Puzzel laten maken van foto 1000 stukjes

Datum van publicatie: 16.03.2021

Lieferzeit, Qualität und alles andere auch ließ nichts zu wünschen übrig! En vaak zien mensen deze momenten anders, ze ervaren ze anders. Puzzel 48x cm panorama of 90x67 cm met doos met eigen foto voorkant doos.

De kartonnen dozen zijn ook verkrijgbaar met mooie ontwerpen voor speciale gelegenheden zoals Kerstmis of Valentijnsdag Bij ons is natuurlijk niet alleen de fotopuzzel gepersonaliseerd: wij drukken je afbeelding ook op de verpakking en als je wilt met een persoonlijke tekst of groet. Om de fotopuzzel van Ravensburger goed te kunnen bewaren, ontvang je jouw fotopuzzel in een bewaardoos van dezelfde hoogwaardige kwaliteit.

Deze onderneming uit de bijna gelijknamige stad Ravensburg in het Zuiden van Duitsland, is een bekende producent van bordspellen. Toon alle formaten. Zo kun je telkens weer opnieuw gaan puzzelen of het motief op een stuk karton opplakken en inlijsten.

Jouw foto's als bijvoorbeeld fotopuzzels in verschillende maten, XXL stukjes Verpakking: Ravensburger doos met horizon mediabox prijs puzzelafbeelding, puzzelkaarten: werkdagen Houten puzzel met houten doos: 2 werkdagen!

Het in elkaar zetten van de 98,4 x 75,3 cm grote puzzel is ook voor hen een uitdagende klus. Alle Fotopuzzel prijzen. Puzzel 26x38 cm met doos met eigen foto voorkant doos. Ravensburger Fotopuzzel XXL stukjes.

Materiaal: luxe puzzelkarton met softclick afwerking 3 Varianten: L stukjesknuffels en foto-memo.

Puzzel 24 stukjes foto op doos 30x42 cm : 34,95 24, Hoeveel puzzelstukjes voor welke leeftijd? Fotopuzzel stukjes - een foto zegt meer dan woorden.
  • Oplage 8, 40 of stuks.
  • Naar overzicht van alle landen van levering.

Wij maken je eigen fotopuzzel van stevig karton en voorzien het van een hoge kwaliteitsdruk. Beide verpakkingen zijn verkrijgbaar in vele prachtige kleuren. Wanneer je de juiste afbeelding voor de fotopuzzel gevonden hebt, en een formaat hebt uitgezocht, kan de bestelling worden afgerond.

Leuk voor jezelf, maar ook om als cadeau te geven. Wil je je foto als een echte puzzel laten drukken?

Levertijd Levertijd van de houten puzzel is werkdagen? Mail uw fotobestand en dan naar fotokeuren fotogeschenk. Puzzel 48 stukjes foto op doos 30x42 cm : 34,95 29, Zo ontwikkelt het bedrijf vanaf de jaren 60 zogenaamde interlocking puzzles : puzzels waarvan de passende puzzelstukjes in elkaar dienen te grijpen om zo een kloppend geheel te vormen. Levertijd Levertijd van de puzzel kaarten is werkdagen.

Fotopuzzel met eigen foto

De hartvorm puzzel bestaat uit stukjes en wordt geleverd met een luxe doos. Je foto staat garant voor veel puzzelplezier voor zowel ervaren als beginnende puzzelaars. Jederzeit wieder! De aanstekelijke lach van een kind.

Fotopuzzel zonder doos met eigen foto in enkele dagen geleverd. Naar overzicht van alle landen van levering. Maar ook op het gebied van puzzels is Ravensburger een bekende naam, puzzel laten maken van foto 1000 stukjes.

Ook is er een panorama puzzel 48x cm met stukjes. Deze fotopuzzel is 69,8 x 49,7 cm groot. Bij ons luxe villa in spanje huren een persoonlijke herinnering tot leven in de vorm van een fotopuzzel bestaande uit stukjes, een fotopuzzel van stukjes of een eenvoudigere fotopuzzel van stukjes.

Puzzel maken met eigen foto Gek op puzzelen, of ken je een puzzel fanaat? Een tropische vakantiefoto, trouwfoto of grappige, oude kiekjes; met de fotopuzzel van my Ravensburger komen al je herinneringen weer tot leven.

De kwaliteit van een fotopuzzel van Ravensburger zie je niet alleen, die voel je ook en hoor je zelfs. Text en belangrijke delen van de foto gelieve ca. Productdetails Fotopuzzel Ravensburger.

Hoe lang je over een puzzel van 1. De fotopuzzel van stukjes is al een aardige uitdaging en een goede optie voor de meer ervaren puzzelaar. Bij YourSurprise vind je puzzels van 30, en 1, 15 of 24 puzzelstukjes en een 15x21 cm variant met 24 stukjes. Productdetails Zo werkt het Meer producten Klanten reviews. Fotopuzzel 48x68 cm wordt geleverd met luxe doos met eigen opdruk en losse stukjes in de doos. Andere cadeautips van Pixum: Andere originele fotocadeaus Ed sheeran one lyrics deutsch voor kinderen Cadeaus voor de Eerste Communie Foto op canvas maken Kalender maken Verjaardagskalender makenpuzzel laten maken van foto 1000 stukjes.

De 10x15 cm met 6. Verras je liefsten toch eens op een unieke manier.

Hoeveel puzzelstukjes voor welke leeftijd?

De techniek achter puzzelen Wat is handiger? Losse puzzels Op zoek naar een puzzel met foto zonder doos, kies dan voor onze losse puzzels. De puzzelstukjes zijn van zeer stevig karton, de afdruk is van topkwaliteit.

Fotopuzzel met foto op een luxe doos Wil je je foto als een echte puzzel laten drukken?

Fotogeschenk heeft 4 verschillende puzzels in haar assortiment. Top 5 cadeaus voor haar. Nog meer producten.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
20.03.2021 01:41 Eleanor:
Keuze van kleinformaat tot grootformaat foto puzzel met aantallen puzzelstukjes vanaf 35 tot