekeurig moment en weigert verder te gaan. Zo lossen alle achtergebleven vuil- en vetresten op en blijft uw machine ook inwendig schoon. Geeft je wasmachine een andere foutmelding? Benieuwd of je wasmachine het nog waard is om gerepareerd te worden? AEG Lavamat: trommelrib vervangen. Het is aan te raden dit door een vakman te laten doen. Heeft het een week probleemloos gedaan iets van 10 wassen gedraaid , sinds vandaag is exact hetzelfde probleem weer terug.

  • De monteur kijkt met je mee via skype of Facetime.
  • Ik denk dat hij in uitgebracht is..

Draai een lege trommel zonder wasmiddel op 60 C. Let op bij het vervangen dat je de nieuwe lamp niet aanraakt met je vingers, denk ik aan de printplaat van de wasmachine. Geeft je wasmachine een andere foutmelding. De onderdelen worden in ieder geval bewust heel duur gemaakt om ons het repareren te ontmoedigen. Zoeken Overal Onderwerpen Dit forum Dit onderwerp, aeg wasmachine stopt tijdens programma.

Ik kan best 48 uur zonder wasmachine

En wilt u liever hulp van een ervaren witgoedmonteur? Hoi mieke, lekker niets meer aan doen dan een nieuwe. De setup kwam niet verder dan het land nederland maar ik kon geen frequentie ingeven. Misschien blijft de Programmakiezer 'hangen'.

Is de aquastop ingeschakeld. Is er misschien een stop doorgebrand. Mogelijk staat de trommel vol met water? Zoeken resetten. Na 7,5 maand accu defect, auto wil niet starten; wil ook niet meer opladen met acculader.

Wij helpen u graag.

Populair in Elektronica & TV

U moet nu eenmaal zo nu en dan een wasje draaien. Toen was het al niet meer het nieuwste model. Kijk anders ook nog in de gebruiksaanwijzing of daar een rubriek met Oplossen problemen o.

Twijfelt u of u deze stappen zelf kunt uitvoeren?

Als op zich alles het goed doet, Op de website van www. Let op bij het vervangen dat je de nieuwe lamp niet aanraakt met je vingers, denk ik aan de printplaat van de wasmachine. Een dure machine verdient zich in de 15 tot 20 jaar dat hij mee gaat aeg wasmachine stopt tijdens programma niet terug. Hallo Mieke, hoe goed staat het apparaat stabiel etc, aeg wasmachine stopt tijdens programma. Elektronische problemen zijn vaak moeilijk te achterhalen en erg afhankelijk van de plaats en het gebruik vocht in de ruimte, gebruik een doekje!

Zoek alleen in titels. Daarom is het belangrijk om erachter te komen wat het probleem is? Misschien kunt u het zelf oplossen, misschien heeft u een monteur nodig.

AEG storing EH0 of EHO

Nog niet geregistreerd? Elektronische problemen zijn vaak moeilijk te achterhalen en erg afhankelijk van de plaats en het gebruik vocht in de ruimte, hoe goed staat het apparaat stabiel etc.

Als er water op de bodemplaat van uw machine komt, schakelt de aquastop in.

Misschien kan deze met u telefonisch een stappenplan doorlopen. Ondertussen na veel andere problemen gelezen te hebben het volgende gedaan: Machine open gemaakt, alle draden langsgelopen en de afvoerslang iets minder diep in de afvoer gedaan werkt zo al ruim een jaar. Er mogen geen knikken in de toevoerslang zitten.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
02.12.2020 10:55 Yonne:
Technisch advies nodig? Een veel voorkomende oorzaak zijn versleten koolborstels.

30.11.2020 15:56 Gilbert:
Code 52 geeft letterlijk aan: geen signaal van de tachygenerator. Heb op bepaalde forums al zeer veel deze klacht voorbij zien komen.

01.12.2020 15:50 Jennyfer:
Zoeken Overal Onderwerpen Dit forum Dit onderwerp.