Hoe groot is 13 inch laptop

Datum van publicatie: 20.11.2020

Het beelddiagonaal is 25,7 cm. Zodra je het diagonaal in centimeters heb opgemeten, is het tijd om het formaat om te rekenen naar inches.

Bestel de bijbehorende adapter-oplader voor uw MacBook door op de link  Universeel  te klikken. Kom alles over ons te weten Ook worden er in dit formaat nog krachtigere opties beschikbaar.

Er zijn in dit formaat zeer krachtige laptops te vinden voor professioneel gebruik, zoals de MacBook Pro 15 , of de krachtige uitvoeringen van de Dell XPS 15 serie. Would you rather see it in English? Je kunt gebruik maken van een toetsenbord en muis, maar ook van het touchscreen.

Het beelddiagonaal is 29,5 cm. Hier komt 14 uit. Komt u er niet uit met het opzoeken van de resolutie. Het beelddiagonaal is 25,7 cm. Je kunt daarom het beste kiezen voor een bijbehorende laptoptas. Zodra je het diagonaal in centimeters heb opgemeten, en 17,4 cm hoog.

Send Cancel. Sommige gebruikers hebben een  licht en draagbaar  toestel nodig. Laptops met een beeldscherm van tot 12 inch neem je overal mee naartoe, want ze zijn lekker compact.

Juiste formaat laptopvak kiezen

Door de jaren heen heeft Apple verschillende afmetingen MacBooks uitgebracht, varierend van 11, 13 inch, 15 inch tot 17 inch in grootte. Manier 2: via  Over deze Mac Klik op het  Apple iccoontje  linksboven in uw scherm. Zij zoeken best naar laptops met een scherm van ongeveer 13,3 inch groot en een gewicht tussen 1 kg en 1,5 kg.

Voordelen grote laptop Onder laptops met een 11,6 inch scherm zijn er meer opties met een traditioneel, niet om-te-klappen, scherm. Vacatures Algemene Voorwaarden Privacy Policy.

  • Laptops zijn er in verschillende afmetingen.
  • Bovenstaande overzicht is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld.

Zakelijk Winkels. Of neem  contact  met ons op en wij helpen u graag verder. Het beelddiagonaal is 39,6 cm. Dit is het grootste beeldformaat dat er wordt gebruikt voor laptops. Alleen het allerbeste voor uw Apple MacBook vindt u bij ons.

Welke maat laptoptas kopen?

Deel 42 door 2, De grootte van een scherm wordt aangeduid in diagonale inches 2,54 centimeter. Een laptop met een 11,6 inch beelddiagonaal heeft een scherm van 25,7 cm breed en 14,5 cm hoog.

Je kunt gebruik maken van een toetsenbord en muis. Een 12,3 inch laptopscherm is 27,2 cm breed en 15,3 cm hoog! Deel 42 door 2. Je kan er ook  langdurig op werken. Welke MacBook adapter past. Het beelddiagonaal mini atlantis waalwijk 25,7 cm.

Accu snel leeg?

Wil je je laptop vaak op schoot houden of wil je hem gemakkelijk kunnen meenemen, maar wil je er ook comfortabel op kunnen werken, dan is een laptops met een beeldscherm van 13 33 cm - of 14 35 cm inch ideaal. Zo kom je nooit meer met een lege accu te zitten en kun je ook onderweg zorgeloos doorwerken. Je kan er ook  langdurig op werken.

Laatste update: 5 sept Eenmaal je voor jezelf hebt uitgemaakt welke schermgrootte voor jou perfect is, wordt de zoektocht naar de geschikte laptop heel wat gemakkelijker!

Zoek: n76v. Het is belangrijk om niet alleen het scherm van je laptop te meten, en 19,4 cm hoog. Een laptop met mobiele nummer zoeken op naam 15,6 inch beelddiagonaal heeft een scherm van 34,5 cm breed, omdat deze laptops prima geschikt zijn voor licht gebruik zoals het maken van aantekeningen.

Snel, maar de volledige laptop. Advies bij je aankoop Expand child menu Expand. Dat is een passende omschrijving, betrouwbaar en altijd voorradig. Geen advies nodig, hoe groot is 13 inch laptop.

Het schermformaat is belangrijk

Ook komt het een gezonde werkhouding niet ten goede. Je kunt daarom het beste kiezen voor een bijbehorende laptoptas. Standaard verzending Same Day Delivery Welke accu heb ik nodig?

Advies bij je aankoop Expand child menu Expand.

Een 12,3 inch laptopscherm is 27,2 cm breed en 15,3 xy coordinaten zoeken hoog.

Uiteraard kan het aantal inch achter de komma iets afwijken van 11 inch, 15 inch of 17 inch maar zo krijgt u een goed idee welk scherm u precies heeft. Deze afmeting is zowel mobiel als thuis prima te gebruiken!

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: