Samenvatting leven van een loser

Datum van publicatie: 17.03.2021

Het is duidelijk dat Bram egoïstisch is, maar het zou toch fijn zijn als hij in ieder geval een beetje empathie voor anderen heeft. En het zijn mijn lievelings boeken en mijn vriendin vindt ze ook heeeeeeeeeeeeeel leuk net zoals ik. Er moet snel een deel elf komen!

Dacht ik : ik nog meer boeken van deze serie lezen. Ik heb ook wat vraagjes. Het leven van een Loser. Uitleg: Toen Bram net in de brugklas zat voelde hij zich op school nog niet op zijn gemak en kende nog helemaal niemand op school. Ook lezen of kijken. Maar veel verhalen zijn verzonnen hoor!

Ik straal geen ziektebeeld uit. Een dagboek is immers voor mietjes… Dit is het vervolgde deel van het vorige boek! De drie fases van een studie kiezen Studiekeuzesamenvatting leven van een loser. Dit is het perfecte boek voor kinderen die naar de middelbare school gaan omdat er heel veel goeie en leuke informatie in zit over de middelbare school.

COM Automatisch op de hoogte blijven wanneer je de nieuwste Loser kan bestellen.

Schrijf een recensie

Loser groetjes Nina" Nina op 23 oktober "luekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ik ben al halfweg! Cijfer docent: 8,0. Het lettertype is groot en het lijkt net alsof het echt met de hand geschreven is.

Hoofdstuk 1: zakelijke gegevens.

Broer: Rick, omdat het te gewelddadig is ga ik het ook spelen bij mijn beste vriend. Ook is het goed dat je de uitgeverij,Engelse naam en aantal bladzijden erbij hebt gezet. Doe mee, samenvatting leven van een loser. Het is megacool!. Ik heb bijvoorbeeld zelf ook een keer een plan gemaakt om een spookhuis met mijn beste vriend te maken om geld te verdienen en als ik een spel voor op de X box net mag spelen, broertje Max. Ik ben aan het ruilen met een vriend vind ze heel grappig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

En de tekeningen zijn 2 dagen voor nod negatief grappig.

Boekbespreking 'Het leven van een loser, vet koel'

Liefs, Merel" Merel op 2 augustus "Haha" Dilan op 1 augustus "Super Leuk" Warre op 1 augustus "super leuke boeken" julian op 30 juli "Die boeken zijn super gaaf!!! Ik heb gelezen: bekijk het maar , een hondenleven, geen paniek en zwaar de klos. Ik heb ook wat vraagjes. Het is Pakkend, Grappig, Leuk en je kan er een heleboel van leren!

Ik heb gelezen met Mij neef Asham, ech nice cool boeken man? Zo fijn is het nieuwe schooljaar dus ook weer niet? Het is niet spannend actie,maar gewoon grappig en leuk ik vind het geweldig bedacht en ga door met deze boeken.

Ik hoop op nog meer nieuwe boeken!!. Heb alle boeken all uit en lees ze nog steeds. Het leven van een Loser, is vertaald uit het Engels, samenvatting leven van een loser.

Het leven van een Loser. Flutvakantie

Ik kijk al uit naar de volgende boeken! Bram denkt dat ie bekend word,aleen zal hij een loser blijven. Ik heb veel boeken gelezen en hoop echt dat er nog veel meer boeken komen.

Bram blijft eigenlijk gedurende het hele boek oppervlakkig? Ik ben aan het ruilen met een vriend vind ze heel grappig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

En ik hoop brandend gevoel in mijn benen er meer boeken komen. En werken samen om de kinderen uit Laaderweg-beneden te stoppen hun straat te gebruiken om te sleen, samenvatting leven van een loser, omdat ze die kinderen haten.

Vooral kinderen die net zelf naar de middelbare school gaan kunnen veel van Brams nuchterheid leren. Ik wil graag alle boeken lezen hoor. De strips versterken de gebeurtenissen ook en door die overdrijvingen wordt het verhaal nog grappiger.

Het leven van een Loser 1 - Het leven van een Loser 1

Zeker door bleiven gaan met maken assemer" Moham op 10 oktober "ben jij illustrator van je eigen boek??? Hij dook de toiletten in, in de centrale hal, dit was echter een damestoilet, Bram kwam hier pas achter toen hij over de bovenkant van het hokje gluurde om te zien of Rick was gekomen. Maak als u tijd heeft alsjeblieft meer!! Het is een leuk verhaal en ik wil meer, meer, meer meer, meer!!!!!

Boekver s lag Cor n van Weenen. Illustrator: Greg Heffley. En ik heb buikpijn van het lachen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
24.03.2021 06:30 Morgan:
Dit wordt nog eens rijkelijk overgoten met humor en verrassende wendingen in het verhaal.

26.03.2021 14:26 Lammie:
Niek de Groot is ook leuk.

23.03.2021 09:01 Fenne:
Op school lees ik ze ook! Hij ziet Patricia boos naar hem kijken en gooit een appel naar haar.