Wisselkoers us dollar euro historie

Datum van publicatie: 16.11.2020

Suleiman Faraz Murat Tekin

Terug in de tijd met een overzicht van de historische wisselkoers: - - - - - - - - - - Meningen Voormalig directeur van de Centrale Bank van Amerika Alan Greenspan heeft gesuggereerd dat de euro de dollar aan het vervangen is als belangrijkste handelsvaluta. Hongaarse Forint. Dollar moet terug naar, 1, Weet u zeker dat u deze grafiek wilt verwijderen? Historie van de dollar - dollarkoers op datum Wat was de dollarkoers op datum X?

Met het oog op het hoge niveau van conversatie dat wij allemaal waarderen en verwachten te behouden, dient u de volgende criteria in het achterhoofd te houden:. Alles over valuta.

Meest bezocht:. Antwoord 0 1. U hebt dit commentaar al opgeslagen in uw Bewaarde items. Servische Dinar. Wat was de dollarkoers op een bepaalde datum. Straks cijfers voor de Euro en let op price action.

Braziliaanse Real.

Archief van dagelijkse wisselkoersen

Over Adverteren Privacy Contact. Ik ga akkoord. Het betreft een van de meest risicovolle beleggingsvormen. Taiwanese Dollar. Vervang Annuleren. De lange termijn trend is nog omhoog zeker als je uitzoomt naar een week en maand grafiek vandaag mooie short kansen gezien.

Dit commentaar niet meer volgen. Pipo De Clawn Handelen gaat via online brokers. Genereer de gratis converter Met Forex trading kunt u handelen in valuta, net als met aandelen.

Servische Dinar.

Gesponsorde inhoud

Laatste nieuws. Dagelijks geven we een betrouwbaar beeld van de wisselkoersen van alle valuta ter wereld. Tsjechische Kroon.

Russische Roebel. Populaire valuta. Plaats alleen materiaal dat relevant is voor het onderwerp dat wordt besproken. Ik ga akkoord. Technische analyses Candlestickpatronen. Dagelijks Wekelijks Maandelijks.

EUR/USD Historische Data

Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst. Onderstaand een overzicht van de wisselkoers van de populairste valuta ten opzichte van de euro. Het betreft een van de meest risicovolle beleggingsvormen.

Nigeriaanse Naira. Natuurlijke correctie op deze prijs nivo s het staat immers hoog het zijn de winst nemers of angst dat regeert nu! Kees Oskam Jaw Shipping Zuid-Afrikaanse Rand, wisselkoers us dollar euro historie. Swing Trader Vermijd godslastering, laster of persoonlijke aanvallen gericht op een auteur of een huisartsenpraktijk prinsenhof heteren gebruiker. Valuta grafiek en info over Amerikaanse dollar - Wat is de wisselkoers van de dollar op een bepaalde datum.

Mededelingen mobiele app. Vervang Annuleren.

Actuele valuta's ECB

De koers is flink gestegen vandaag. Gebruiker blokkeren. Het zou zomaar kunnenĀ  met een paar correcties de trend is behoorlijk Up voor de euro tijdelijke veilige haven. De gegevens kunnen worden bekeken in dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse tijdsintervallen.

Britse Pond. Singaporese Dollar. Mooie correctie nu naar 1.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: