As told by ginger nederlandse stemmen

Datum van publicatie: 22.11.2020

Edit: Ik weet het weer! CrapOnToast Berichten: 1.

Wat een vet topic zeg! Shin Shan was zooooooo leuk! Aaaw Yeah. De afleveringen draaien bijna altijd rond een hoofdplot met Ginger en haar vriendinnen of familie. Ahhh al die programma's waren echt zo leuk!

Befali Berichten: Ook is As Told By Ginger naar Nickelodeon normen vrij donker en verscheidene afleveringen moeten het zonder happy end doen. Amnesia Berichten: 1. Het komt echter ook vaak voor dat beide plotseling niks met elkaar te maken hebben. Loes Berichten: VisionsErased Berichten: 6. Waar zou schaduw zijn.

  • En het waren altijd dezelfde afleveringen..
  • Tante Greet Berichten: 1.

As told by Ginger

Sabrina the Teenage Witch Keanan and Kel who loves orage soda? Beugelbekkie vond ik ook altijd leuk! Waarom komt dat niet meer, dat vond ik altijd zo leuk. Ofzo xD Ouwe tijd, Shin chan,heb ik nog een dvdje van.

Naar afleveringen.

  • Sweet Valley High was zoo leuk.
  • Mijn United Wardrobe pagina.

Itsincredible Berichten: OhMyCinnamon Berichten: 1. Ik mis inderdaad As Told By Ginger, dat vond ik echt een ontzettend leuk programma. Kirsten Berichten: TimeTurner Berichten: Volg het weer op internet Spring oude klacht seats en sofa W What's with andy zag ik laatst nog op tv.

Wat ik ook zo een nutteloos programma vind is The Leage of Superevil ofzo. Legaly-blond Berichten: 6.

Wat mis jij? De serie is uniek in het opzicht dat de personages door de serie heen duidelijk ouder worden en veranderen. Squidward Berichten: 6.

Macie Lightfoot. En alle vervolgafleveringen staan er ook op van Ginger. Jana Berichten: Citaat van: ikheetniethenk op 31 decemberAmnesia Berichten: 1.

Beschrijving

Quaerere Berichten: 3. Maar de grote boodschap was altijd vriendschap. Citaat van: Flosdraad op 27 oktober , Czech Berichten: 1. Dexter's Laboratory.

WoahLove Berichten: Disney festival, De snorkels. Daarbij inbegrepen zitten drie televisiefilms die telkens whippet te koop afleveringen omvatten en n dubbele aflevering.

CoolKid Berichten: Liess Berichten: Maar daar ben ik nu echt even de naam van kwijt haha. Charlotte Berichten: Ooooh nostalgie. Montana Jones. Die zus was toch supergrappig?

What's in a name

Ik heb dus een broertje van 5, en die word echt super druk van de tv van tegenwoordig. Prinses Sisi, ik heb het denk ik maar een paar keer gezien, maar als ik het zag Skaddieladdie Berichten:

Ik wil Samson zien? Citaat van: BuenoIsLekker op 21 juliWoahLove Berichten:.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
26.11.2020 20:34 Ellen:
Sommigen zeggen het gras is veel groener aan de overkant , maar ik ben eens gaan kijken om het gras te vergelijken , het leek groener maar het was het toch niet , ooh.