De herhaling van the bold and the beautiful

Datum van publicatie: 09.01.2021

Thomas overtuigt Steffy ervan dat ze Finn moet vragen om haar pijn te verlichten. In tegenstelling tot de meeste andere Amerikaanse soaps duurt deze inclusief reclame geen uur, maar een half uur waardoor de cast ook niet zo uitgebreid is als bij andere soaps.

The Bold and the Beautiful gemist?

Eric probeert Ridge bij zinnen te brengen, voordat hij een grote fout maakt. De verzoening tussen Ridge en Brooke stuit op een hindernis. Dokter Escobar en Flo schrikken van Sally's plan en smeken haar het niet voort te zetten.

Hope laat Thomas toe haar te troosten na de break-up met Liam. Ridge, Liam en Finn bundelen hun krachten om Steffy te redden. Carter en Zoe hebben een teder en authentiek gesprek over hun toekomst.

Katie heeft door haar familie bij de elkaar gehaald op tv voor een op tv vergadering. Finn moedigt Steffy aan om iets terug te doen tijdens haar herstel.

Thomas en Hope zetten een nieuwe stap in hun relatie. Ridge haast zich naar Steffy, nadat Thomas hem over haar vreemde gedrag en rare beschuldiging heeft verteld! Ridge en Brooke willen samen verder en besluiten hun verleden achter zich te laten.

Brooke vertelt Donna het verhaal van Ridge in Las Vegas en geeft toe dat ze heeft ve De getalenteerde modeontwerper Zende Forrester keert terug uit Parijs met belangrijk nieuws.

The Bold and the Beautiful gemist?

Brookes poging om het goed te maken met Ridge wordt verstoord door een onverwacht bezoek. Katie laat op zich beetnemen in door Bills overdreven het belangstelling en openhartigheid. Eenvoudig zappen op je pc! Steffy komt weer bij bewustzijn en realiseert zich al snel hoe erg de verwondingen zijn. Na de huwelijksceremonie treffen Brooke en Taylor elkaar in de keuken.

Thomas maakt zich zorgen over zijn zus, en wil dat Steffy haar gevoelens erkent. Quinn eist van Shauna dat ze belooft om nooit iemand te vertellen over wat ze hebben gedaan.

  • De woede van Ridge richting Bill wordt bijna onbeheersbaar. Dokter Escobar en Flo schrikken van Sally's plan en smeken haar het niet voort te zetten.
  • Julius laat Maya en Rick Sally uit is neerslachtig op tv omdat het qua werk uit én privé niet een zo goed op tv gaat.

Katie breekt haar belofte aan Sally en vertelt haar geheim aan Bill. Carter en Zoe hebben een teder en authentiek gesprek over hun toekomst. Wyatt eist van Sally dat ze hem vertelt waar Flo is? Shauna voelt zich ongemakkelijk als Wyatt een grapje maakt dat dichtbij de waarheid zit. Maya voelt zich verraden en is verdrietig en verward nu Nicole de adoptiepapieren niet wil tekenen.

The Bold and the Beautiful

Heb je een uitzending gemist van jouw favoriete programma? Ridge weet dat het niet makkelijk wordt, maar hij smeekt Brooke toch om hem te vergeven. Nadat Eric vertelt dat Ridge Brooke om vergiffenis vraagt, begint Quinn te broeden

Zoe en Carter bespreken de situatie rond Thomas. Brooke en Ridge zijn verrast door de steun die ze krijgen en de reden daarachter. Andere woorden voor geld Escobar en Flo schrikken van Sally's plan en smeken haar het niet voort te zetten.

The Bold and the Beautiful gemist. Bill is geschokt als hij zich realiseert dat hij Steffy heeft aangereden. Zoe is heel eerlijk over haar verleden.

Uitzending Gemist?

Vlak voordat de modeshow begint, voelt Sally zich schuldig omdat ze zowel Coco als Thomas heeft verraden. Brooke is gekweld als Ridge haar informeert over zijn plannen. Brooke krijgt te horen dat Ridge met Shauna getrouwd is.

The Flying Doctors.

Publieke Omroepen? Thomas overtuigt Steffy ervan dat ze Finn moet vragen om haar pijn te verlichten. Bill neemt zijn toekomst in eigen hand en spreekt een belofte uit aan een speciale vrouw? Shauna voelt zich ongemakkelijk als Wyatt een grapje maakt dat dichtbij de waarheid zit. Brooke wil Ridge verrassen met een nacht die hij nooit zal vergeten, maar ze weet nog niet Hij belt het alarmnummer en Steffy wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht, de herhaling van the bold and the beautiful.

Dokter Escobar en Flo schrikken van Sally's plan en smeken haar het niet voort te zetten. Katie heeft haar familie bij elkaar gehaald voor een vergadering.

The Bold And The Beautiful gemist

Hope is het niet eens met de overdreven reactie van Liam op Steffy's beslissing. Bill is in het ziekenhuis bij Steffy en voelt zich vreselijk schuldig. Brooke krijgt te horen dat Ridge met Shauna getrouwd is.

Quinn eist van Shauna dat ze belooft om nooit iemand te vertellen over wat ze hebben gedaan. Ridge staat voor een lastige uitdaging: hij moet Brooke vertellen dat hij getrouwd is, en nie Steffy stelt aan Liam voor om naar een andere locatie uit te wij Shauna zit in tweestrijd met haar geweten terwijl ze zich voorbereidt op de huwelijksceremonie.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
16.01.2021 20:34 Ton:
Populaire Programma´s Alle Programma´s Zoeken. Thomas maakt van de gelegenheid gebruik en vraagt Quinn om samen te werken om Brooke te verbannen.