Wanneer ongesteld bij stopweek

Datum van publicatie: 19.03.2021

Als je de pil een keer vergeten bent en je hebt onbeschermde gemeenschap gehad, kun je al zwanger raken. Medische informatie… Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Ik ben ook weer meteen met mijn nieuwe strip begonnen, ik heb deze echter sinds afgelopen Zaterdag niet meer geslikt nu dus 3 dagen terug.

Hoe goed de pil werkt, hangt sterk af van het correct gebruik. Reactie infoteur , Hallo, ik zou als ik jou was rustig afwachten tot je ongesteld wordt. In de eerste maanden kun je last hebben van bijvoorbeeld:. Neem in dat geval meteen contact op met je arts. Aangezien ik gewoon mijn pil slikte probeerde we het een keer zonder condoom. Kimath 15 juni Wanneer je de pil hebt geslikt zoals het hoort kan het bijna niet anders dan dat je bijna ongesteld wordt.

Wanneer ongesteld bij stopweek ben ik weer ongesteld. Door de stopweek over te slaan blijft je ongesteldheid weg. Ik slik de pil nu een jaar of De laatste heb ik zondag gehad. Of is het slim als ik het morgen nou nog niet ben toch even te testen. Celineeen halfjaar aan de p. Home Veelgestelde vragen Uitblijvende menstruatie Hoe kunnen we je helpen?

  • Natuurlijk kun je ook al eerder stoppen met de pil. Adviezen Adviezen bij het uitstellen van je ongesteldheid Gebruik je de pil, hormoonring of pleister om je ongesteldheid uit te stellen?
  • Is dit niet de Psuedo-menstruatie?

Moet je condooms gebruiken in de stopweek? / Ben je vruchtbaar in de stopweek?

Dit heet trombose. Groetjes Reactie infoteur , Hoi Inge, Ik kan uit je reactie niet precies opmaken wat te doen. Niet écht ongesteld In de stopweek verlies je wat bloed. Jonna, 17 jaar Ik wil niet zwanger worden. Brochures Algemene brochure anticonceptie Anticonceptie na bevalling.

Het gebruik van hormonale anticonceptiemiddelen Het gebruik van hormonale anticonceptiemiddelen kan er in verschillende gevallen voor zorgen dat de ongesteldheid of het bloedverlies uitblijft: Anticonceptiemiddelen met slechts n hormoon.

Twijfel je, wanneer ongesteld bij stopweek. Door de stopweek in te korten, of nog de gok er op wagen dat als ik vandaag stop ik het uiterlijk donderdag word. De cyclus begint met de menstruatie, over te slaan of uit te stellen kun wanneer ongesteld bij stopweek dus zelf bepalen wanneer je de onttrekkingsbloeding plaats laat vinden. De moeite waard dus om je hier eens goed over te laten adviseren en ontdekken wat bij jou past.

Deze bijwerkingen gaan vaak na 3 maanden vanzelf over? Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Wat kan ik het beste do.

Mag je de stopweek langer maken?

Steffi , 69 Hallo, Ik heb een klein vraagje. Een stopweek duurt 7 dagen. Ik denk dat je lichaam moet wennen aan de hormonen en dat je later hier geen last meer van zult hebben. Ook al ben ik al langer gestopt?

Het gebruik van de anticonceptiepil. Maar nu vraag ik me af of m'n pil nog steeds betrouwbaar is. Is het doorslikken van de pil schadelijk. In het kort In het kort Je kunt je ongesteldheid uitstellen. Tiara, 20 jaar Ik kon 2 dagen niet naar school.

Re: Wanneer ongesteld in stopweek?

Als je de anticonceptiepil gebruikt, moet je dagelijks aan je anticonceptie denken. Reactie infoteur , Verder met de strip gaan zou kunnen, maar dat betekent dat de eerste 7 dagen dat je de pil weer slikt de pil onveilig is.

Anoniem , Ik slik nu 5 maanden de pil en heb erg last van doorbraakbloeding. Zaterdag moet je dan dus de nieuwe pil innemen. Nu heb ik vorige maand donkerbruin bloedverlies gehad, wat begon toen ik nog twee pillen van mijn strip moest slikken ook gewoon geslikt en eindigde een week later, wel is het 1 dag meer geweest en leek het op een menstruatie.

Een halflange kapsels mannen dient er voor om te kijken of je al dan niet onttrekkingsbloed krijgt en dus niet zwanger bent?

De pil Home Condoom, pil en meer Pil De pil, wanneer ongesteld bij stopweek. Is er een kans dat ik zwanger kan zijn. Nu heb ik na lange tijd een stopweek en wanneer ongesteld bij stopweek maar heel weinig bloed. Kies een pil die bij je past.

Het is niet erg als je iets eerder stopt of juist later. Dit is volkomen natuurlijk en je hoeft je hier dus niet druk om te maken.

Uitblijvende menstruatie

Kan ik gewoon nu aan een nieuwe strip beginnen en is die dan gelijk betrouwbaar? Bij mij is het na 5 dgn pas. Elaine Eskenazi , 17 Hallo, ik heb een 3fasen pil nu had ik 2 weken de pil geslikt en werd ik gewoon een week voor de stopweek ongesteld ben gewoon door blijven slikken en ben nu klaar met de strip en met ongesteld zijn.

Wanneer er geen eisprong plaatsvindt, kun je feitelijk dus ook niet meer ongesteld worden.

Wat weet jij. Reacties AlyshaIk wil graag de stopweek verkorten omdat het bloeden al gestopt is. Ook al ben ik dan nog niet ongesteld geworden.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
19.03.2021 14:07 Metin:
Het antwoord hierop weet ik zelf niet goed te geven. Hoewel de pil een zeer betrouwbare anticonceptiemethode is, bestaat er nog steeds een kleine kans dat je zwanger raakt.

22.03.2021 19:34 Jeremie:
Daarom: het lijkt me zeer onwaarschijnlijk dat je op het verkeerde moment in de 'cyclus' een stopweek hebt ingelast. De menstruatie komt meestal na 2 tot 3 dagen na het innemen van de laatste anticonceptiepil op gang.

26.03.2021 00:49 Dwayn:
Ik heb donderdagochtend me laatste pil gehad en ben zondag avond ongesteld geworden.