2 dagen gestopt met de pil en nog niet ongesteld

Datum van publicatie: 09.01.2021

Wat een herkenning. Gestopt met de pil en nog niet ongesteld.

Ik ben ook 47 jaar. Ik waardeer het enorm! Ik vind het wel erg makkelijk en handig die pil, maar als ik me daardoor zo voel vind ik dat het niet waard. Wat fijn, dit! Jullie zijn ongeveer dezelfde leeftijd als onze oudste dochter. Ik moet zeggen dat ik nog steeds slank ben wel met vormen dus zoveel nut had de zware pil achteraf niet.

Ik heb de boeken die jij aanraadt nog niet gelezen dus weet niet of er overlap is, maar dankzij dat boek begrijp ik hoe mijn lichaam werkt en dat het geen mysterie is maar gewoon heel logisch te verklarenallemaal!

Maar ook qua gevoel en aan mijn lichaam merk ik verschillen. Mijn vriend en ik zijn inmiddels 8 jaar samen en hebben besloten niets meer te gebruiken. Ik wil namelijk echt van de hormonen af, maar wil beslist nog niet zwanger worden. Een paar dagen later had ik mijn laatste onttrekkingsbloeding ongesteld van de pil. Je kunt voor de zekerheid een ovulatietest doen om te weten of en wanneer je een eisprong krijgt en wat je meest vruchtbare dagen zijn.

Mag ik jou trouwens nog vragen hoe oud jij bent? Had niet het gevoel dat ik last had van bijwerkingen, maar na 9 jaar dacht ik, nu wil ik wel eens weten hoe ik ben en functioneer zonder de pil. Akkoord en doorgaan ».

Mijn voorgeschiedenis met de pil

Opeens kon ik letterlijk aan mijn humeur voelen aankomen dat ik ongesteld moest worden en dat was helemaal nieuw voor me. Ik hoop in elk geval geen acne of puisten meer op mijn 42ste…..

Dit maakt het voor zaadcellen moeilijker om de eicel te bereiken. Ik ben benieuwd hoe het zal bevallen. Borstvoeding Het is algemeen bekend dat de menstruatie tijdens de zwangerschap uitblijft.

  • Hoewel het misschien geen heel zware pil was, denk ik achteraf wel: best apart dat ik als jong meisje zo snel een pil voorgeschreven kreeg.
  • Ik weet natuurlijk niet om welke pil het ging misschien een hele lichte maar als ik dan zulke verhalen lees en hoor denk ik eigenlijk alleen maar dat we er wat minder luchtig over moeten doen.

Maar doordat ik in een depressie gekomen ben, zit ik nu aan de antidepressiva. Buikkrampen naar humeur je kent het wel. Ik heb geen puistjes of stemmingswisselingen maar ben zeker 5 kg afgevallen en mijn mooie bolle kont is plat en klein geworden en dat vind ik vreselijk!

Antonius in Leidsche Rijn. Maar goed, hier zuurkoolschotel met shoarmakruiden ik over weet ik hoe veel tijd wel weer over nadenken?

Ik woon in Duitsland en ben nog niet verzekerd. Menstruatie is niet heviger geworden, wel heb ik meer last van pms een paar dagen voordat ik ongesteld wordt waar ik tijdens pil geen last van had , maar dat vind ik te overzien. Wat een h eerlijke blogpost!

Maar we zullen zien misschien verandert dat idee ook nog wel. Ik was altijd 3,5 dag ongesteld. Bloedverlies lang na overgang jij je zorgen omdat je menstruatie gedurende lange tijd uitblijft.

Ook niet na mijn uitleg dat dat erbij hoort. Populaire topics. Als anticonceptie gebruik ik nu bijna een jaar de ladycomp en dat bevalt mij en mijn vriend erg goed en ik kan het iedereen aanraden. Je verliest de eicel en het slijmvlies met wat bloed: je wordt weer ongesteld.

Redenen om te stoppen met de pil

Ik heb zoveel over mijn eigen lichaam geleerd, dat was echt een eyeopener voor me. Op mijn 14e heb ik ooit de pil gekregen vanwege een hele heftige menstruatie. Niet ongesteld en niet zwanger, het is mogelijk!

En verkooptechnisch goed voor producenten van tampons en maandverband.

  • Alleen de schommelende emoties is misschien nog iets wat niet zo prettig is, maar dat neem ik voor lief.
  • Ik had redelijk snel mijn cyclus weer terug, na 28 dagen werd ik weer uit mezelf ongesteld.
  • Ik vroeg Barbara naar de bijwerkingen van de pil.
  • Mijn vriend en ik zijn inmiddels 8 jaar samen en hebben besloten niets meer te gebruiken.

Anyways mijn verhaal is dat ik in het buitenland zit en ik vergeten was een nieuw doosje pillen te bestellen, maar helaas heb ik een bureaubaan, hier kan ik over weet ik hoe veel tijd wel weer over nadenken, mijn seksleven gaat echt nergens over, of men er voor kan zorgen 2 dagen gestopt met de pil en nog niet ongesteld niet. Veel bewegen helpt ook, alleen weet ik niet wat ik tegen de hevige pijn moet doen.

Ik heb 8 jaar lang geen gemeenschap gehad omdat het te pijn deed. Nu ben ik er nog meer van overtuigd om er echt mee te stoppen. Je kunt hiervoor nog steeds zwanger worden? Is dit wel normaal. Iedereen die wel een ki. XX Eline.

Weet jij het antwoord?

Ik vind dit echt zo leuk om te lezen! Ik heb welgeteld 1 jaar de pil geslikt en nadat ik ermee gestopt was omdat ik zwanger wilde worden viel mij op dat ik meer mijzelf voelde. Rond mijn 20e een tijd gestopt, na anderhalf jaar was het pas een beetje het systeem uit. Ik was

Ben radeloos!. Ik raakte voor de tweede keer zwanger op mijn 23 ste en was net 24 toen ik bevallen was? Heb inderdaad al een app.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: