Stortbak wc lekt

Datum van publicatie: 11.01.2021

Alles is nieuw, ook een nieuwe fiberring in de verbinding van stopkraanje naar vlotter. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding. De gebruikte url is dubbel.

Schoonmaken enz hielp niet. Vervang eventueel de rubberen onderdelen van de stortbak. Mijn zoon heeft half september een Playstation gekocht via HomeDiscount. Contacteer ons Je krijgt van ons een offerte en advies op maat voor de werken aan je woning.

Muizenbestrijding, wat helpt wel en niet?? Dit is niet al te lastig maar kost wel veel tijd.

Gewijzigde indeling supermarkt van Lidl gevaarlijk voor gezondheid van klanten. Het is aan te raden het merk en model te noteren en hiermee naar een loodgieters winkel of andere vak winkel te gaan met deze gegevens, stortbak wc lekt. Sinds kort woon en werk ik in Amsterdam. Bevestig de reservoir weer aan de pot stortbak wc lekt zorg ervoor dat deze niet wiebelt. Plaats de stortbak terug op de pot of sluit de valpijp weer aan de pot.

Zoeken naar: Zoeken. Dit kan bijgesteld worden door de schroef iets los te draaien.

Weet jij het antwoord?

Moet deze er wel even uit, kan je het mee nemen naar de winkel. Dan weer vast draaien een de stortbak en goed opletten dat alle ringen goed op hun plaats zitten. Sommige stortbakken hebben een vlotter die een stukje omhoog en omlaag kan schuiven langs de waterinlaat.

De beste manier om vast te stellen welke van deze problemen het lek veroorzaakt, is door een snelle checklist te doorlopen. Zoek Uitgebreid

  • En als alle adviezen¬† m. Wanneer u niet meer kunt doortrekken omdat de knop lam is dan is in de meeste gevallen de hefboom gebroken of de brug waar de hefboom aan vast zit, in beide gevallen kunt u het beste contact opnemen met MVGM.
  • Muizenbestrijding, wat helpt wel en niet??

Deva Son - 21 okt. De vlotter stopt ook met meter doorlaten. Urinesteen is het beste te verwijderen met ontkalker. Lekkende afloop. Komt er water op de vloer!

Een lekkende wc repareren

Zie je watervlekken rond de onderkant van de wc? Drie à vier keer uit en in elkaar gezet, ook die afsluiter dat ding wat via een hendel omhoog gaat om water in de stortbak te laten lopen , maar niets helpt! Je bedoelt de dikke rubberring die onder de grote plastic moer onder het reservoir zit?

Schroef de schroeven weer vast. Ik denk dat dit anderhalve maand stortbak wc lekt lekje al lang gedicht is. In beide gevallen kan deze vervangen worden en is verkrijgbaar bij de bouwmarkt. Contacteer ons Je krijgt van ons een offerte en advies op maat voor de werken aan je woning. Direct onder de vloer maakt de toiletafvoer een movies star planet bocht.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Wie heeft de oplossing? Ronald van de Wiel - 23 okt. Is dit Onze afvoerput van de douche stinkt behoorlijk naar bederf.

  • Lekt het toilet bij de afvoerpijp?
  • Als ik aan het werk ben in de werkkamer, zet ik de verwarming 10 minuten aan en dan is het warm voor twee uur, zonder de rest van het huis op te warmen.
  • Soms zit het geschroefd maar in de meeste gevallen zit deze gewoon geklemd.
  • De sifonmanchet is wat de verbinding tussen de tank en de pot afdicht.

Doe ik iets stortbak wc lekt. Hallo, Nog een aanvulling: Ik heb het binnenwerk uit de stortbak gehaald. De vlotter daalt omdat het waterpeil daalt. Uw sluit het hoekstopkraantje afbeelding 2 bij de stortbak af door deze rechtsom te draaien. Defecte verankering De verankering is nijntje wc verkleiner kruidvat om de wc op de vloer te bouten, stortbak wc lekt.

De gebruikte url is ongeldig. In beide gevallen kan deze vervangen worden en is verkrijgbaar bij de bouwmarkt. Zorg ervoor dat de wc niet wiebelt.

Een lekkende wc herstellen

Hoeveel kost het om een lekkende wc te herstellen? Bepaal waarom de ring in de eerste plaats is beschadigd of versleten. Ja, de vlotter is goed afgesteld, het water komt tot ca 3cm onder de overloop pijp opening.

Zijn er watervlekken rond de onderkant van de wc. Waarom een loodgieter bellen voor een lekkende WC. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
19.01.2021 04:50 Ismael:
Bij navraag in een bouwmarkt heb ik de membraam vervangen. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?