Wasmachine doet het niet aeg

Datum van publicatie: 12.01.2021

Als een wasmachine niet centrifugeert kan de oorzaak zijn dat de machine de inhoud niet in balans krijgt. Advies Advies over laptops Advies over e-readers Advies over netwerkapparatuur. Als nog steeds fout C9 op het display wordt weergegeven, zijn de lagers in de motor van het apparaat mogelijk defect.

Is het stopcontact defect? Kijk dan ook eens naar een Bundles abonnement. Of probeer een andere zekering waarvan u weet dat deze goed werkt. Zit de stekker van de wasmachine in het stopcontact? Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken. Controleer of het mankement binnen of buiten de garantie valt.

Controleer eerst of een ander apparaat het wel doet op dit stopcontact. Op de website van de fabrikant vind je soms ook andere hulpmiddelen. Lijkt dat je geen probleem. Het apparaat resetten Verwijder de stekker uit het stopcontact, wacht 30 seconden en steek deze dan opnieuw in. Hulp inschakelen van een echte professional. AEG Wasmachine storing.

Een verstopte afvoer kan ook de reden zijn dat de deur van je wasmachine niet open gaat. Is dit niet het geval? Noteer de gerapporteerde foutcode en geef deze door wanneer u een technicus aanvraagt.

Is je probleem niet opgelost met bovenstaande tips? Wat onze abonnees van Bundles vinden 8. Achteraf betalen via Afterpay.

Laat de twee toetsen vervolgens los en draai de keuzeknop linksom naar uit bijna een volledige cirkel. Laat hieronder dan een reactie achter of stuur ons een email. Het is beter om veilig te zijn wasmachine doet het niet aeg een gekwalificeerde onderhoudsmonteur de reparatie te laten uitvoeren. De reden kan zijn dat uw wasmachine oververhit is. Wanneer je E10, C1 wk voetbal vrouwen nederland live F1 op het display ziet.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

AEG storing C9 of F9

Een gebruikt apparaat, dat er als nieuw uitziet! Skip to content. Maar voordat u onderzoek doet of een elektricien belt, wilt u misschien ook controleren of de zekering niet is doorgeslagen in de zekeringkast die het stopcontact voor de wasmachine levert.

Heb je nog steeds last van een storing?

Is je probleem niet opgelost met bovenstaande tips. Opties en functies op een wasmachine. Het apparaat resetten Verwijder de stekker uit het stopcontact, wacht 30 seconden en steek deze opnieuw in hetzelfde resultaat kan bereikt worden met de veiligheidsschakelaar.

Dit is gelukkig makkelijk te controleren en op te lossen. Check je recht op garantie.

Known problems with washing machines

Als er een probleem is met de deurvergrendeling, kan de deur niet goed sluiten. Ik : keer per week per maand. Noteer de gerapporteerde foutcode en geef deze door wanneer u een technicus aanvraagt.

Ook als er geen melding is, kun je mogelijk de oorzaak van het probleem vinden. AEG storing Eb0 of Ebo Wasmachine geeft foutmelding Eb0, geeft 11 pieptonen te horen of knippert 11 keer Probleem:  Wasmachine geeft foutmelding. Controleer of het stopcontact niet is uitgeschakeld. Daarom ligt het probleem bij het apparaat zelf. Advies Advies over bultjes op tong corona Advies over e-readers Advies over netwerkapparatuur.

We proberen je dan verder te helpen. Na het in het stopcontact steken van het toestel schakelt u het in en wasmachine doet het niet aeg een programma.

Foutcodes andere merken wasmachines

Het apparaat resetten Verwijder de stekker uit het stopcontact, wacht 30 seconden en steek deze opnieuw in hetzelfde resultaat kan bereikt worden met de veiligheidsschakelaar. Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken. Het volgende dat u moet controleren, is de zekering in de stekker. Het kan ook zijn dat er wasgoed vastzit tussen de deur.

Zit de trommel erg vol. Hoe moet ik mijn wasmachine schoonmaken. Controleer eerst of de toevoerslang aan beide kanten goed vast zit.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
14.01.2021 19:08 Cas:
Als er een probleem is met de deurvergrendeling, kan de deur niet goed sluiten. Daarnaast zijn er nog een paar mogelijke oorzaken.

14.01.2021 09:06 Lidwina:
Bekijk eerst de video hieronder om een goed beeld te krijgen van de verschillende stappen en onderdelen. Het apparaat resetten Verwijder de stekker uit het stopcontact, wacht 30 seconden en steek deze opnieuw in hetzelfde resultaat kan bereikt worden met de veiligheidsschakelaar.