Cavalier king charles spaniel puppies black and tan

Datum van publicatie: 13.01.2021

Facebook   Youtube Instagram. Hoekeinde 93 Merksplas, België.

Malaysia Bahasa. Switzerland Schweiz. Height at Withers: Male: 13 in. Norway - Norge. Wherever I go and wherever I go.

Gelukkig kent de cavalier weinig gezondheidsproblemen en een hond uit een gezonde lijn zal de dierenarts alleen nodig hebben voor zijn jaarlijkse entingen en conroles.

Log In. Female: lbs. De aftekeningen moeten op de binnenzijde van de. Uiteraard krijgen wij zelf ook een paar…. Forgot account.

The Cavalier's other job was to attract fleas and thereby spare their masters the flea-transmitted bubonic plague. Zoals te zien groeien de pups erg hard.

Cavalier King Charles-Spaniël

Greece - Ελλάδα. The face of the Cavalier is distinctive for its sweet, gentle expression that owes much to its large, round, dark brown eyes, set well apart.

Voeten goed behaard. United Arab Emirates English. Honden die behoren tot dit ras zijn sportief, willen er gezellig bij zijn. Accessibility Help. Indien deze ziekte aanwezig is, dan krijgen de puppies geen stamboom.

  • Zelda haar pups zijn alweer 6 weken. In het fokreglement van de rasverenigingen kunt u de precieze fokregels nagaan en zien wanneer ouderdieren worden uitgesloten van de fok om erfelijke aandoeningen te voorkomen.
  • Light shedding, which occurs in the spring and fall, generally arouses little notice.

Met de foto's van Studio Pets. Hoog tijd dus voor een nieuwe foto. Honden die behoren tot dit ras zijn sportief, willen er gezellig bij zijn. De tijd vliegt voorbij. De Cavalier King Charles spanil heeft over zijn hele lichaam lang zijdeachtig haar.

De huidige cavalier is een directe afstammeling van de kleine Toy Spaniels die staan afgebeeld op vele schilderijen uit de 16e, 17e en 18e eeuw. Sweden - Sverige. Tricolour: De vacht is zwart en wit en is goed verdeeld en gebroken, er zijn Tan bruin aftekeningen.

Verrijkt met omega-3 vetzuren en wetenschappelijk bewezen anti-oxidanten. May 4. Binnenkort een nestje. Denmark - Danmark. Waar ik ga en waar ik ook sta.

Home Rasinformatie Beschikbare pups Contact. The Lovely Little Rascal Cavaliers updated their profile picture. Not Now.

The Lovely Little Rascal Cavaliers updated their profile picture. Ze speelt al graag met onze tricolor Cavalier reu George. Ze komen allemaal goed aan en beginnen ook al de oogjes open te doen. Tegenwoordig moeten alle Cavaliers een scan ondergaan voordat er met dit ras gefokt mag worden.

Voeten goed behaard. Op zoek naar een nieuwe pup! Plan je route! Karakter Vrolijk, geen enkele neiging tot nervo.

Uiterlijk Elegante, sierlijke en harmonische dwergspaniël met een zachte expressie. Sweden - Sverige. De Cavalier wordt ondanks deze gezondheidsproblemen die voor kunnen komen gemiddeld wel 12 tot 14 jaar.

Female: lbs. Open week. In the early days, pointed muzzles and high-set ea. Ze lopen ook allemaal al.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: