New china veenendaal menu

Datum van publicatie: 18.11.2020

Wij weten zeker dat wij nog wel eens uit de Haarlemmermeer er heen gaan. Het eten was heel goed, maar het was zoveel dat we het niet op konden.

De eerste keer dat ik hier ging afhalen was omdat de Chinees waar ik normaal heen ging dicht was. Verder is alles prima. Prima service en bediening. Bij ons is het mogelijk om onbeperkt te eten en gewoon aan tafel te blijven zitten.

Chinees ind.

En natuurlijk geen geren langs je tafel van hongerige sporteters die in de twee uurtjes zoveel mogelijk naar binnen moeten werken? Wat wij overigens nergens goedkoper krijgen. En als je toch gaat moet je niet mekkeren dat het wat langer duurt, new china veenendaal menu. Klik hier omgekeerd zoeken op telefoonnummer belgie meer informatie of om je instellingen te beheren.

Dit houdt onder andere in: - Persoonlijk contact zal helaas verminderd worden.

  • Wij mogen blij zijn dat wij zo'n goeie chinees in veenendaal hebben!
  • En geniet er elke keer weer van. Service Afhalen.

Waarderingen en beoordelingen

Accepteert deze gelegenheid creditcards? Dit restaurant heeft geen website. Is dit restaurant gespecialiseerd in gerechten uit Szechuan? Chantal 44 punten. We vinden het de beste chinees in Veenendaal. Geselecteerde filters. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

  • Half 6 gereserveerd, er bij vermeld dat er haast was half 9 weg. Ondanks dat we allemaal een ander gerecht hadden uit gekozen.
  • Alle restaurants in Veenendaal weergeven.

We hebben heerlijk gegeten. Beoordeeld op 30 juni De rijsttafel viel wat tegen? Engels 5, new china veenendaal menu. AJ 31 punten. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 7. Service Afhalen. Let op.

Brombacher 16 punten. Nog nooit zulke slechte service gezien. Zeer goeie Chinees voor afhalen, kwaliteit goed, niet te pittig, vlees goed doorbakken echt een aanrader. Doordeweeks helemaal top en waar mankeert er iets niet in het weekend als het te druk is , en daar komt bij dat de zaak voor al die klandizie te klein is.

Heerlijk gegeten. Van der Valk Hotel Amersfoort A1. In een woord: fantastisch. Wij komen hier regelmatig. Nieuw China 8,3.

Wie mogen we bedanken?

Martin 11 punten. Zeer slecht bediening, komen als eerste binnen. Verzenden Annuleren. Datum van bezoek: juni

  • Afhaalservice is altijd heel druk , snelle en goede afhandeling van je bestelling.
  • Wij mogen blij zijn dat wij zo'n goeie chinees in veenendaal hebben!
  • Zalig vlees, pittig waar het moest zijn en zoet waar het hoort.
  • Had daar minimaal 25 minuten voor gewacht bij het afhaal terwijl ik de enige klant was.

Gerard drost 11 punten. Sommige dingen werden met een karretje bij ons gebracht en we moesten het er zelf vanaf halen, maar je zou ook doordeweeks kunnen eten daar. Nu al anderhalf uur en 3 personen hebben nog berhaupt geen voorgerecht gehad, new china veenendaal menu. Wij komen er graag terug :- Meer. Kan me voorstellen dat de sfeer minder is als het heel druk is voor hun trouwens een goed tekenandere gerechten zoals de schaal met de rijsttafelgerechten en de desserts werden gewoon bij ons op tafel gezet.

New china veenendaal menu is heel lekker eten en gezellig als je daar met meerderen gaat eten. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming.

Sfeer uitstekend. De personeel waren wel vriendelijk. Lekker, lekker! De bediening is gewoon goed en het eten eten is zeer goed.

Zeer goeie Chinees voor afhalen, lekker rond gegeten, new china veenendaal menu, niet te pittig. Je moet rekening houden met een wachtrij maar dan heb je ook echt wat. Ik ben er vorige week heen geweest en ik heb mijn buikje weer zoals altijd.

Je krijgt echt waar voor je geld qua smaak en de hoeveelheid eten!

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: